Selam, arkadaşlarında belirttiği üzere yüksek riskli olarak aranıyordum, yüksek riskli aranması olan bir diğer arkadaşım Foden Cruyff
@ege the b3st ile beraber teslim olmaya karar vermiştik, belirtilen videodan önce silahımı birlik üyeme teslim ettim teslim olacağımdan ötürü. Videoda üzerimde silah falan göremiyorum, oyuna daha sonradan giriş sağlıyorum. (5 dk geçmiş) ve polislerin gelip beni almalarını bekliyorum. Kimse gelmeyince ben arkadaşımla beraber gidip teslim oluyorum.
Zaten şuan gözaltındayım, bu winRP algınızı kaybetmeniz gerekiyor dostlar. Idlewood'da yüksek riskli araması olan birden fazla kişiyi -ki silahlı olduğunu düşünüyorsunuz-
kovalamanız zaten tamamen mantık dışı, minimum 4 ekip olmanız gerekmekte.
Desert Eagle model silahının silinmesini, eğer silahı aktardıysa loglardan incelenip silinmesini talep ediyoruz.
Bu çok yanlış, ben sürekli win almalıyım psikolojisiyle söylenen bir cümle gibi duruyor. Siz beni aldığınızda üzerimde silah bile yoktu ne yazık ki.. Idlewood'da Michael, Foden ve yüksek riskli aranması olan bir kaç kişinin olduğu bölgede nasıl inip adam kovalıyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrıca MP5-M4 çekmek zaten sizin sürekli bir üstünlük sağlamaya çalıştığınızın kanıtı, bildiğim kadarıyla deaglea'a karşıt ağır teçhizat kullanılması yasak, yanii bir PD yetkilisinin yetkisi gerekmekte diye düşünüyorum.
Ayrıca, Lucian karakteri kendini o kadar kaptırmış olacak ki -IC chatte de belli oluyor, 'İzin ver gördüğümde sarkayım şuna.' gibi bir cümle kuruyor- hemen ardından hareket halindeki araçtan bir anda atlayarak hiçbir şey olmamış gibi koşuyor, ateş açıyor. Bir sürü rol ihlali mevcut, zaten kendisine şikayet açıldı.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=182121.0Idlewood'da birden fazla aranması olan kişiler varken yetersiz ekip sayısı ile adam kovalamanız, ağır teçhizat alıp sıkmanız tamamen mantık dışı. Bacağıma sıktığınızda koşamadığımdan buga girerek düştüm, q attım geldim. Bu anda zaten silahım üzerimde değildi, daha sonrasında da gelip teslim oldum zaten..
Bacağıma sıkıldığından buga girip düşüyorum, 5 dakika geçmeden Q atıp geliyorum. Beni vurdukları anda zaten silahım üzerimde değildi, 15:57'de girdim ve bekledim, kimse olmayınca ben gittim. Saat farklarından anlayabilirsiniz. kanıt:
Kimse gelmeyince Foden karakteriyle ben gidip teslim oluyorum. kanıt:
Aktif olarak gözaltındayım, bekliyorum. kanıt:
Ek: Rol yaparken karşı tarafı da düşünmelisiniz, size zaten arkadaşımla teslim olacağız fakat tamamen kural ve mantık dışı bir şekilde ağır teçhizatlanıp yetersiz ekip sayısıyla Idlewood'da aranması olan birden fazla kişi varken ateş açıyorsunuz. Tehlikeli bölgeye, yüksek riskli aranması olan birden fazla kişinin bulunduğu yere 2 ekip gelip kafanıza göre takılamazsınız. Minimum 4 ekip olması gerektiği yazıyor kurallarda. Zaten teslim olacağımdan dolayı silahımı birlik üyeme teslim ettim, silahım olsaydı size karşılık verirdim ancak gördüğünüz gibi kaçmışım, MP5 ile tarıyorsunuz, bacağımdan vurulduğum için sistem koşmama izin vermiyor ve bir anda birden fazla Exception0x0040FB80 hatası alıyorum, (bu hatayı sadece Vice-RP'de alıyorum.Q atıp geliyorum hemen. Q atmak için bir sebebim yok, zaten teslim olacağım ve üzerimde silah yok. Gerekli kanıtları aktardım, bu kadar win kafasında olmayın. Zaten teslim olacaktım, silahım üzerimde değildi. Niye Q atayım? Girdim hemen zaten .asi düzeltip.
Savunmamı destekleyecek birlik üyelerim:
@ege the b3st @burocan