Konu: yeni silah sistemi hakkında hasbihal  (Okunma sayısı 702 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.02.2026 13:19
Katılmıyorum ya, farm yapmak diyorsunuz 3-4 gündür aktif takılıyorum günlük 10-15 kişiyle alışveriş yaptım. 2 günde 4 silahın tüm parçalarını hazırladım. Tabi benim maddi varlığım olduğu için kolay ulaştım, ama ben ulaşırken karşı tarafa da kazandırdı . Farmlamak dediğiniz olayı mesleğe çevirip güzel gelir elde edenler var. Silah sistemi masraflı evet, ama mantıklı ve güzel işliyor. Dediğiniz gibi emeğine göre pahalı olmalı. Sunucuda aktifle düşmedi bence, tüm silahlar sıfırdan yapıldığı için bi hazırlık serüveni gibi düşünün, herkes kendini bir an önce silahlandırmaya çalışıyor, gayet normal, herkesin silahı gitti sonuçta. Ki pahalı olması çok daha iyi bence, herkes ona göre davranır, her yerde silahlı olay görmeyiz, şahane.
Ben sistemi beğendim, devammm  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 27.02.2026 13:35
Katıldığım bir nokta var. Evet rolleri biraz düşürdü ama bunu gidermek için hotline vasıtasıyla silah parçaları veriliyor. Ama bu çözümde tek başına yetmeyecek. Sistem geldiğinden bu yana yapılan çoğu eleştiriyi dikkate aldılar ve ona göre düzenleme yaptılar. Bu yüzden de bu durumu düzeltecek bir öneri veya eleştiri geldiğinde dikkate alınacağını düşünüyorum.
Benim önerim hammaddeleri toplu olarak yükseltebilmemiz, tek tek yerine toplu yükseltmeye koyarak yükseltmeyi beklerken insanların keyfince rol yapması. Örneğin saf gövde yapacağız diyelim buna da 6 metal 2 alüminyum 1 vicex gerekli hesaplayalım bu malzemeleri ne kadar saf yaparken malzeme gerekir sistem onu istesin. Örneğin atıyorum 1 iyi gövde yapmak için 100 metal 100 alüminyum 100 vicex harcıyorsak bunu tekte verelim ve araparçanın çıkmasını bekleyelim. Tek tek yükseltme işi rolleri baltalıyor buna katılıyorum ve benim söylediğim veya benzer çözümlerle çözülebilecek bir mesele bu yüzden eski sisteme dönmek istemenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Diğer meselelere gelirsekte hammadde sistemi parası olmayanlar için iyi bir gelir kaynağı hangimiz meslek yaparken rol yaptık ki, tırcılar rol mü yapıyor hayır bu da öyle bunu bir meslek olarak görmek lazım. Yani bence sistem iyi oturması için hala çalışmaların yapıldığına inanıyorum. Gitgide güzelleşiyor bir süre sonra hepimizin seveceği bir sistem olacaktır. Umarım dediğim gibi tektek basma işi de rafa kalkar ve sistem tam olarak oturmuş olur.
like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Roolran,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 27.02.2026 22:06
bence,

oyuncuları rahatsız eden şey silahın kolayca alınabilmesi ve harcanan emek ve geçen zamandan çok, kolay erişebilmesiyle beraber ortaya çıkacak dm durumu. elbette haksız değiller bundan 3-4 ay sonra herkesin silaha erişimi daha da basit olacak. bunun önüne geçmenin tek yolu da daha ağır cezalar olacaktır. çünkü önemli olan silahı nasıl elde ettiğin değil elde ettikten sonra nasıl kullandığındır. ha kendin yapmışsın ha bir birliğe girip sevkiyat zamanını beklemişsin. yıl olmuş 2026 artık bu para-silah muhabbetinden çok rol kalitesini arttırmaya oynamalıyız.

burdan manifestoyu kafes dövüşüne davet ediyorum :fist:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.03.2026 08:52
her şeyden önce para kasın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 03.03.2026 17:10
1 dg için 2m güzel sistem
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 03.03.2026 21:36
parası olmayan illegal takılmasın kardeşim ya
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 03.03.2026 21:39
Captain Vice’ın üstüne tanımam, erişim bu kadar zor değildi, insanları rolden koparmıyordu, polise yakalatsan belli bir para/süre zarfında geri alıyordun, onaylı hoodlar üst düzey silah üretebiliyordu. En iyi sistem oydu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 17.03.2026 13:19
Üstünde bir blueprint kağıdı olan masaya 50.000 vermenin, her bir parçayı birleştirirken cebinden 1.500 silinmesinin ve tüm bunların maliyetinin milyon doları aşması ne kadar gerçekçi? Madem silaha erişim bu kadar zor, madem ortalama bir çatışmada kişiler sanki tam teçhizatlı asker kadar pahalı silahlar taşıyor, neden Amerika'da rol yapıyoruz? Problem silaha erişememek değil, rolcü adamlarız allaha şükür silah bulun bize diye koşturmuyoruz. Problem silahın erişilebilir olup bu kadar gerçek dışı pahalı olması. Bir şehirde nasıl yeterince parası olan il-legal her insan silah üretme kapasitesine sahip olabiliyor ben anlamıyorum.

Sevkiyat dönemini beğeniyordum, bb.
« Son Düzenleme: 17.03.2026 13:21 hellionn »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunlanta,