Konu: Vedran '' Jiggysaw'' Krajnovic - DM  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2026 03:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vedran Krajnovic - @Jiggysaw

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ateş etmesi için yeterli veya geçerli bir sebebi yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/I9ORD5D https://imgur.com/k6dZgzR

Ek açıklamalar(varsa): Support Jiggysaw

« Son Düzenleme: 14.01.2026 03:58 Merthetrouble »

#1 - 14.01.2026 04:24
Merhaba, Andreas Kraokuer karakteriyle olan rol geçmişimizden dolayı (onaylı birliğe sahipken 3 ay beraber rol yaptık) sana ateş ettim. Ekstra olarak dövdüğün Lotta karakteriyle de bir süredir arkadaş rolü yapıyoruz, bu ikisi birleşince (lotta karakterini dövüp, üstüne ettiğin küfürler de) sana ateş edilmesi için gereken tüm boşlukları dolduruyor.

#2 - 14.01.2026 04:28
Şahitliğimi onaylıyorum, Vedran karakteriyle bir süredir arkadaş rolü yapıyoruz.

#3 - 14.01.2026 04:30
Şahitliğimi onaylıyorum, olayı bildiğim için yazacağım. Asıl karakter Lotta karakteri ve Klara karakteri, Darnez Dodley karakteri, Lotta ve Klara karakterine bulaşıyor, sonrasında küfür edip ortadan kayboluyor, zaman geçtikten sonra "KOLİ ÇORBA" adlı mekanda görünüyor, Lotta karakteri sesleniyor  ilk başta, sen gel kapıya burayı dağıtmayalım diyorsun ve sonrasında "noldu orospum" gibi bir ithamda bulunuyorsun ve karakter de buna sinirlenip sana saldırıyor, sonrasında benim karakterime "orospunu al buradan" diyorsun, ben sana sesleniyorum "şşş" diye ve sende o sırada kaçmaya başlıyorsun. Vedran karakteri ile ""onaylı hood varken"" 3-4 aylık bir tanışma geçmişimiz bulunuyor, ayrıca Lotta karakteri ile de rol geçmişleri var. Yani Lotta, andreas ve Vedran karakterleri tanışıyor her neyse ben seni yayan bir şekilde kovalarken Vedran karakteri ise seni alıp bana vermek için silah doğrultuyor ve ateşliyor. Sende bundan faydalanıp "DM" olarak adlandırıyorsun ve şikayete başvuruyorsun, doğal. Olabilir, Vedran karakteri niye sıkıyor diyeceksin. Bunun da yanıtını vereyim sana, az önce de söylediğim gibi Vedran karakteri ile 3-4 aylık bir geçmişimiz bulunuyor birlik açıkken, o sırada tanışıyoruz, seni kovaladığım için o da silahına başvurup sıkıyor. Olayın Vedran ile alakası yok kısaca, konu Lotta karakteri ile fakat sen "DM" olarak adlandırdığın için bu durumu gidip şikayet açıyorsun. 

#4 - 14.01.2026 04:45
Olay arkadaşlarımın anlattığı gibi, şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 14.01.2026 04:46
sakin gençler, ''onaylı hood varken'' 3-4 aydır tanışıyorsunuz ve bffsiniz ok. fakat sıkmak için yeterli bir sebep yok, sıradan bir dövüştü. ayrıca bana sizin kız saldırdı

''Olayın Vedran ile alakası yok''
vedran tetikçi rolü mü yapıyor gözler?

#6 - 14.01.2026 04:47
Tetikçi rolü yapmıyorum, kadın rolü yapan 2 arkadaşımı dövdüğün için seni uzaklaştırmak amacıyla ateş ediyorum. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 18:06 Jiggysaw »

#7 - 14.01.2026 04:53
vuramıyorsun, beş mermi beş ıska .D

#8 - 16.01.2026 13:54
Kişinin karakteri yasaklanmış, https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181942.0 bu açılan şikayette de amacı gözüküyor.

#9 - 16.01.2026 19:32
unban atılacağı için problem yok, senin şikayet geçerli maalesef. kurtulmaya çalışma :-\ ayrıca amaçlık bir şey yok, saldıran ve düşen sizlersiniz, benim yaptığım bir şey yok