Konu: Xaiver ve florencia multileri  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2026 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @burocan Xaiver_Aguinaldo Daniel_Lara @GangstaMo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marquis_Blackwell Kwame_Wade

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş R2 karakter ile yüksek rütbe rolü yapıyor, ekstra olarak bu durumu IC ye yansıtıyor. Sonrasında e q atarak normal konuşma rolünde silah gösteriyor, silah göstermesi bile silah kullanım kurallarına ihlal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunun gibi arkadaşların sunucuda barınması hata, haklarında zaten bir çok şikayet var. Arkadaş sürekli olarak DM, revenge kill, 3. part yazılım gibi dosyalardan ceza almış. Daniel Lara adlı arkadaşın forum hesabı daha 2 gün önce açılmış, ekstra olarak multi account yaptıklarını düşünüyoruz log kontrolü ve ip kontrolü yapılmasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 24.01.2026 15:36 Baghdaderisemezsiniz »

#1 - 24.01.2026 15:30
Şahidim.

#2 - 24.01.2026 15:35
https://hizliresim.com/ehwyhvi

Attığınız kanıt, açtığınız şikayetle ne alaka? Benim görüntülerim mevcut diye buraya ileti atıyorum. Bana karşı şikayet açılmamış olduğu için bu savunma niteliği taşımıyor. R2 diye herkes yeni çeteci rolü yapmak zorunda değil, bu bizim sokaktaki isimlere olan saygınlığımıza bağlı, Clash Royale oynamıyoruz biz. İstiyorsanız
Lider, Lider Yardımcısı, Büyük, Üye şeklinde yapalım rolleri. Booomboş şikayet ::)

#3 - 24.01.2026 15:38
https://hizliresim.com/ehwyhvi

Attığınız kanıt, açtığınız şikayetle ne alaka? Benim görüntülerim mevcut diye buraya ileti atıyorum. Bana karşı şikayet açılmamış olduğu için bu savunma niteliği taşımıyor. R2 diye herkes yeni çeteci rolü yapmak zorunda değil, bu bizim sokaktaki isimlere olan saygınlığımıza bağlı, Clash Royale oynamıyoruz biz. İstiyorsanız
Lider, Lider Yardımcısı, Büyük, Üye şeklinde yapalım rolleri. Booomboş şikayet ::)
Kendi şikayetine gerekli savunmayı yazabilirsin. Boş ileti kirliliğinden başka bir durumdan ibaret değilsin dostum, Clash royale oynayacak zekaya sahip olduğunu düşünmüyoruz, sana karşı açılan bir şikayet değil ayrıca önemi yok admin yenisini açmamızı talep ederse onuda açarız. R2 adam yeni çeteci rolü yaptığından dolayı değil, laf çarpıtma dalaşına girmeyeceğiz. Sözü geçen demek (Yüksek rütbe) R2 gibi rütbeler değil Ege dostum, zeka seviyenin ve anlama kabiliyetinin düşük olduğunu biliyorduk ancak bu kadarını tahmin etmiyorduk kendi savunmanı şikayetine saklayabilirsin. İyi roller, daha fazla ileti gelmeyecek arkadaş ismini duyurmaya çalışan her şikayete yazan birisi.  Birlik yapınız durumu ortaya koyuyor zaten, R20 siz ve 4 R18 ile yolunuza devam edebilirsiniz bunu anlamanızı beklemiyoruz. Güzel birlik yapınızla devam edebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 15:40 Baghdaderisemezsiniz »

#4 - 24.01.2026 15:40
şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar burayı freeroam sunucu sanıyor herhalde. %100 speed %-3 damage

#5 - 24.01.2026 15:56
Bu ağzınızdan düşmeyen r2 muhabbeti ney? R19 oldun diye ne özelliğin var cano, bunu anlatsana. R19'sun ama rus beyaz karakterle zenci rolü yapıyon, asıl Non rp rol bilmez üstün zeka sensin kanka millete laf yaparken önüne bak önce. Rütbe alınca kusursuz olunuyorsa adam olunuyorsa ilk defa duyuyorum, @Cross benim 6-7 senelik dostum birliğine davet ettiğinde yardım edim diye yüksek rütbeden başlatacaktı kabul etseydim rol çeşitliliğim olmucaktı oyundan zevk alamıcaktım resident başlat dedim şimdi bir sürü rol çeşitim var, resident rütbesindeyim diye rollere giremem diye bir şey yok R19 olduğun için yenilmez büyük bir şey değilsin o kafanı kullan biraz ıc de üstümde resident rütbesi yazmıyor stalklamayı bırak artık asosyal seni. IC de geldin ağzının payını aldın, ağzını fazla yaydın dayak yedin. R19 olduğun için kendini bir baltaya sap sanma işe yaramaz egoistin tekisin, bunu bil. Karşı set lideri ile role girdim için sıkıntı olacaksa benim birliğimde olcak sıkıntı seni alakadar etmez düşüp rezil olunca ağlıcak duvar arama ben orada silahta göstermedim yaptığın özenti rolü ciddiye alsaydım seni ayakçının dövmesi yerine orada ben vururdum bizzat ama değmez sana savunma yapmıyorum çünkü ortada bi ihlal yok utanır insan bu şikayete.

#6 - 24.01.2026 15:57
Eklemek isterim ki yaklaştığın rolde rezil bir roldü direk buzları eritek demek yerine benim sokağımda beni tehdit ediyorsun dayak yemende normal chati takip et

#7 - 27.01.2026 02:27
Sonuçlanacak mı?

#8 - 27.01.2026 10:07
Şimdi gördüm, Miraç dostum kimsenin kimseyi sokağında tehdit ettiği yok. Chate bakarsanda herşey gayet normal ilerliyor sen bana tehditvari ve üstten konuşuyorsun. Sokağındakileri vurdum, ettim gibi. Normal olarak karakterim buna rağmen sana diyebileceği en ucuz şeyi ve en hafif cümleyi kuruyor. R19 aşağılayıcı rol sergiliyorsunuz. Savunmanı biraz daha kaliteli yapmanı beklerdim.

#9 - 27.01.2026 22:18
Şimdi gördüm, Miraç dostum kimsenin kimseyi sokağında tehdit ettiği yok. Chate bakarsanda herşey gayet normal ilerliyor sen bana tehditvari ve üstten konuşuyorsun. Sokağındakileri vurdum, ettim gibi. Normal olarak karakterim buna rağmen sana diyebileceği en ucuz şeyi ve en hafif cümleyi kuruyor. R19 aşağılayıcı rol sergiliyorsunuz. Savunmanı biraz daha kaliteli yapmanı beklerdim.
Kaliteli savunmaya gerek yok karakterine bi rol yapılmadı aşağılıyıcı luca valachi değil karakterin o gelince hazır ola geçilcek bir durum yok