Konu: Maximilian_Crowe - Emily Spencer - Jairo DelPozo  (Okunma sayısı 744 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 01.02.2026 21:21

Görünen bu video'daki sesler metagaming kanıtıdır, buda şikayetlerimize eklensin.
Kardeşim şikayetimize eklensin diye bişey mi var? Sizin attığınız videoda da gözüküyor zaten /aw den ooc şekilde tamamen rolsüz konuşuyorsunuz.

#21 - 01.02.2026 23:24
kanka ben hicbir sey anlamadim ben ne alaka? bana sıktınız yok yere, yan karakterle gelmiş garip garip rol yapıyorsunuz. Alakamı anlamadım ama neyse

bu arada annene neden bağırıyorsun? Anneler kutsaldır, annene saygılı olmalısın. 'Anne bir sus.' diye bağırılır mı seni doğuran kadına?
« Son Düzenleme: 01.02.2026 23:34 Lhansent »

#22 - 01.02.2026 23:26
Spoiler: GösterGizle
Şahitliğimi onaylıyorum
bu lavuk ::) dm'den aşırı derecede rahatsız etti, menopoz dönemidir :-\ diye uzatmadım sanırım kafayı yemiş :garip: küfür etmem için elinden geleni yaptı ama hiç bir kötü kelime kullanmadım terbiyesine takınsın

SS'ler görünmüyor kimden bahsediyorsun

#23 - 02.02.2026 15:59
kanka ben hicbir sey anlamadim ben ne alaka? bana sıktınız yok yere, yan karakterle gelmiş garip garip rol yapıyorsunuz. Alakamı anlamadım ama neyse

bu arada annene neden bağırıyorsun? Anneler kutsaldır, annene saygılı olmalısın. 'Anne bir sus.' diye bağırılır mı seni doğuran kadına?
Gerçekten doğru dedin, üstüne üstlük paylaşmış bunu kendi elleriyle. Ne yapsın dm atarken heyecanlandıysa artık... Roleplayde kazanmak ve kaybetmek diye birşey yok sadece karakterleri yönetiyorsun ve siz bunu anlayamamışsınız gelip saçma sebeplerden şikayet açıyorsunuz. :D

#24 - 02.02.2026 19:13

Kafedeki brawl rolünün ardından çalınan arabayı takip ediyorsun, gişelerden geçmeden maske takıyorsun, gişelerden geçtikten sonra Emily karakteri bacak arasından uzi çıkarıyor, tüm bunlar olurken Maxim karakteri ve yanındaki kadim dostu bizi takip ediyordu. Yani bize saldıracağınız bariz bir şekilde belliydi. Sana bizi takip etmemen gerektiğini söylememize rağmen inadına bizi onca yolu takip ettin. Sanchezin yaptığı son hız ne? Up tuşuyla hızlanmak kural ihlalidir. Artı olarak Emily ve sen gişe kural ihlali yaptın. Biz sizden kaçmaya çalıştığımız esnada bizim açtığımız gişeden geçtiniz, eğer elinde gişeye ücret ödediğine dair bir ss ya da video kaydı varsa sunabilirsin.

Artı olarak, benim anam sizi gram alakalar etmez, isterseniz size bedenimdeki canım anam dövmelerini paylaşırım kardeşim, çok beğenip dc profiliniz falan yaparsınız :Dö

#25 - 02.02.2026 19:15
Kim haklı kim haksız, kim ne kadar alakalı videoda sonucu bekleyip görebiliriz. Tarafımda daha fazla yanıt gelmeyecektir.

#26 - 02.02.2026 19:43

Kafedeki brawl rolünün ardından çalınan arabayı takip ediyorsun, gişelerden geçmeden maske takıyorsun, gişelerden geçtikten sonra Emily karakteri bacak arasından uzi çıkarıyor, tüm bunlar olurken Maxim karakteri ve yanındaki kadim dostu bizi takip ediyordu. Yani bize saldıracağınız bariz bir şekilde belliydi. Sana bizi takip etmemen gerektiğini söylememize rağmen inadına bizi onca yolu takip ettin. Sanchezin yaptığı son hız ne? Up tuşuyla hızlanmak kural ihlalidir. Artı olarak Emily ve sen gişe kural ihlali yaptın. Biz sizden kaçmaya çalıştığımız esnada bizim açtığımız gişeden geçtiniz, eğer elinde gişeye ücret ödediğine dair bir ss ya da video kaydı varsa sunabilirsin.

Artı olarak, benim anam sizi gram alakalar etmez, isterseniz size bedenimdeki canım anam dövmelerini paylaşırım kardeşim, çok beğenip dc profiliniz falan yaparsınız :Dö
senin şu cirkin on yargın ve herseyi bilmislik rollerin beni benden aliyor, sana sıkmak gibi bir amacım yok videodan belli, normal yanına gelip ‘Kanka ne’ yazarken bir anda bana da sıkıyorsun sıkacak olsam önceden sıkardım zaten cafedeki brawl rolünüz hakkında bilgim yok size sıkmak gibi bir amacım yoktu siz bana durduk yere sıktınız ki sen ve rol bilgisi eksik tayfan yan karakteriyle araba calmanin, brawls girişmenin kural ihlali olduğunu bilmiyorsunuz. Silaha yumruktan şikayet açmışsın ama sen o aiminle 144 cana rağmen beni vuramadığın için arkadaşların bana yumruk ile canimi azaltıp car ram atıyordu.. sana rahat 7-8 hit attım (hitmarkerim var) hiç canın bile dusmemis(?) şikayetini açacağım bende sıkıntı yok. Bu arada sanchez ile up yaparak hızlandım ve bu sunucuda bu kural ihlali değil yakışıklı nickli cirkin eleman. Her şeyi bilmiş gibi davranma çok komik görünüyorsun :Dd

Gise konusu ne alaka bilmiyorum varsa şikayetini aç

Ayrıca sampta dm atacam diye titreye titreye vurmaya çalışırken annene bagirman çok ayıp, vücudunda canım anam dovmesi olması bir şeyi değiştirmiyor, yoksa sen suça sürüklenen çocuk musun? Annene saygılı ol, annen bizi ilgilendirmiyor ama saygı bizi ilgilendiriyor. Senin türünü azaltacağız.
« Son Düzenleme: 02.02.2026 19:56 Lhansent »

#27 - 02.02.2026 20:22
@Lhansent ile aramızda konuştuk, ilgilenen adminin dikkatine ben @Lhansent  "Jairo DelPozo, ve Emily Spencer adlı karakterlere olan şikayetimi geri çekmek istiyorum. Bu şikayet sadece Maximilian karakterine ilgilidir. Teşekkürler.

#28 - 02.02.2026 20:26
@Lhansent ile aramızda konuştuk, ilgilenen adminin dikkatine ben @Lhansent  "Jairo DelPozo, ve Emily Spencer adlı karakterlere olan şikayetimi geri çekmek istiyorum. Bu şikayet sadece Maximilian karakterine ilgilidir. Teşekkürler.
  :sampanya:

#29 - 02.02.2026 21:05
Canım anam dövmesi yaptırınca mı annene saygılı oluyorsun yoksa davranışlarınla mı bunu bir düşün istersen. Birini ne kadar sevdiğinden çok ne kadar sevgi gösterdiğin önemli.  :D