Öncelikle iyi geceler, kanıt niteliği taşıyan birkaç görsel paylaşacağım. Ondan önce arkadaşın tutumuna değinmek istiyorum, kendisinin ilettiği SS'te sunucunun yapıtaşı olan
"Sürekli RolePlay" kavramını işgâl edip gizlediğini görebilirsiniz. Almira ve Temur karakteriyle bir rol bağlantım yok, hepimiz farklı rol ortamında bulunan farklı karakterleriz,
OOC birbirimize hiçbir şekilde tanımıyoruz zaten. Ayrıca
IC birbirimize söylediğimiz şeylerden bir bağlantımızın olmadığı
"Hey, kızım biraz ileri sürüp maskeni çıkartabilir misin?" gibi söylemlerden anlaşılabilir ve saatleri kontrol edilebilir. Spontane gelişen bir karşılaşma üzerine
IC kısa bir iletişimimiz oldu sadece. Nico karakterine karşı tutumumu gayet net bir şekilde belli ettim, bir ortaklık söz konusu değil, fevri açılmış bir şikayetten başka bir şey değil. Kendisinin kesinlikle daha fazla zararlı çıkacağını söyledim, yine de tutumuna karşı tepkim pasif kalacaktır. Ek bir şikayet açmak istemiyorum, savunmam bu denli olacaktır, arkadaşa işlem uygulanacaksa paylaştığım kanıtlar üzerinden
"/B" kullanımının ihlalinden
"Sürekli RolePlay" kavramını bozması üzerine ceza alabilir. İyi forumlar, iyi roller!
Not: SS'leri chat yukarı kaymadan alabilmek için en yakın yerde durduk, yanyana durmamız kafa karışıklığına sebep olmasın herhangi bir şekilde Mix bulunmuyor, birbirinden bağımsız RolePlay oyuncularıyız. Ayrıca PM'leri bunun adına bir sorun teşkil etmemesi için sansürlemedim, iyi eğlenceler.Söz Ettiğim Görseller;