Konu: Rupen Babayan - Aimbot , Silent  (Okunma sayısı 698 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2026 01:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rupen Babayan @illegal dostu sukut
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Gardens Criminal Brims
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar beni yaklaşık olarak 4 dakika 21 saniyedir vuramayıp vurmaya çalıştılar. En son dayanamayıp hem silent hem aimbot açmışlar. Videoları incelerken gözümüze bu şekilde bir kısım dikkatimizi çekti ve incelediğimizde şahsın yanlışıkla arkamda ki kardeşlerime sıkıp cross'u  bir anda bana yöneldiğini tespit edip videoda net bir şekilde gözüktüğü belli olmaktadır. Teşekkürlerimi sunuyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Video'yu izlerken yaşlandım, Esenlikle kalın canlarım   :-X

#1 - 24.01.2026 01:22
Şahitliğimi onaylıyorum,aimleriniz süper.Hile açmanız yakışmamış hoş bir davranış değil.

#2 - 24.01.2026 01:24
Olaya şahidim; arkadaş silent ve aimbotu aynı anda açınca silent Keshaun'a gidiyor, aimbot da Tyzee'ye gidiyor. İllegal dostu arkadaşımızın savunmasını gerçekten merak ediyorum.

#3 - 24.01.2026 01:25
Şahit olmayı istemeyeceğim türden bir olay.

Cansınız  :-X

#4 - 24.01.2026 01:51
Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten silah kullanmasını biliyormuşsunuz.

#5 - 24.01.2026 10:01
Videonun tamamını yavaşlatma olmadan atsana dostum, video üzerinde oynama yapmak yasak. Sana 1 defa sıkmadım defalarca sıktım. Akşam savunmamı yapacağım.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 13:26 illegal dostu sukut »

#6 - 24.01.2026 15:13
Videoda oynama yapılmadı zaten. Slientinin gözükmesi için yalnızca yavaşlatıldı, herhangi bir oynama yapılmadı gördüğün üzere. Admin isterse hızlanmamış halinide arkadaşımız işten gelince yollar buraya. Biz sana adama 1 mermi attın demedik zaten, adama bakarak başka adama sıkıyorsun. Bariz şekilde slient kullanıyorsun.

#7 - 24.01.2026 15:55
Normal hızda yükleyin videonuzu ve sadece bu kısmı değil tüm kovalama boyunca sıktığım mermileri de içine alın videoda. Bu sayede benim hile olmadığım ve senin chatta bacağından vuruldunuz demesine rağmen topallamadan hızlıca koşup gamespeed kullandığın belli olacak.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 16:03 illegal dostu sukut »

#8 - 24.01.2026 18:33
Atarız gülüm atarız.

#9 - 24.01.2026 19:19
Normal hızda yükleyin videonuzu ve sadece bu kısmı değil tüm kovalama boyunca sıktığım mermileri de içine alın videoda. Bu sayede benim hile olmadığım ve senin chatta bacağından vuruldunuz demesine rağmen topallamadan hızlıca koşup gamespeed kullandığın belli olacak.
Gamespeed ile sizin kolsuzluğunuzun ne ilgisi var? Toparlamayla alakası yok, videonun tamamını atacağım. Toparlamanın çoğunluk etkisi zıplamaya çalıştığında yere düşmendir.

YAVAŞLATILMAMIŞ HALİ ; https://streamable.com/fntk84

YAVAŞLATILMIŞ HALİ ; https://streamable.com/br9har