Konu: 𝒆𝒈̆𝒊𝒕𝒎𝒆𝒏 𝒂𝒗𝒖𝒌𝒂𝒕 Alice Stanhill Hathaway  (Okunma sayısı 10319 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#110 - 08.05.2026 07:41

BİLGİLENDİRME KONUSU: Ceza Limitleri Hakkında Düzenleme
REF: #ASH-LEGAL-002
07.05.2026
Vice City, FLORIDA

Değerli Vice Şehri Sakinleri,

Vice Şehri Adalet Departmanı tarafından alınan son karar doğrultusunda, kamu düzeninin tesisi ve caydırıcılığın artırılması amacıyla eyalet yasalarımızda kapsamlı bir revizyona gidilmiştir.

Vice Şehri Eyalet Yasaları tüm suç maddelerinde yer alan hapis cezalarının alt ve üst limit sınırları %50 oranında arttırılmıştır.

Bu düzenleme, ilan edildiği an itibarıyla yürürlüğe girmiş olup, tüm yargı süreçlerinde yeni limitler esas alınacaktır. Vatandaşlarımızın hak mahrumiyeti yaşamamaları adına güncel yasal sınırlara riayet etmeleri önemle rica olunur.

Kıdemli Avukat
Alice Stanhill Hathaway
Eğitim ve İyileştirme Birimi Başkanı

Spoiler: GösterGizle

(Vice Social postu için görsele tıklayınız)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#111 - 08.05.2026 17:34

EĞİTİM VE İYİLEŞTİRME BİRİMİ: AKADEMİ PROGRAMI

40. Dönem adayları için başlatılan sürecin ilk ayağını sunan Avukat Alice Stanhill, bir yandan birim bünyesine yeni eğitmenler yetiştirirken diğer yandan adayları zorlu yeterlilik sınavına hazırlamaktadır. Stanhill'in mentörlüğünde ilerleyen bu program, adayların mesleki kariyerlerinde fark yaratmalarını ve diğer eğitim süreçlerinde öne çıkmalarını hedeflemektedir.

Eğitmen Formasyonu ve Sınav Hazırlık Süreci

Eğitim ve İyileştirme - Eğitmen Adayı Yetiştirmek: GösterGizle

100
1
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Luthien,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#112 - 09.05.2026 21:54
VICE BAROSU 40. DÖNEM AKADEMİ NOTLARI

40. Dönem adayları için başlatılan akademi sürecinin ilk ayağının, Eğitim ve İyileştirme Birim Başkanı Avukat Alice Stanhill tarafından etkili bir şekilde yönetildiği biliniyor. Stanhill’in bizzat ilgilendiği program, birim başkan yardımcısı ve ekibe yeni katılan üyenin desteğiyle kesintisiz bir şekilde tamamlandı.

Eğitimin sonuna gelen avukat adaylarının iki ayrı gruba ayrılarak kapsamlı bir yeterlilik sınavına tabi tutuldukları öğrenildi. Sınav kağıtlarının değerlendirilmesinin ardından, önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçların ilan edileceği ve adayların stajyer avukatlık statüsüne geçip geçemeyeceklerine dair nihai karar merak konusu.

Akademi Değerlendirme ve Süreç Bilgilendirmesi

« Son Düzenleme: 24.05.2026 15:14 Rollsrose »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#113 - 10.05.2026 06:32
viceın sefiri baronun fedaisi, since 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#114 - 10.05.2026 20:40
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#116 - 19.05.2026 02:36
4 Şubat 2026 kararıyla Vice Barosu'na Eğitim ve İyileştirme Birimi Başkanı olarak atanan Alice Stanhill Hathaway, üç aylık görev süresince sayısız faaliyette bulundu. Birim başkanlığı ve eğitmen sıfatlarından azlini isteyerek VCJD'den istifa etti.
Şimdilerde özel hayatına odaklanmak istiyor, yaptığı birikimi kurduğu ailesiyle değerlendirecek.

Üç aylık serüveni rolleriyle renklendiren herkese teşekkürler. DC özel mesajlarım farklı -umuyorum ki- konseptler için açık olacak, esen kalın.

A'dan Z'ye Alice Stanhill Hathaway x Vice Barosu

4 Şubat 2026 Kararı: GösterGizle

Alıntı
Alice Hathaway(30), Vice Şehri Adalet Departmanı'na 4 Şubat 2026 kararıyla Eğitim ve İyileştirme Birimi başkanı olarak görevlendirildi. Meslekte sekizinci yılına doğru ilerliyor.
Gizleyemediği İngiliz aksanı ve badem sütlü çay keyfine rağmen Vice şehrine hızlı adapte olmuş gibi görünüyor.

Vice Barosu’nun 04 Şubat 2026 tarihli kararı, tek başına okunduğunda sıradan bir idari işlemdir. Bir isim, bir kıdem, bir pozisyon.
Vice’ta bazı atamalar boşluk yaratır, bazıları boşluğu saklar. Nadiren de olsa, bir eksikliği büyütmemek için yapılırlar.
Bu tür atamalar genellikle birinin ardından gelir. Adı hala koridorlarda anılan, dosyaları hala referans gösterilen birinin.
Alice Hathaway'n transferi, tam olarak burada kilitleniyor. Başka bir eyaletten, sessizce getirilir. Boşalan yere değil, boşluğun kendisine.
Yeni gelenin dosyası temizdir ama devraldığı masa hatırasız değildir. Bu nedenle Hathaway'n transferi bir pozisyon değişikliği olarak değil, nasıl karşılanacağı henüz belli olmayan bir geçiş olarak kayda geçer.

[4 Şubat 2026 Kararı]

BARODA İLK GÜN - BİRİM BAŞKANI ALICE: GösterGizle

20 ŞUBAT SOSYAL ADALET GÜNÜ: GösterGizle

Alice Stanhill
@a.stanhill · 20 Şubat 2026

Sabitlenmiş gönderi

⚖️ Terazimizin sadece delilleri değil, toplumun vicdanını da hiçbir baskı altında olmadan tartabildiği günler için… Sosyal Adalet Günü kutlu olsun.

"Adalet, sadece suçlunun cezalandırılması değil; masumun ve zayıfın hakkının teslim edilmesidir."
 Biz avukatlar biliriz ki; en ağır dosya kağıt yığını değil, adaletin geç kaldığı bir insan hayatıdır. Sosyal adalet; açılan bir davanın sonucundan çok, o davanın hiç açılmasına gerek duyulmadığı bir dünya hayalidir. #vcla #vicebarosu #JusticeForAll

41
1.2 B
4.5 B
155,1 B

HATHAWAY LİSANLI AVUKAT KARTI: GösterGizle
Martin Clinton
 "Baro Başkanı"

This identification card certifies that Alice Hathaway is
 commissioned by VCJD as full time attorney.
ALICE HATHAWAY
Uyruk:İngiltere
Kıdem:Avukat III
Birim:Eğitim ve İyileştirme
Büro: Regard LLP

Üçüncü şahısların erişimine kapalı bilgilerdir.

BARODA TERFİ V1: GösterGizle

[img width=1000 height=263]https://www.upload.ee/image/16366576/191.png[/img

4 MART 2026 PAYLAŞIM : GösterGizle

Alice Hathaway
@a.stanhill · 4 Mart 2026

Sabitlenmiş gönderi

"Stajyerlerle çalışırken mesleğin yalnızca öğrenilen değil, kuşaktan kuşağa aktarılan bir birikim olduğunu daha iyi anlıyorum. Bilgi ve tecrübeyi paylaşmak, bu mesleğin en kıymetli sorumluluklarından biri. Bir stajyerin zamanla meslektaşa dönüşmesine tanıklık etmek ise her zaman ayrı bir gurur ve anlam taşıyor."

105
1.2 B
1.5 B
100,8 B

BARODA TERFİ V3 + STRES: GösterGizle

VICE BAROSU 124 YAŞINDA: GösterGizle

[VICE BAROSU 124 YAŞINDA]
[

CANLI YAYIN GÖRÜŞMESİ - OFİSTE GAME OF THRONES: GösterGizle

VICE NEWS EKRANLARINDA ALICE - BARO BAŞVURULARI İÇİN DUYURU: GösterGizle
Vice Barosu'na başvurmak ve daha fazlası için buraya tıklayınız.

BARO 39.DÖNEM AKADEMİ PROGRAMI 1: GösterGizle

Mendoza Davası Taslak: GösterGizle

BARODA TERFİ V4: GösterGizle

YENİ YASA DÜZENLEMESİ HK. BİLGİLENDİRME: GösterGizle

BİLGİLENDİRME KONUSU: 1.63 Yasa Dışı Mühimmat Düzenlemesi
REF: #ASH-LEGAL-001
17.04.2026
Vice Şehri Barosu
Vice Şehri Adalet Departmanı

Vice Şehri Eyalet Yasaları'nda yapılan son güncelleme ile "1.63 Yasa Dışı Mühimmat Bulundurma" maddesi yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Adalet Departmanı tarafından onaylanan bu yeni düzenleme, kamu güvenliğini en üst düzeye çıkarmayı ve mühimmat kontrolünü disipline etmeyi amaçlamaktadır.

Bir hukukçu olarak, bu yeni dönemin getirdiği yaptırımların ciddiyetini vurgulamak ve vatandaşlarımızı olası hak mahrumiyetlerinden korumak adına aşağıdaki bilgilendirmeyi yapma gereği duymaktayım:

YENİ DÜZENLEMENİN ESASLARI

Ruhsat Muafiyeti: Geçerli bir silah ruhsatına sahip olan vatandaşlarımız, ruhsat kapsamındaki mühimmatı yasal sınırlar dahilinde bulundurdukları sürece suç teşkil eden bir durumla karşılaşmayacaklardır.

MÜHİMMAT TİPİHAPİS CEZASI
Düşük Kalibre Şarjör60 Gün
Orta Kalibre Şarjör90 Gün
Yüksek Kalibre Şarjör120 Gün
Patlayıcı (C4, Molotof vb.)250 Gün
Ağır Askeri Mühimmat500 Gün

ÖNEMLİ ARAÇ MÜEYYİDESİ
Şahsi araçlarda tespit edilen mühimmat durumunda araç 3 GÜN SÜREYLE otoparka çekilecektir.

Kıdemli Avukat
Alice Stanhill Hathaway

39.DÖNEM HK. PAYLAŞIM: GösterGizle

Alice Stanhill
@a.stanhill · 28 Mart 2026

Sabitlenmiş gönderi

Vice Şehri Adalet Departmanı’nın koridorlarında bugün taze bir heyecan, yeni bir umut var. Eğitmenleri olma şerefine eriştiğim 39. dönem stajyer avukatlarımıza kucak dolusu bir "Hoş geldiniz!" demek istiyorum. 👋

Bu sadece bir "staj" süreci değil. Bu, adaletin bayrak yarışında bayrağı teslim etme hazırlığıdır. ⚖️✨#vcjd #vcla #vicebarosu #JusticeForAll

41
1.2 B
4.5 B
155,1 B

YENİLENMİŞ BARO KARTI : GösterGizle
Davalar kısmı güncellendi.

Martin Clinton
"Baro Başkanı"
This identification card certifies that Alice Stanhill Hathaway is
commissioned by VCJD as full time attorney.
ALICE STANHILL HATHAWAY
Uyruk:İngiltere
Kıdem:Avukat III
Birim:Eğitim ve İyileştirme
Büro:Regard LLP
Davalar:#53248

Alıntı yapılan: Dava Notları
Vice Barosu 39. Dönem Akademi Eğitmeni olarak mentorluk görevini sürdürürken VCPD’nin hukuki bekasını savunan Alice Stanhill Hathaway, #53248 numaralı toplu davada savunma makamını üstlenmiştir.
Hathaway; kısıtlı sürede hazırladığı savunmasında, organize suç şüphesi ve önleyici kolluk yetkisi kavramlarını doktrinel bir titizlikle mahkemeye kabul ettirerek operasyonun hukuki meşruiyetini tescilletmiştir.
Bu süreçte kurumu hedef alan tüm asılsız iddiaları titiz hamlelerle bertaraf eden Hathaway; mahkemenin operasyonu usule uygun olarak kabul etmesini ve müvekkili hakkındaki tüm suçlama taleplerinin reddedilmesini sağlayarak profesyonel yetkinliğini bir kez daha kanıtlamış, bu stratejik zaferi davalı vekili olduğu #53248 numaralı baro siciline başarıyla işlettirmiştir.

EYALET YASALARINDA HAPİS SÜRELİ HK. BİLGİLENDİRME: GösterGizle

BİLGİLENDİRME KONUSU: Ceza Limitleri Hakkında Düzenleme
REF: #ASH-LEGAL-002
07.05.2026
Vice City, FLORIDA

Vice Şehri Adalet Departmanı tarafından alınan son karar doğrultusunda, kamu düzeninin tesisi ve caydırıcılığın artırılması amacıyla eyalet yasalarımızda kapsamlı bir revizyona gidilmiştir.

Vice Şehri Eyalet Yasaları tüm suç maddelerinde yer alan hapis cezalarının alt ve üst limit sınırları %50 oranında arttırılmıştır.

Bu düzenleme, ilan edildiği an itibarıyla yürürlüğe girmiş olup, tüm yargı süreçlerinde yeni limitler esas alınacaktır. Vatandaşlarımızın hak mahrumiyeti yaşamamaları adına güncel yasal sınırlara riayet etmeleri önemle rica olunur.

Kıdemli Avukat
Alice Stanhill Hathaway

40.DÖNEM AKADEMİ PROGRAMI V1: GösterGizle

EĞİTİM VE İYİLEŞTİRME BİRİMİ: AKADEMİ PROGRAMI

40. Dönem adayları için başlatılan sürecin ilk ayağını sunan Avukat Alice Stanhill, bir yandan birim bünyesine yeni eğitmenler yetiştirirken diğer yandan adayları zorlu yeterlilik sınavına hazırlamaktadır. Stanhill'in mentörlüğünde ilerleyen bu program, adayların mesleki kariyerlerinde fark yaratmalarını ve diğer eğitim süreçlerinde öne çıkmalarını hedeflemektedir.

Eğitmen Formasyonu ve Sınav Hazırlık Süreci

40.DÖNEM AKADEMİ PROGRAMI V2: GösterGizle
VICE BAROSU 40. DÖNEM AKADEMİ NOTLARI

40. Dönem adayları için başlatılan akademi sürecinin ilk ayağının, Eğitim ve İyileştirme Birim Başkanı Avukat Alice Stanhill tarafından etkili bir şekilde yönetildiği biliniyor. Stanhill’in bizzat ilgilendiği program, birim başkan yardımcısı ve ekibe yeni katılan üyenin desteğiyle kesintisiz bir şekilde tamamlandı.

Eğitimin sonuna gelen avukat adaylarının iki ayrı gruba ayrılarak kapsamlı bir yeterlilik sınavına tabi tutuldukları öğrenildi. Sınav kağıtlarının değerlendirilmesinin ardından, önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçların ilan edileceği ve adayların stajyer avukatlık statüsüne geçip geçemeyeceklerine dair nihai karar merak konusu.

Akademi Değerlendirme ve Süreç Bilgilendirmesi

100
6
Vice
4
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lord Xuneity, Aytuk, MersinLe33, lastgunmobster, buzgibi, grandzero,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lord Xuneity, Aytuk, MersinLe33, lastgunmobster,