İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:
İFM discorduna attin diye hilesiz mi oldun? YTye bakarsan wallhack diye hilenin varligini gorebilirsin. Biz hileli goruntulerle hile sikayeti acan adamlari bile gorduk, bu dedigin sey savunulamaz. Catisma ortasinda karakterler duvar arkasi gozukuyor ama sadece sende oluyor.. Anladim, sonuclanabilir o zaman.
Öncelikle bu şikayetle alakalı bu son iletimdir.Bu videonun 53'üncü saniyesine gelirseniz oradada Tyzee Marshall karakterinin oyunundaki modellerin bozulmasını görebilirsiniz. Bu önceden olan bir şey, bunu DM'lerde karşı tarafa üstünlük sağlamak için kurulmadığı bariz bir şekilde anlaşılmaktadır zaten. Ama modpack bozulması bile olsa duvarını arkasındaki oyuncuyu görmek tabikide bir üstünlüktür, ama bu modpack bilinçsiz bir şekilde kullanılmış ve farkına varılmamış. Farkına varılsaydı bile İfm discorduna birlik lideri
@owsrich videoyu kendi elleriyle iletmezdi. Bu bilinçsiz bir şekilde kullanılan bir kusurlu modpack için Tyzee karakterinin yasaklanması veya birliğin kapatılmasını savunanlardan değilim. Karar yetkili arkadaşlarındır, sadece bu şikayet hakkında fikirlerimi görüşlerimi belirtmek istedim. Herkese iyi oyunlar iyi roller.