Pekala diyelim ki Sheldon karakterini yöneten arkadaş Sherlock Holmes misali araştırmalarını yaptı Valachi tarafından Mazzarovic birliğine verilen hotline sonucunda Bianca karakterini cklayan ekibin Hırvat ekibi olduğunu öğrendi. Ek olarak hangi bilgilere dayanarak herhangi bir birliğe mensup olmayan sivil karakter yöneten Sheldon karakteri Valachi tarafından birliğimize verilen hotlinenin bize verildiğini nereden ve nasıl öğrendiğini sormak istiyorum buradan. @alperbubas cevap verip vermemek tamamen sana kalmış. 2.sste belirtildiği üzere Bozo denmiş, Sheldon karakteri sana Bozo diyor sen gelmiş hotlinede bile bulunmayan sadece hoodda pinekleyen Mateo karakterini vuruyorsun. Kesinliği olmayan bir rol yüzünden hem hood basıyorsunuz hem dm atıyorsunuz. Jax Benecit adlı arkadaş sistemsel olarak Kasparov birliğinde o ayrı bi videonun konusu zaten ne kadar garip muhabbetler olduğunu şikayeti okuyan herkes anlamıştır.
Velhasıl kelam kesinliği olmayan, Valachi tarafından birliğimize verilen hotlineyi Sherlock Holmes misali olayı çözerek tek kelimeyle hoodu basıp birlik üyesini vurup üzerinde darkwebde paylaşabilecek kadar güçlü olduğunuzu bilmiyordum.
Sonuçlanabilir.
iyi akşamlar
cevaplarız tabii bir sıkıntı yok.
bozo bugün rolde beni aradı ona aklımda birilerinin olduğunu ama söz verdiğim için olayı anlatmayacağımı söylüyorum ona, kimsenin rol ss lerine girip bakmadım, hesabım sizin rol sslerinde çıkıyormu kontrol ederseniz sevinirim, şimdi gördüm attığınız ssi
vanessa ile biancanın ayrılığı söz konusuydu, karakterim ergen ve ikisinede tapıyor, bozonun olay yerinde olmaması ve vanessanın bana rolde Bianca'nın bennette hırvat ekibi hakkında köstebeklik yaptığını söylemesi sonucunda böyle bir kanıya vardı karakterim ss kayıtlarım yok yanımda Vanessa_Daniel ve Heidi_Krauss vardı o rol yapılırken, ss çıkacağından emin değilim olay bu şekilde ilerliyor bastianın yaptığı baskınla alakam yok sadece isim verdim ek olarak benden güçlü olan isimlere kafa tutmadım birilerine saldırma emrini vermedim daha detaylı bir şeyler isterseniz konuşabiliriz iyi roller
https://hizliresim.com/kc43vrychatlogdan buldum bunları vanessa biancanın köstebek olduğunu söylüyor, bunu biz duyuyoruz. ona gelecek tehditi bir tek hırvatlardan bekliyorum kabul görürse benim dayandığım olay bu teşekkürler