Konu: Yuina Ayres hız hilesi kullanımı  (Okunma sayısı 875 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2026 15:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yuina_Ayres @NNapolyon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audace_Scolastica @byrawel
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2026, 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 31.01.2026 tarihi, saat 00.37 civarında Signature birliği ile beraber yarış yapıyorduk. Birkaç kez birinci oldum, sonraki turlarda da hız hilesi kullanarak yarıştı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk kanıtımda görüldüğü üzere çok keskin bir viraj alıyoruz, arkadaşın aracı neredeyse durma noktasına geliyor. Ben buna rağmen o virajı ayağımı gazdan çekmeden dönmüştüm. Fakat ne hikmetse arkadaş bir anda yokuş bir yolda Jester ile benim Elegy'mi geçiyor. İnceleyecek olan yetkili arkadaş bilmiyorsa söyleyeyim, Elegy Jester'dan hızlanma olarak daha iyi bir araç. Yokuşlarda da daha iyi performans gösteriyor. Yetkili arkadaş videoyu izlediğinde anlayacak zaten, ayağımı gazdan çekmediğim halde Jester beni gelip geçiyor üzerine fark atıyor.

İkinci kanıtımda da hafif yokuş düz bir yoldan aşağı iniyoruz. Jester ve Elegy araçlarının top speedleri aynı olmasına rağmen hız hilesi kullanıp bana yetişiyor ve beni top speeddeyken geçiyor, yani hız hilesi kullandığı belli.

#1 - 31.01.2026 15:10
Eğer oyunda sende öyle olmadığını, o sırada nitro kullandığını (nitro top speedi arttırmaz) ya da farklı bir nedenden dolayı bunların yaşandığını söylüyorsan lütfen savunmalarını kanıtlarınla birlikte destekle. İlgilenecek yetkiliye şimdiden kolay gelsin.

#2 - 31.01.2026 17:19
@NNapolyon savunma yapın.

#3 - 01.02.2026 17:48
1 gün geçmiş, savunma gelmeyecek sanırım. sonuçlanabilir @fudoin flagellum dei

#4 - 01.02.2026 22:11
Arkadaş benim hile olduğumu söylüyor fakat oyunu baştan aşağıya modlu olduğu için benim Nos kullandığımı görmüyor, ben orda onu nosla geçiyorum ve arkadaş orda elegy kullanıyor fakat araç hiç kaymadan sürüyor elegy'nin mantığı zaman dirif aracı olması fakat Dark aracı gibi kullanıyor çoğu yerde  Ben onu geçtiğim yerlerde NOS bastım ve geçtim zaten Elegyle Jesterin arasında 20 kilo metre oynuyor onuda NOSLA çok kolay kapatabiliyorsun

#5 - 01.02.2026 22:13
Kendisini hile kullandığına dahil bir kaç video sunacağım lütfen bekleyin elegy marka aracı çok kolay kullanıyor hiç kaymadan ve tekrar diyorum oyunu normal GTA olamdığı için modlu bir GTA olduğu için NOSLA GÖZÜKMÜYOR

#6 - 01.02.2026 22:35

Bir çok defa nos kullanarak geçtim. Kişinin oyununda efekt modu  olduğundan ötürü nitro görünmemektedir. Yanlış anlaşılma vardır hile değilim.
« Son Düzenleme: 02.02.2026 01:41 NNapolyon »

#7 - 01.02.2026 23:05
Farklı video değilmi bu? ben mi ynalış görmekteyim.  ::) ::) ::)

#8 - 01.02.2026 23:07

Bir çok defa nos kullanarak geçtim. Kişinin oyununda efekt modu  olduğundan ötürü nitro görünmemektedir. Yanlış anlaşılma vardır hile değilim.

Hız gösteregesini kapatmış gördüğünüz gibi oyununda hafif kasmalar mevcut arkadaşımızın, farklı yarıştan bir görüntü atıp kendini haklı çıkarmanın bir manası olduğunu düşünmemekteyim.

#9 - 01.02.2026 23:08
Yanlız hem hız göstergen kapalı, hemde arkadaşın koyduğu kanıttan başka bir video koymuşssun yani alakasız bir video koymuşssun.Yarış içinde Callen'i o yokuşta geçtiğin video kayıtlarınıda koyarsan iyi olur anlaşılma açısından, bu yarışta kaydın açıksa arkadaşın sunduğu kısımlardaki kayıtlarında vardır diye düşünmekteyim.Kayıt açmadıysan da birşeyleri göstermemeye çalışıyorsundur muhtemelen.