0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.
Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 31.01.2026 17:22Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.Evet, yaptığım kural ihlalleri durumundan birlik liderim çıkardı, bunda bir sorun var mı? İkinci olarak gamespeed kullanmadım, şikayet sonuçlanabilir.+ Bir kaç gündür bilgisayarda değildim, şikayeti görmemişim.
Alıntı yapılan: 6locc 6a6ye - 31.01.2026 22:42Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 31.01.2026 17:22Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.Evet, yaptığım kural ihlalleri durumundan birlik liderim çıkardı, bunda bir sorun var mı? İkinci olarak gamespeed kullanmadım, şikayet sonuçlanabilir.+ Bir kaç gündür bilgisayarda değildim, şikayeti görmemişim.Haklısın kardeşim açıklayıcı bir savunma olmuş.
[/sub]Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 01.02.2026 00:06Alıntı yapılan: 6locc 6a6ye - 31.01.2026 22:42Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 31.01.2026 17:22Arkadaş ekstra olarak Florencia birliğine üyeydi sonrasında çıktı, belirtilsin istedim. Videoyu youtubea yüklüyorum.Evet, yaptığım kural ihlalleri durumundan birlik liderim çıkardı, bunda bir sorun var mı? İkinci olarak gamespeed kullanmadım, şikayet sonuçlanabilir.+ Bir kaç gündür bilgisayarda değildim, şikayeti görmemişim.Haklısın kardeşim açıklayıcı bir savunma olmuş.Ağlama artık ucube herif, iğrençsiniz bütün birlik. Sana bu savunma fazla bile. Daha fazla ileti atma.