Konu: [29.12.2025] Jax Benecit - Çoklu ihlal  (Okunma sayısı 488 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2025 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jax Benecit - @HamzaReiss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2025 - 18:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP, Metagaming, Deathmatch, Hood baskın ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mazzarovic birliği üyesiyim, hood bölgemizde normal bir şekilde duruyordum çatıda, arkadaşa gökten vahiy inmiş sanırım Bianca Viola'nın intikamı için diyerek beni yaralı konumuna düşürdü, daha fazla açıklamaya gerek yok gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.12.2025 19:37
Anlaşılan bazı arkadaşlar oyun dışındaki öğrendikleri bilgiler neticesinde hâlen daha ihlal yapmaya devam ediyor.

Hem hood baskın ihlali yapıyorsun hem meta yapıyorsun hem dm atıyorsun bir de üstüne dark webde paylaşıyorsun.
Bastian Falkenrich - @xwin forum kullanıcı adlı arkadaşımızın da şikayete dahil edilmesini istiyorum.

#2 - 29.12.2025 19:49
Anlaşılan bazı arkadaşlar oyun dışındaki öğrendikleri bilgiler neticesinde hâlen daha ihlal yapmaya devam ediyor.

Hem hood baskın ihlali yapıyorsun hem meta yapıyorsun hem dm atıyorsun bir de üstüne dark webde paylaşıyorsun.
Bastian Falkenrich - @xwin forum kullanıcı adlı arkadaşımızın da şikayete dahil edilmesini istiyorum.

OOC'yi IC aktardığımızı düşünüyorsan eğer yanılıyorsun. Sunucuda bu zamana kadar yaptığım bir ihlal bile olmadı. Bir rol için IC rolü OOC şikayet açarak yansıtmaya gerek yok. Sizi severim hatta yan karakterim olan Carmine Belluci'nin karakter gelişiminde Mazzorovic'in epey yardımı vardır. Şikayeti görünce de doğrusu biraz şaşırdım, önce benimle iletişime geçmenizi beklerdim.

Her neyse dil dökmeye gerek yok, OOC bilgiyi IC'ye aktarmadığımın kanıtlarıdır:

Şikayeti okuyan tüm oyunculardan ricam birisine şikayet açacağınız zaman önce şikayet açacağınız kişiyle iletişime geçin. "Beni nasıl buldun, burayı nereden biliyorsun, neden böyle bir şey yaptın, beni nasıl tanıyorsun..." gibi soruları, önce şikayet açacağınız kişiye sorun. Karşınızdaki kişiden cevap alamazsanız şikayeti o zaman açarsınız.

Bunun dışında farklı bir suçlama gelmeyecekse farklı bir savunma yapılmayacaktır, şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 29.12.2025 20:04
@HamzaReiss ise seninle sohbete girmeden önce beklemiş bulunup sen afk gözükmüyorken (isminin yanında x işareti yoktu) cevap alamayınca rolünü hızlıca bitirmiş bulunmaktadır. DM göremiyorum.

Hood baskınıa gelince ise bu ssin yeterli olacağının düşüncesindeyim. @HamzaReiss Jax_Benecit karakterini de buna dayanarak yönlendirdim.

İsmi bilerek gizleme sebebim de yanlış bilgi ise support'un başının ağrımasını istemediğimdendir.

Aynı zamanda supportun demesine göre hood bölgesinin onaylı olmadığını ve kişi sayısının üstün olmadığını varsaydığımızda hood baskını dahilinde @HamzaReiss arkadaşımızın herhangi bir hood baskını ihlali bulunmamaktadır.
« Son Düzenleme: 29.12.2025 20:09 xwin »

#4 - 29.12.2025 20:07
Pekala diyelim ki Sheldon karakterini yöneten arkadaş Sherlock Holmes misali araştırmalarını yaptı Valachi tarafından Mazzarovic birliğine verilen hotline sonucunda Bianca karakterini cklayan ekibin Hırvat ekibi olduğunu öğrendi. Ek olarak hangi bilgilere dayanarak herhangi bir birliğe mensup olmayan sivil karakter yöneten Sheldon karakteri Valachi tarafından birliğimize verilen hotlinenin bize verildiğini nereden ve nasıl öğrendiğini sormak istiyorum buradan. @alperbubas cevap verip vermemek tamamen sana kalmış. 2.sste belirtildiği üzere Bozo denmiş, Sheldon karakteri sana Bozo diyor sen gelmiş hotlinede bile bulunmayan sadece hoodda pinekleyen Mateo karakterini vuruyorsun. Kesinliği olmayan bir rol yüzünden hem hood basıyorsunuz hem dm atıyorsunuz. Jax Benecit adlı arkadaş sistemsel olarak Kasparov birliğinde o ayrı bi videonun konusu zaten ne kadar garip muhabbetler olduğunu şikayeti okuyan herkes anlamıştır.

Velhasıl kelam kesinliği olmayan, Valachi tarafından birliğimize verilen hotlineyi Sherlock Holmes misali olayı çözerek tek kelimeyle hoodu basıp birlik üyesini vurup üzerinde darkwebde paylaşabilecek kadar güçlü olduğunuzu bilmiyordum.

Sonuçlanabilir.

#5 - 29.12.2025 20:32

OOC'yi IC aktardığımızı düşünüyorsan eğer yanılıyorsun. Sunucuda bu zamana kadar yaptığım bir ihlal bile olmadı. Bir rol için IC rolü OOC şikayet açarak yansıtmaya gerek yok. Sizi severim hatta yan karakterim olan Carmine Belluci'nin karakter gelişiminde Mazzorovic'in epey yardımı vardır. Şikayeti görünce de doğrusu biraz şaşırdım, önce benimle iletişime geçmenizi beklerdim.

Her neyse dil dökmeye gerek yok, OOC bilgiyi IC'ye aktarmadığımın kanıtlarıdır:

Şikayeti okuyan tüm oyunculardan ricam birisine şikayet açacağınız zaman önce şikayet açacağınız kişiyle iletişime geçin. "Beni nasıl buldun, burayı nereden biliyorsun, neden böyle bir şey yaptın, beni nasıl tanıyorsun..." gibi soruları, önce şikayet açacağınız kişiye sorun. Karşınızdaki kişiden cevap alamazsanız şikayeti o zaman açarsınız.

Bunun dışında farklı bir suçlama gelmeyecekse farklı bir savunma yapılmayacaktır, şikayet sonuçlanabilir.
Merhabalar, sana bir soru sormak istiyorum dostum, CK edilmiş bir karakter ile nasıl role devam edebiliyorsun? Bunun cevabını verebilir misin lütfen. Şimdi ben ck olmadımki yaparsın diye gerekli kanıtlarıda ekleyeceğim.

Kanıt: GösterGizle

#6 - 29.12.2025 20:34
CK olmuş bir karakterinle kalkıp IFM'in MAZZAROVIC birliğinde verdiği bir hotlineı bizler ve adminler biliyorken sen nasıl biliyorsun ve bunu ic ye döküyorsun? Rol ss lerden takip edip mi rol yapıyorsun? Gülünç bir durum.

#7 - 29.12.2025 20:50
Pekala diyelim ki Sheldon karakterini yöneten arkadaş Sherlock Holmes misali araştırmalarını yaptı Valachi tarafından Mazzarovic birliğine verilen hotline sonucunda Bianca karakterini cklayan ekibin Hırvat ekibi olduğunu öğrendi. Ek olarak hangi bilgilere dayanarak herhangi bir birliğe mensup olmayan sivil karakter yöneten Sheldon karakteri Valachi tarafından birliğimize verilen hotlinenin bize verildiğini nereden ve nasıl öğrendiğini sormak istiyorum buradan. @alperbubas cevap verip vermemek tamamen sana kalmış. 2.sste belirtildiği üzere Bozo denmiş, Sheldon karakteri sana Bozo diyor sen gelmiş hotlinede bile bulunmayan sadece hoodda pinekleyen Mateo karakterini vuruyorsun. Kesinliği olmayan bir rol yüzünden hem hood basıyorsunuz hem dm atıyorsunuz. Jax Benecit adlı arkadaş sistemsel olarak Kasparov birliğinde o ayrı bi videonun konusu zaten ne kadar garip muhabbetler olduğunu şikayeti okuyan herkes anlamıştır.

Velhasıl kelam kesinliği olmayan, Valachi tarafından birliğimize verilen hotlineyi Sherlock Holmes misali olayı çözerek tek kelimeyle hoodu basıp birlik üyesini vurup üzerinde darkwebde paylaşabilecek kadar güçlü olduğunuzu bilmiyordum.

Sonuçlanabilir.

iyi akşamlar
cevaplarız tabii bir sıkıntı yok.
bozo bugün rolde beni aradı ona aklımda birilerinin olduğunu ama söz verdiğim için olayı anlatmayacağımı söylüyorum ona, kimsenin rol ss lerine girip bakmadım, hesabım sizin rol sslerinde çıkıyormu kontrol ederseniz sevinirim, şimdi gördüm attığınız ssi
vanessa ile biancanın ayrılığı söz konusuydu, karakterim ergen ve ikisinede tapıyor, bozonun olay yerinde olmaması ve vanessanın bana rolde Bianca'nın bennette hırvat ekibi hakkında köstebeklik yaptığını söylemesi sonucunda böyle bir kanıya vardı karakterim ss kayıtlarım yok yanımda Vanessa_Daniel ve Heidi_Krauss vardı o rol yapılırken, ss çıkacağından emin değilim olay bu şekilde ilerliyor bastianın yaptığı baskınla alakam yok sadece isim verdim ek olarak benden güçlü olan isimlere kafa tutmadım birilerine saldırma emrini vermedim daha detaylı bir şeyler isterseniz konuşabiliriz iyi roller

https://hizliresim.com/kc43vry
chatlogdan buldum bunları vanessa biancanın köstebek olduğunu söylüyor, bunu biz duyuyoruz. ona gelecek tehditi bir tek hırvatlardan bekliyorum kabul görürse benim dayandığım olay bu teşekkürler
« Son Düzenleme: 29.12.2025 21:13 alperbubas »

#8 - 29.12.2025 21:33
Madem siz IC bir rol ile bulduğunuzu iddia ediyorsunuz. Rolde kalsın. Jax Benecit, Bastian Falkenrich, Sheldon Rabenschlag karakterlerinin CK hakları Mazzarovic oluşumuna tanımlandı. Şikayet sonuçlandırıldı.