Bu ağzınızdan düşmeyen r2 muhabbeti ney? R19 oldun diye ne özelliğin var cano, bunu anlatsana. R19'sun ama rus beyaz karakterle zenci rolü yapıyon, asıl Non rp rol bilmez üstün zeka sensin kanka millete laf yaparken önüne bak önce. Rütbe alınca kusursuz olunuyorsa adam olunuyorsa ilk defa duyuyorum,
@Cross benim 6-7 senelik dostum birliğine davet ettiğinde yardım edim diye yüksek rütbeden başlatacaktı kabul etseydim rol çeşitliliğim olmucaktı oyundan zevk alamıcaktım resident başlat dedim şimdi bir sürü rol çeşitim var, resident rütbesindeyim diye rollere giremem diye bir şey yok R19 olduğun için yenilmez büyük bir şey değilsin o kafanı kullan biraz ıc de üstümde resident rütbesi yazmıyor stalklamayı bırak artık asosyal seni. IC de geldin ağzının payını aldın, ağzını fazla yaydın dayak yedin. R19 olduğun için kendini bir baltaya sap sanma işe yaramaz egoistin tekisin, bunu bil. Karşı set lideri ile role girdim için sıkıntı olacaksa benim birliğimde olcak sıkıntı seni alakadar etmez düşüp rezil olunca ağlıcak duvar arama ben orada silahta göstermedim yaptığın özenti rolü ciddiye alsaydım seni ayakçının dövmesi yerine orada ben vururdum bizzat ama değmez sana savunma yapmıyorum çünkü ortada bi ihlal yok utanır insan bu şikayete.