Konu: Maskeli gamespeed  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 18:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 22735
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Video ve bölgedeki Gardens üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın gamespeed kullandığından şüpheleniyoruz, saçma sapan bir movement çok hızlı ve seri bir şekilde gerçekleşiyor. İncelenmesi gerektiğini düşündüğümüz için şikayeti oluşturdum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):İncelenmesini ve herhangi bir anormal durum varsa ceza almasını talep ediyoruz. Movementların normal ve aşikar olmadığı ortada.

#1 - 31.01.2026 17:16
@Baghdaderisemezsiniz videonun ham halini atın.
@6locc 6a6ye savunma yapın.

#2 - 31.01.2026 17:22
Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.

#3 - 31.01.2026 17:30

#4 - 31.01.2026 17:31
@fudoin flagellum dei sonuçlanabilir.

#5 - 31.01.2026 22:42
Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.
Evet, yaptığım kural ihlalleri durumundan birlik liderim çıkardı, bunda bir sorun var mı? İkinci olarak gamespeed kullanmadım, şikayet sonuçlanabilir.
+ Bir kaç gündür bilgisayarda değildim, şikayeti görmemişim.

#6 - 01.02.2026 00:06
Evet, yaptığım kural ihlalleri durumundan birlik liderim çıkardı, bunda bir sorun var mı? İkinci olarak gamespeed kullanmadım, şikayet sonuçlanabilir.
Haklısın kardeşim açıklayıcı bir savunma olmuş.

#7 - 02.02.2026 20:47
Ağlama artık ucube herif, iğrençsiniz bütün birlik. Sana bu savunma fazla bile. Daha fazla ileti atma.
« Son Düzenleme: 03.02.2026 00:38 6locc 6a6ye »

#8 - 02.02.2026 23:18
 ::)
[/sub]
Ağlama artık ucube herif, iğrençsiniz bütün birlik. Sana bu savunma fazla bile. Daha fazla ileti atma.

#9 - 05.02.2026 06:53
Ekstra olarak improved deagle da var arkadaşda göründüğü üzere, silah mal mülk aktarımı yapabilir, loglar kontrol edilsin.