siz ne yasiyosunuz be oglum, sikayet zaten kocaman bir RED.
Videoda adamin crosshairi zaten buyuyor, iniyor sabit kalmiyor. 3 - 5 saniyelik video disi kanitiniz yok algi yapiyorsunuz yok soyle yok boyle. sizi asar bu hile sikayetleri.. (Bu sikayet reddedilecek ama sen ban yiyeceksin nitro.cs😥)
şikayetin sonucunu admin belirleyecek sen değil.
sanırım attığım kayıtı izlememişsin. crosshair büyümüyor demiyorum sana, crosshair az bir şekilde büyüyor. sabit kalıyor vs. falanda söylemedim ayrıca.
3-5 saniyelik video her şeyi kanıtlıyor zaten dostum, kanıt dediğin şey videodan oluşur. algı yapacak durumda yok bu kadar kin fazla gerçekten. 500 mblık oyun için düştüğünüz durumlara bakın.

tekrardan belirtiyorum, arkadaştan şüphelendik ve bir şikayet açtık, sizde şüphelendiğiniz herhangi bir durumdan dolayı şikayet açabilirsiniz bu normal birşey.
şikayeti sulandırmaya çalışıyor bu iki arkadaş, sanırım gerçekten ban yiyeceğini anladılar. yetkililer göz önünde bulundurusa sevinirim tüm iletilere bakılmasını talep ediyorum tüm kanıtları attık.
ayrıca arkadaş ilk başta çok saçma bir şekilde savunma yaptı, hatta savunma bile değil. toxiclik yaptı bildiğiniz
buda göz önündre bulundurulursa sevinirim, daha fazla ileti gelmesin sonuçlanabilir.