Merhaba, şikayete çok birşey yazmıyacağım, sunucu kötüleme demiş arkadaş sence ben sunucuyu kötülemek istesem senin gibi ezik bir oyuncunun üzerinden mi kötülerim bunu düşünmeden sallamasyonlar yapıyor bu değişik arkadaş
O zaman çok sinirliydim, OOC bir olay yaşadıktan sonra oyuna göz atmaya girmiştim, motoruma bir arkadaş almıştım o arkadaş aniden inip sana 4 hit mi ne yumruk attı bende o sırada sana maymun dedim sen bana sövmelere devam ettin, bende en sonunda ooc sinirimle beraber takip ettim kalkıp sıktım küfür ettim. Jail yemeyi göze alıyorum haksızım evet, arkadaştan özür dileyecek miyim? Hayır tabikide başka savunmam olmuyacak çok kasmıyorum senin gibi.
Şikayet açılırken elimdeki tüm kanıtlar ve olayı net anlatarak açıyorum, arkadaşında sadece İC olayda savunma yapması gerekiyor. Gönderilen iletide savunma değil, OOC kin konuşuyor. OOC bir olaydan canın sıkkın, oyuna girme. Oyuna girdin bir dünya kural ihlali yaptın, madem OOC sorunun yok, özürünü dile.

Attığım 1. kanıtda hiç bir sebep yokken, ilk maymunu sen diyorsun. Chat saatleri açık, kontrol edilsin, Maymun dedikten sonra arkadaki arkadaşı hiç sormadan bana 4 hit atıyor. Buda Mixingi kanıtlayacak niteliktedir.
OOC sinirlisin arkadandaki adama neden sinirlenmedin? Tanımadığın birini yanına aldın, ben seçilmiş kişi miyim? Sabit durduğum yere gelip, maymun diyorsun.