Şahitliğimi onaylıyorum, olayı bildiğim için yazacağım. Asıl karakter Lotta karakteri ve Klara karakteri, Darnez Dodley karakteri, Lotta ve Klara karakterine bulaşıyor, sonrasında küfür edip ortadan kayboluyor, zaman geçtikten sonra "KOLİ ÇORBA" adlı mekanda görünüyor, Lotta karakteri sesleniyor ilk başta, sen gel kapıya burayı dağıtmayalım diyorsun ve sonrasında "noldu orospum" gibi bir ithamda bulunuyorsun ve karakter de buna sinirlenip sana saldırıyor, sonrasında benim karakterime "orospunu al buradan" diyorsun, ben sana sesleniyorum "şşş" diye ve sende o sırada kaçmaya başlıyorsun. Vedran karakteri ile ""onaylı hood varken"" 3-4 aylık bir tanışma geçmişimiz bulunuyor, ayrıca Lotta karakteri ile de rol geçmişleri var. Yani Lotta, andreas ve Vedran karakterleri tanışıyor her neyse ben seni yayan bir şekilde kovalarken Vedran karakteri ise seni alıp bana vermek için silah doğrultuyor ve ateşliyor. Sende bundan faydalanıp "DM" olarak adlandırıyorsun ve şikayete başvuruyorsun, doğal. Olabilir, Vedran karakteri niye sıkıyor diyeceksin. Bunun da yanıtını vereyim sana, az önce de söylediğim gibi Vedran karakteri ile 3-4 aylık bir geçmişimiz bulunuyor birlik açıkken, o sırada tanışıyoruz, seni kovaladığım için o da silahına başvurup sıkıyor. Olayın Vedran ile alakası yok kısaca, konu Lotta karakteri ile fakat sen "DM" olarak adlandırdığın için bu durumu gidip şikayet açıyorsun.