Konu: Garden Criminals R20 - Wallhack @owsrich  (Okunma sayısı 814 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 15:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Marshall @owsrich
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyesine dün ona sıktığımız anları atan oswrich, birlik üyesinin bu videoyu kanalına yükleyip ifşa etmesi üzerine ifşa oldu. Videoda göreceğiniz üzere duvar arkasındaki insanlar açık şekilde gözüküyor. Ek olarak biliyorsunuz ki araç içindeki karakterlerin ayağı vs. gözükmez, bu arkadaşın kullandığı wallhackte bizim karakterlerin ayakları vs. gözüküyor araç içerisindeyken. Gereği yapılsın, birliklerinin R20'sidir, yasaklanması durumunda göz önünde bulundurulsun lütfen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/6q2dfg3 - Araç içinde olmamıza rağmen karakterlerimiz gözüküyor.
https://i.hizliresim.com/n6knz8s.png - Ganton GYM duvarındaki kişiler siyah siyah gözüküyor.
https://i.hizliresim.com/i68kcet.png - Çatı üstünde yaralanan diğer birlik üyesi yine aynı şekilde duvar arkasından gözüküyor (siyah karakter)
Çatı üstündeki kişinin düştüğü kısım: https://hizliresim.com/jrm0i9a (22.09) Videomun saniyesi: 0.09)
https://hizliresim.com/kao6ftu - Tyzee'nin düştüğü kısım(22.09 yine ve videomun saniyesi 0.33)

- Kendi videoları

Ek açıklamalar(varsa): Umarım yasaklanır. Hile kullanılmayan bir Vice istiyoruz.
« Son Düzenleme: 29.01.2026 16:14 ege the b3st »

#1 - 29.01.2026 15:59
Ayrıca o kadar AK mermisine bu kadar geç düşmesi de şaşırtıcı.

#2 - 29.01.2026 16:07
Hileli bir videoyu niye biz sunalım? Tyzee Marshall karakterinin kullanığı modpack kusurlu olduğu için karakterlerin bazıları duvar arkası gözüküyor, videoda görüldüğü üzere modeller sürekli oyun içerisinde bozuluyor.

#3 - 29.01.2026 16:10
Hileli bir videoyu niye biz sunalım? Tyzee Marshall karakterinin kullanığı modpack kusurlu olduğu için karakterlerin bazıları duvar arkası gözüküyor, videoda görüldüğü üzere modeller sürekli oyun içerisinde bozuluyor.
Şikayeti açtığım kişi savunma yapsın, yoksa battıkça batıyorsunuz.

Alıntı
karakterlerin bazıları duvar arkası gözüküyor,

Güzel modpack hatası kanka.

#4 - 29.01.2026 16:14
Kullandığı modpack'ın hatalı olduğunu bilip tamda DM'in ortasında üstünlük sağladığı için mi kullanmaya devam ediyor? İki yerdende batıyorsunuz kankam.

#5 - 29.01.2026 16:19
Şikayet açan / savunma yapan kişilerin iletisi olsun sadece rica ediyorum.

Ek kanıtlara ulaştım ve konuya ekledim. Buraya da özet geçeceğim..

https://hizliresim.com/jrm0i9a - Burada Tyzee'nin çatı üstünde gördüğü kendi birlik üyesini düşürüyoruz. Saat tam olarak 22.09 ve benim videomun saniyesi 9. saniye
https://i.hizliresim.com/i68kcet.png - Tyzee burada düşüyor ve ekranı anlık çevirmesiyle çatının üstünde düşen karakteri duvar arkasından gördüğünü görebiliyoruz. Aynı dakikada kendisi düşüyor yani orada bir karakterin olduğu doğrulanmış vaziyette. Ayrıca videomun saniyesi 33. saniye.
https://hizliresim.com/kao6ftu - Bu da bizim açımızdan Tyzee'nin düştüğü an. Saatler uyuşmakta.

Arkadaşı adına bir birlik üyesi savunma yapmış, modpacki bozuk vs. diye, çatışma ortamında duvar arkası gösteren modpack hatası ben daha hayatımda görmedim. Üstünlük sağlayacak bir hile/eklenti kullanıldığı bellidir.

#6 - 29.01.2026 17:02
Tarafımca tek ileti atıp daha da ileti atmayacağım.
Alıntı
Ayrıca o kadar AK mermisine bu kadar geç düşmesi de şaşırtıcı.
Ege kardeşim, böyle birşey demişsin. Sen bir Roleplayer olduğundan kaynaklı bildiğini düşünmüştüm, benim hatam. Tyzee Marshall karakteri 17 17 kas ve dayanıklılık gücüne sahip, biraz da sizin kolsuzluğunuzun sayesinde adam uzun bir süre kaçıyor. Fakat motora çarparak indirdiğiniz de otomatik olarak avantaja geçiriyorsunuz ve doğal olarak düşüyor. Herşey ortada kardeşim, 500 MB'lık oyun için bu kadar çirkefleşip OOC kin kapmak sana yakışan birşey zaten. Yapmayın canlarım, gerek yok. Oyununa girin, rolünüzü yapın ve çıkın. Bu kadar kasmanın manası yok. Daha fazla ileti atmayacağım, şikayetin çorba olmasını tarafımca uygun görmüyorum.

#7 - 29.01.2026 17:04
İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:

#8 - 29.01.2026 17:35
İlk öncelikle merhaba, samp tarihinde wallhack diye bir hileyi ilk kez sizin adınıza duyuyorum. Eğer ben bu hileyi kullanıyorsam neden IFM discordunda adminlerle birlikte bu videoyu paylaşayım? Benim texture modpackimle alakalı bir problem ekstra olarak bana bir katkısı bulunmuyor. Bu problem son gelen Vice güncellemesiyle birlikte oldu, muhtemelen modpacklerim karıştı. Bazı karakterlerin o şekilde gözüküyor bunu çözücektim fakat kendimi çözümlemeye vakit ayıramadım. Bana bir faydası olabilecek kapasitede bir çakışma değil. Ayrıyetten hile olsa bunu IFM discordunda adminlerle birlikte paylaşıcak kadar salak değiliz dostum benim (:

İFM discorduna attin diye hilesiz mi oldun? YTye bakarsan wallhack diye hilenin varligini gorebilirsin. Biz hileli goruntulerle hile sikayeti acan adamlari bile gorduk, bu dedigin sey savunulamaz. Catisma ortasinda karakterler duvar arkasi gozukuyor ama sadece sende oluyor.. Anladim, sonuclanabilir o zaman.

#9 - 29.01.2026 17:41
Ege kardeşimizden beklendiği gibi bize forumlarda açığımızı arıyorsunuz, ediyorsunuz gibi ithamlarda bulunan arkadaşların sürekli olarak bizim forumumuza, videolarımıza, factionumuza bakmaktan sanırım rollerine önem göstermiyorlar. @owsrich gerekli açıklamayı yapmış. Kimse salak değil IFM discorduna hile videosu atacak kadar. Gereken kararı @fudoin flagellum dei veya diğer Faction üyeleri karar vereceklerdir. Ekstra olarak şunu söyleyeyim bu videoda wallhack olmadığının ve 3. part yazılım olmadığının en büyük kanıtı ufak bir incelemeyle dahi ortaya çıkıyor. Wallhack sampta Csdeki gibi duvar arkasını göstermiyor  box, nametag, bones gibi ayarlamalar ile bahsettiğin wallhack olayı dönüyor bizde buna kısaca ESP diyoruz. ESP veya herhangi samp wallhackinden kastın olsa esp boxu, nametagı, heal bar v.s gözükür. Bahsettiğin şeyler saçma ege kardeşim. Sürekli olarak açtığın şikayetlere bakıyoruz ancak mantıklı bir sebep aramıyoruz. IFM discorduna video iletilmiş, orada adminler hiçbirşey dememiş. Yinede şikayet açmışsın bu güzel, forumdan flame atmak yerine şikayet açmak sizin için daha sağlıklı kimseye herhangi bir ileti verilmeyecek şikayetin çabuk incelenip, sonuçlanması için. İyi günler, iyi roller gerekli kararı adminler vereceklerdir. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bahsettiğin videoda modpackin hatalı olduğu ve texturelerin hatalı olduğu bizzat ortada attığın videoda karakterler gözüküyor herhangi bir heal bar, bones, box, nametag,ping tag gibi şeyler gözükmüyor. Oyuna herhangi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum oyun çok eski ve bu tarz hatalar gayet normal SAMP oynuyorsak bunları göze almamız gerekiyor. Toksiklemek ve birliği kapatmak için elinizden geleni yaptığınız aşikar, bu tutuma karşı yinede sakin ve üslubumuzu koruyarak yanıt veriyoruz. Forum flameleriniz ile kendinizi baş, başa bırakın. Zamanında forumdan işlem görmüş birisinin yazdığı attığı yanıtlar pek fazla umurumda değil. Bizim herhangi birşeyden korkumuz, çekincemiz, gizlimiz, saklımız, açığımız yok. Bu şikayettende herhangi birşey çıkacağını düşünmüyorum. Böyle birşey var ise hile üzerinden bayağı bir başı ağrımış insan olarak kendim işlem uygularım. Bizim mentalimiz kendi birliğimizin adminiyiz üzerine, R20 yanlış yapıyorsa, R16 yanlış yapıyorsa kovmaktan çekinmeyiz. İyi akşamlar. Modpacki bozuk olayına gelirsek arkadaşımız o sıra modpackini değiştirmeye çalıştırırken sizin DMleriniz ile uğraşıyorduk. IFM tarafından bizzat bize şikayet açma talebi geldiği için bizde şikayetlerimize kanıt topladık. IFM yetkilileri şikayet açılmasını doğru bulduğu için sizin ihlallerinize ihlal ile karşılık verilmedi ve şikayet açıldı. Gerekli kararlar verilir daha fazla ileti atmaya gerek yok birliğimden ileti atan arkadaşlar iletilerini silecektir sadece ben ile şikayeti açtığın owsrichin yanıtları kalacaktır. Bende zaten bu yanıttan fazla yanıt atmayı planlamıyorum. Bahsettiğin wallhack dosyaları aşağıdakiler gibidir. Oyun esnasında kayıt alırken bir bug olmuş olabilir keza sslerimizde v.s bunların gözükmediği ortada. Daha fazla konuşmaya gerek yok gerekli kararı admin arkadaşlar vereceklerdir. Bahsettiğin karakterin kas gücü ve dayanıklılığı 20 ye 20 yani senin dediğin gibi hemen düşmemesi normal ekstra olarak şuda var sunucudaki silahların değerleri azaltıldı kısaca nerf yedi. Bundan dolayıda eskisi gibi hemen düşmesini beklememeliyiz. Ege adlı arkadaşımız forum flameleri ve toksikliklerine yanıt vermeyeceğiz. Bahsettiği şeylerin hepsi mantıksız ve saçma geliyor dün hileden ban yiyen karakter birliktende atıldı ekstra olarak bir hile görürsek atmaktan ve bunu  yönetime bildirip, şikayet açmaktan çekinmeyiz. Silah bugunu kendi menfaatlerine kullanan bir birliğe karşı ne anlatsak boş olduğunu biliyoruz. Savunmamız belli @fudoin flagellum dei gerekli kararı verecektir.

« Son Düzenleme: 29.01.2026 19:34 Baghdaderisemezsiniz »