kanka ben hicbir sey anlamadim ben ne alaka? bana sıktınız yok yere, yan karakterle gelmiş garip garip rol yapıyorsunuz. Alakamı anlamadım ama neyse
bu arada annene neden bağırıyorsun? Anneler kutsaldır, annene saygılı olmalısın. 'Anne bir sus.' diye bağırılır mı seni doğuran kadına?
Kafedeki brawl rolünün ardından çalınan arabayı takip ediyorsun, gişelerden geçmeden maske takıyorsun, gişelerden geçtikten sonra Emily karakteri bacak arasından uzi çıkarıyor, tüm bunlar olurken Maxim karakteri ve yanındaki kadim dostu bizi takip ediyordu. Yani bize saldıracağınız bariz bir şekilde belliydi. Sana bizi takip etmemen gerektiğini söylememize rağmen inadına bizi onca yolu takip ettin. Sanchezin yaptığı son hız ne? Up tuşuyla hızlanmak kural ihlalidir. Artı olarak Emily ve sen gişe kural ihlali yaptın. Biz sizden kaçmaya çalıştığımız esnada bizim açtığımız gişeden geçtiniz, eğer elinde gişeye ücret ödediğine dair bir ss ya da video kaydı varsa sunabilirsin.
Artı olarak, benim anam sizi gram alakalar etmez, isterseniz size bedenimdeki canım anam dövmelerini paylaşırım kardeşim, çok beğenip dc profiliniz falan yaparsınız :Dö
senin şu cirkin on yargın ve herseyi bilmislik rollerin beni benden aliyor, sana sıkmak gibi bir amacım yok videodan belli, normal yanına gelip ‘Kanka ne’ yazarken bir anda bana da sıkıyorsun sıkacak olsam önceden sıkardım zaten cafedeki brawl rolünüz hakkında bilgim yok size sıkmak gibi bir amacım yoktu siz bana durduk yere sıktınız ki sen ve rol bilgisi eksik tayfan yan karakteriyle araba calmanin, brawls girişmenin kural ihlali olduğunu bilmiyorsunuz. Silaha yumruktan şikayet açmışsın ama sen o aiminle 144 cana rağmen beni vuramadığın için arkadaşların bana yumruk ile canimi azaltıp car ram atıyordu.. sana rahat 7-8 hit attım (hitmarkerim var) hiç canın bile dusmemis(?) şikayetini açacağım bende sıkıntı yok. Bu arada sanchez ile up yaparak hızlandım ve bu sunucuda bu kural ihlali değil yakışıklı nickli cirkin eleman. Her şeyi bilmiş gibi davranma çok komik görünüyorsun :Dd
Gise konusu ne alaka bilmiyorum varsa şikayetini aç
Ayrıca sampta dm atacam diye titreye titreye vurmaya çalışırken annene bagirman çok ayıp, vücudunda canım anam dovmesi olması bir şeyi değiştirmiyor, yoksa sen suça sürüklenen çocuk musun? Annene saygılı ol, annen bizi ilgilendirmiyor ama saygı bizi ilgilendiriyor. Senin türünü azaltacağız.