Konu: John Ignjatovic | 19.12.2025 | 18.02  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.12.2025 19:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Ignjatovic @Calwers

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.12.2025 | 18.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ricco birliği R1 oyuncumu vuruyor. Karşılık olarak bu arkadaşı alıyorum, Ak-47 ile bayıltıyorum. Yaralı olmasına rağmen aracı ile devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın oluşumu Vice şehrini Meksika felan sanıyor. R1 barmen rolcüsü için savaş ilan ediyor. ( Tüm birliğin illegal rol dersi alması gerekiyor.)

#1 - 19.12.2025 19:35
Furkan kardeşim adamı vurduktan sonra evine girip silahını bırakıyorsun rolü bitiriyorsun adam napsın? Emote atarak arabasına bindi belki???
Yani bir kişi üzerinden neden tüm oluşumuma laf atıyorsun? Senin R1 oyuncun kalkıp garajımdan araba çaldı dövdüm normal değilmi sencede? Bizde şikayet açabilirdik.
Böyle saçma bir konu için uğraştırma bizi savunmayı yapar arkadaşım.
Ek olarak bize söylüyorsun ama kalkıp R16 adamımı R1 adamın için vuruyorsun biraz sen ders al istersen :D

#2 - 19.12.2025 19:45
Furkan kardeşim adamı vurduktan sonra evine girip silahını bırakıyorsun rolü bitiriyorsun adam napsın? Emote atarak arabasına bindi belki???
Yani bir kişi üzerinden neden tüm oluşumuma laf atıyorsun? Senin R1 oyuncun kalkıp garajımdan araba çaldı dövdüm normal değilmi sencede? Bizde şikayet açabilirdik.
Ek olarak bize söylüyorsun ama kalkıp R16 adamımı R1 adamın için vuruyorsun biraz sen ders al istersen :D
R1 oyuncu için bölgeme geliyorsun, benden para talep ediyorsun. Bende sana para değil, direk adamı veriyorum ve (Tehditler savurarak) kabul etmiyorsun.  Para mı lazım?
R1 için gelip, tüm birlik ile ters düşüyorsun ve R16 vurulunca R1 oyuncu için değmez şeklinde yanıt geliyor. :D

#3 - 19.12.2025 20:16
R1 oyuncu için bölgeme geliyorsun, benden para talep ediyorsun. Bende sana para değil, direk adamı veriyorum ve (Tehditler savurarak) kabul etmiyorsun.  Para mı lazım?
R1 için gelip, tüm birlik ile ters düşüyorsun ve R16 vurulunca R1 oyuncu için değmez şeklinde yanıt geliyor. :D

Buradan tartışmaya gerek yok discord adresim sende var, iyi oyunlar canım.

#4 - 20.12.2025 01:18
Yaralı rollerimi gerçekleştirdim, rol bittikten sonra aracıma binip hastaneye gittim zaten. Senin gözünde sürünerek mi gitmem gerekiyordu? Veya
Emote atmadığımı nereden biliyorsun? Evine içinde bekleyen Martini aracımı almaya geldiğim anda çıkıp ateş ediyor. Bize ders vermeye çalışma kardeşim. İyi roller.

#5 - 20.12.2025 02:12
Yaralı rollerimi gerçekleştirdim, rol bittikten sonra aracıma binip hastaneye gittim zaten. Senin gözünde sürünerek mi gitmem gerekiyordu? Veya
Emote atmadığımı nereden biliyorsun? Evine içinde bekleyen Martini aracımı almaya geldiğim anda çıkıp ateş ediyor. Bize ders vermeye çalışma kardeşim. İyi roller.
Araban benim oraya spawn olmuş, tekrar vururum bak.  :D Bu sefer bu kadar kolay çıkamazsın.

#6 - 20.12.2025 02:31
Araban benim oraya spawn olmuş, tekrar vururum bak.  :D Bu sefer bu kadar kolay çıkamazsın.

Vurabiliyorsan gel vur aslan parçası   ;)

#7 - 20.12.2025 02:35

Seninde bacaklarına sıkacağım, hastane rolüne devam.  :D

#8 - 20.12.2025 02:39
Vincenzo adlı karakter ak-47 ile vurduğu dakikayı paylaşmamış ne malum sıktığı o halde? O dakikaları tam ekran şeklinde paylaşsın ayrıca John'u vurduğunu varsayalım eve giriyorsun bekliyorsun bu adam akşama kadar orada mı yatıcak?

bu iletime cevap gelmediği sürece daha fazla ileti gelmeyecektir ayrıca ""tekrar vururum bak." "Seninde bacaklarına sıkacağım"" gibi kışkırtıcı bir şekilde konuşmuş burası dm serveri değil Roleplay sunucusu hatırlatırım..  :) 

#9 - 20.12.2025 02:40

Seninde bacaklarına sıkacağım, hastane rolüne devam.  :D

OOC kin tutmana gerek yok rol yaptık bitti daha ne uzatıyorsun? Adam yaralı rolü yaptı boş şikayet açıyorsun.

Rolün kanıtı.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180214.90#topic-2