Konu: Garden Criminals R20 - Wallhack @owsrich  (Okunma sayısı 860 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.01.2026 17:44
Zaten size flame yapan yok. Hile değilse bile kullandığı modpack(bozuk?) duvar arkası gösteriyor ve çatışmada elde edilebilecek avantaj söz konusu. Daha fazla ileti atmayacağım, bir kişiye şikayet açıyoruz 10 kişi savunma yapıyor.

#11 - 29.01.2026 17:47
İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:

İFM discorduna attin diye hilesiz mi oldun? YTye bakarsan wallhack diye hilenin varligini gorebilirsin. Biz hileli goruntulerle hile sikayeti acan adamlari bile gorduk, bu dedigin sey savunulamaz. Catisma ortasinda karakterler duvar arkasi gozukuyor ama sadece sende oluyor.. Anladim, sonuclanabilir o zaman.

Öncelikle bu şikayetle alakalı bu son iletimdir.

Spoiler: GösterGizle

Bu videonun 53'üncü saniyesine gelirseniz oradada Tyzee Marshall karakterinin oyunundaki modellerin bozulmasını görebilirsiniz. Bu önceden olan bir şey, bunu DM'lerde karşı tarafa üstünlük sağlamak için kurulmadığı bariz bir şekilde anlaşılmaktadır zaten. Ama modpack bozulması bile olsa duvarını arkasındaki oyuncuyu görmek tabikide bir üstünlüktür, ama bu modpack bilinçsiz bir şekilde kullanılmış ve farkına varılmamış. Farkına varılsaydı bile İfm discorduna birlik lideri @owsrich videoyu kendi elleriyle iletmezdi. Bu bilinçsiz bir şekilde kullanılan bir kusurlu modpack için Tyzee karakterinin yasaklanması veya birliğin kapatılmasını savunanlardan değilim. Karar yetkili arkadaşlarındır, sadece bu şikayet hakkında fikirlerimi görüşlerimi belirtmek istedim. Herkese iyi oyunlar iyi roller. :sampanya:

#12 - 29.01.2026 18:29
İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:

İFM discorduna attin diye hilesiz mi oldun? YTye bakarsan wallhack diye hilenin varligini gorebilirsin. Biz hileli goruntulerle hile sikayeti acan adamlari bile gorduk, bu dedigin sey savunulamaz. Catisma ortasinda karakterler duvar arkasi gozukuyor ama sadece sende oluyor.. Anladim, sonuclanabilir o zaman.

Bunun WH olmadığını şu şekilde de anlayabilirsin kardeşim benim biraz kafan basmış olsaydı bunun modpack ile alakalı olduğunu anlayabilirdin problem değil. Şöförde ki skinin bir kısmı gözüküyor ama yanında ki ve arkadaki karakterlerin skini gözükmüyor. Bu demek oluyor ki benim modpackimde özel skinler mevcut bazı skinler modelli şekilde farklı. Benim modpackimle çakışan bir kaç skinin oyunla çakışıyor ve bundan dolayı böyle bir hata gözüküyor. Bunu bir avantaj olarak görmek, düşünmek çok saçma çünkü karakterler ne düzgün bir şekilde gözüküyor ne kim olduğu belli. Kim olduğunu anlayamazsın çünkü gözükmüyor ne olduğu da anlaşılmıyor. 2004 yapım bir oyundan bahsediyoruz bu hatalar illa olması gayet normal.  CS oynamıyoruz kral WH ne işime yarayacak? (:
« Son Düzenleme: 29.01.2026 18:30 owsrich »

#13 - 29.01.2026 18:57
Ayrıca o kadar AK mermisine bu kadar geç düşmesi de şaşırtıcı.
onu kolsuz arkadaşına soracan gözüm

#14 - 29.01.2026 19:05
bir şikayet açtık 10 tane çocukla muhattap olduk.
Tum birlik uyeleri saldiriyorsa vardir bir duzenek. Dun hileden dolayi bir karakterleri de ban yedi.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 29.01.2026 19:08 ege the b3st »

#15 - 29.01.2026 21:15
bir şikayet açtık 10 tane çocukla muhattap olduk.
Tum birlik uyeleri saldiriyorsa vardir bir duzenek. Dun hileden dolayi bir karakterleri de ban yedi.

Sonuçlanabilir.

yoo kardeşim hileden dolayı kimse yemedi, kafanda neyi kuruyorsun sen güzel roleplayer kardeşim. siz spread silent şikayetlerinize savunma yapın

#16 - 29.01.2026 23:50

#17 - 30.01.2026 00:12
Birliğin R20'si hile şikayetinden ban yiyeceğini anlayınca R18'e çekilmiş. Göz önünde bulundurulsun lütfen, R20 ban yiyecek.

#18 - 30.01.2026 00:28
Birliğin R20'si hile şikayetinden ban yiyeceğini anlayınca R18'e çekilmiş. Göz önünde bulundurulsun lütfen, R20 ban yiyecek.
Bu kadar kinli olma güzelim, ben bilerek devrettim ban yemekle alakası yok. Devrettiğim kişi zaten tanıtımın sahibi, kafasızlık etme kinini kendine sakla.

#19 - 30.01.2026 00:32
Tyzee karakteri IC de yaşadığı sorundan dolayı R18 e çekildi ve toplu bir şekilde karar alındı. IFM zaten biliyor, niye boş prim kasıyorsunuz arkadaşlar?