Konu: Rupen Babayan - Aimbot , Silent  (Okunma sayısı 690 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.01.2026 01:55
Normal hızda yükleyin videonuzu ve sadece bu kısmı değil tüm kovalama boyunca sıktığım mermileri de içine alın videoda. Bu sayede benim hile olmadığım ve senin chatta bacağından vuruldunuz demesine rağmen topallamadan hızlıca koşup gamespeed kullandığın belli olacak.
Gamespeed ile sizin kolsuzluğunuzun ne ilgisi var? Toparlamayla alakası yok, videonun tamamını atacağım. Toparlamanın çoğunluk etkisi zıplamaya çalıştığında yere düşmendir.

YAVAŞLATILMAMIŞ HALİ ; https://streamable.com/fntk84

YAVAŞLATILMIŞ HALİ ; https://streamable.com/br9har

Topallıyorken koşamazsın.

#11 - 25.01.2026 02:06
Aslında videonun tümü atılsa savunma bile yapmama gerek kalmayacak, ama inatla videonun tümünü atmak yerine ufak bir kısmını atıp algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Aşağıda paylaştığım arkadaşımın videosunda görüleceği üzere seni uzun süre kovalıyor ve sana ateş ediyorum, o kadar kovalamacaya ve sıkmama rağmen seni vuran pakrad karakteri oluyor yeterli kanıt olduğunu düşünüyorum ama yine de soru işaretlerini gidereyim.

Aim ve silent olsam ne yerdeki adama ne de sana takılır gider önüme bir anda koşarak giren kendi adamıma sıkardı/takılırdı.

Bu niye oluyor sorusuna gelirsek;
Olay sensfiximin olmaması nedeniyle senkron hatasından dolayı kaynaklanıyor. Aimim olsa önümde koşan maskeli arkadaşa kitlenir. Normalde yerde yatan karakter senin animasyon sıkıntın dolayısıyla ayakta görünüyor ve benim sıktığım boş mermi ona gitmiş gözüküyor, ama o karakter bende yerde aim kaysa karakterimin kafası ve vücudu yere dönük olurdu değil mi? Gamespeed ve farklı ifp benzeri şeyler kullandığından ötürü animasyonların sıkıntıda.
https://i.hizliresim.com/lqxkhru.png
https://i.hizliresim.com/7vlbj1p.png

Mermi izine gelelim:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180723.0 Bu şikayeti incelersek başıma gelen durum bu oluyor şikayeti açan tarafta mermi izi arkaya giderken adamın kendi savunmasındaki povunda normal ateş ediyor. Olan bu.

Hızlı kayma olayına gelelim:

Bu videoda görüldüğü gibi sensfixim yok ve karakterim hızlı kayıyor.

https://streamable.com/xbrshk
Bunlarda başka aldığım videolar, sensfiximin olmadığı ekranımın hızlı kaydığı ve aim kullanan biri olmadığım belli oluyor. Kendi ekranımda da topallarken koşmaya çalıştığımda giren animasyon da belli oluyor ama arkadaş hiç topallamıyor oyunu biraz garip yani. Her neyse, vice haritasından beri sunucudayım, muhtemelen ilk hile şikayetim. Normalde ciddiye alınmayacak bir şikayet fakat ciddiye alıp size yanıt veriyorum bu yüzden üslubunuza dikkat edin çiçeklerim. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 29.01.2026 15:29 illegal dostu sukut »

#12 - 25.01.2026 11:57
Senin gönderdiğin video ile senkronun bir alakası yok, ekranının hızlı kayması farketmez. Bilerek ve isteyerek Keshaun Marshall'a sıkmadıysan bu senin hile olduğunun bariz bir göstergesidir. Sen büyük ihtimalle Tyzee Marshall'ı vurmak isterken aimini biraz sola kaydırdın ve Silent devreye girerek Keshaun'a ateş ettin. Bunun senkronluk bir durumu yok. Aynı muhabbetten bize de şikayet açıldığını eklemek isterim, kuralların şeffaf bir şekilde herkese tarafsız tutum sergilenerek uygulandığını düşünürsek de senin ban yemen gerekiyor dostum. Alta referans olarak videoyu bırakıyorum, video da hile sanılıp sunucunun senkron hatasından dolayı arkadaşımızın ban yediğinin göstergesidir. (Hareket etmeye çalışıyor, zıplıyor ama durduğu yerden kurtulamıyor şeklinde bir görüntü var.) Fakat bu video ile senin yaptığının bir alakası yok, senin ki bariz şekilde Silent'den kaynaklanıyor. Sen Keshaun'a sıkmak istemediysen zaten hile olduğun açıkca ortada. Bu video da bir senkron hatası mevcut, senin yaptığın Silent ve Aimbot'un çakışmasından kaynaklanıyor. Aim'in Tyzee'ye, Silent'in Keshaun'a doğru gidiyor. Diyeceklerim bu kadar, herşey ortada. Arkadaş Keshaun'a sıkmak istemediyse ve yanlışlıkla sıktıysa bu onun bir hile olduğunun göstergesidir. (Ayakta kalan bir adam koşarken yerde ki adama sıkma düşüncesi zaten saçma.)

#13 - 25.01.2026 12:36
&t=49s
Bu videoyu izlersen tyzee karakterini bayağı bir kovaladığım bayağı ateş ettiğim belli oluyor ama siz tüm videoyu atmak yerine bir kısmını kırpıp atıyorsunuz. Ve tüm bu kovalamaca boyunca tyzee karakterini ben vuramıyorum Pakrad Kasparov karakteri vuruyor. Yani bu durum bile hile olmadığımın ispatıdır.

Keshaun durumunda anlamadığın nokta şu Keshaun Marshall bende yerde ama tyzeenin videosunda ölüm animasyonuna giriyor ve ayağa kalkıyor, ben odada tyzeeyi vurmaya çalışırken onu vurmuşum gibi görülüyor ama bu adam bende yerde, önümde koşan 2 karakter varken aim yerdeki karaktere mi kayacak? Zaten kayma durumu olsa karakterimin vücudu yere dönerdi ama normal olduğu görülüyor. Eğer ona ateş etseydim tyzeenin oyununda kan animasyonu var o çıkardı. Hem aim/slient olduğumu iddia ediyorsunuz hem de vuramadığım için bana kolsuz diyorsunuz çelişmeyin kendinizle.

Yerde yatıyorken bir anda kalkıyor ve kan animasyonu yok: https://i.hizliresim.com/lqxkhru.png https://i.hizliresim.com/7vlbj1p.png
Videoda da kimseyi vuramadığım belli oluyor 16 canın var vursam ölürsün ve Tyzeenin oyununda kan animasyonu olduğu sonda görülüyor: https://streamable.com/v7mh9z
« Son Düzenleme: 26.01.2026 00:49 illegal dostu sukut »

#14 - 25.01.2026 12:43
Silent'in belli olmaması için ateş etmemen çok normal, bir kere ettin ve herşey ortaya çıktığını düşünebiliriz. Gelelim ki Keshaun'un sürekli ayağa kalkmasına, Keshaun orada sistemsel olarak yaralı durumda. Tyzee'nin animasyondan modundan kaynaklı bir problem mevcut, yaralı adamların hepsi ayağa kalkıp bir daha düşüyor. Bunu muhabbete katmana gerek yok, bunu da cevapladığımı düşünüyorum. Karakterinin önünde iki tane adam olduğunu söylemişsin, video da belli olduğu üzere silahın ucu biraz sola bakıyor, haliyle Keshaun'a dönmesi normal. Başka da başka birşeye savunma yapmamışsın, yaralıların kalkıp geri düştüğünü söylemişsin. Farkedilebileceği üzere yaraları arkadaşların hepsi eş zamanlı şekilde kalkıp düşüyor. Bu sunucu ile alakalı veya Silent ile alakalı bir muhabbet değil, bunu neden konuya dahil ettin bilmiyorum. Burada ki bahsi geçen olay; Tamamen Tyzee'nin animasyon modundan kaynaklıdır. Herhangi bir şekilde sunucu veya Silent ile alakası olmayıp, konuya dahil edilmesi sadece gereksiz ileti olacaktır. (Tyzee'nin koşma şekline bakılırsa Animasyon modu olduğu görülebilir.) Diyeceklerim bu kadar, savunmalar yapıldığına göre şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 25.01.2026 12:47
Ateş etmemen normal diyorsunda ben tyzeeye defalarca ateş ettim siz sadece 1 anıyla şikayet açmışsınız, gamespeed olduğu belli olmasın diye tüm videoyu atamıyor musunuz? Sizde de bir hile yoksa tüm videoyu atarsınız ve hile olmadığım belli olur, sonuçlanabilir.

#16 - 25.01.2026 12:55
Dostum senden ricam benden sonra daha fazla ileti atıp şikayete bakacak Admin arkadaşın işini zorlaştırmaman. Hile olmadığım belli olabilir gibi laflara gerek yok, hile olduğun bariz şekilde ortada. Bunu sen de ben de gayet iyi biliyoruz. Videoya bakarak buraya ileti attım, video da görülebileceği üzere bir kez ateş etmişsin. Videonun tam hali yetkili tarafından istenilirse atılır, fakat bunun birşey değiştireceği görüşünde değilim. Gamespeed demişsin, GTA San Andreas'da bir mekanik bulunuyor, boşluk tuşuna bas çek muhabbeti. Böylece karakteriniz daha hızlı koşabilir, Tyzee bunu yaparak sizden bir süre kurtuluyor. Burada bir Gamespeed gibi bir şey kesinlikle yok. Tüm diyeceklerim bu kadar, artık gereksiz iletiye gerek olmadığı tarafındayım.

#17 - 25.01.2026 13:53
Şikayeti açandan çok konuşmuşsun dostum, uzattığım yok tek dediğim tüm videonun kesilmeden atılması, dediğin gibi fazla ileti atma da şikayet uzamasın, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.01.2026 14:32 illegal dostu sukut »

#18 - 26.01.2026 20:40
Dostum senden ricam benden sonra daha fazla ileti atıp şikayete bakacak Admin arkadaşın işini zorlaştırmaman. Hile olmadığım belli olabilir gibi laflara gerek yok, hile olduğun bariz şekilde ortada. Bunu sen de ben de gayet iyi biliyoruz. Videoya bakarak buraya ileti attım, video da görülebileceği üzere bir kez ateş etmişsin. Videonun tam hali yetkili tarafından istenilirse atılır, fakat bunun birşey değiştireceği görüşünde değilim. Gamespeed demişsin, GTA San Andreas'da bir mekanik bulunuyor, boşluk tuşuna bas çek muhabbeti. Böylece karakteriniz daha hızlı koşabilir, Tyzee bunu yaparak sizden bir süre kurtuluyor. Burada bir Gamespeed gibi bir şey kesinlikle yok. Tüm diyeceklerim bu kadar, artık gereksiz iletiye gerek olmadığı tarafındayım.
sağda solda dilencilik rolleri yapmaya devam et reis hile mi değil mi anlamak senin kalıbına göre değil iyi forumlar  ::)

#19 - 26.01.2026 22:17
sağda solda dilencilik rolleri yapmaya devam et reis hile mi değil mi anlamak senin kalıbına göre değil iyi forumlar  ::)
sana milleti yargılamak düşermi oğlum keyfine bak sen