Konu: John Ignjatovic | 19.12.2025 | 18.02  (Okunma sayısı 396 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.12.2025 04:09
şikayet sahibi dışı herkes yorum yapmış woaw

#11 - 20.12.2025 04:13
Şikayete bu kadar kişi etiketlenmiş mi? Etiket atılan savunma yapsın.
Arkadaşlar okuduğunuda anlamıyor, rolde zaten Ak ile sıktım ve düşürdüm. Bu mermiler oyuncak mermi mi? Bölgeden araç ile kaçıyor. :D

#12 - 20.12.2025 10:56
olur canım birdahakine sürünürüm  :manifdog

#13 - 20.12.2025 10:58
Rol bitiyor emotumu atıyorum, yerden kalkıyoırum ve araca biniyorum. Bunda harhangi bir sakınca yok gibi.

#14 - 20.12.2025 11:15
Arkadaşlar okuduğunuda anlamıyor, rolde zaten Ak ile sıktım ve düşürdüm. Bu mermiler oyuncak mermi mi? Bölgeden araç ile kaçıyor. :D

Yetersiz rol bilgisi şikayetin altına kalkıp oluşumun illegal dersi alması lazım dersen oluşumun liderleri olarak yazarız tabi.
Açıyorsan adam gibi şikayet aç yaptığın hatayı gizlemek için 30 tane ss alma.
Adamın rolü bitmiş emote atmış arabaya binmiş hastanede rolüne devam etti rol ssi de var.
Yazma şuraya artık savunma yapılmış.
« Son Düzenleme: 20.12.2025 12:02 Nowax0222 »

#15 - 20.12.2025 15:27

Yetersiz rol bilgisi şikayetin altına kalkıp oluşumun illegal dersi alması lazım dersen oluşumun liderleri olarak yazarız tabi.
Açıyorsan adam gibi şikayet aç yaptığın hatayı gizlemek için 30 tane ss alma.
Adamın rolü bitmiş emote atmış arabaya binmiş hastanede rolüne devam etti rol ssi de var.
Yazma şuraya artık savunma yapılmış.
10 Gün oldu mu birliğin açılalı? İllegal yasağın var, ilk fırsatta kapıma gelmişsin. :D
Mermiyi yemişsin, hatalı rol yapmışsın. (OOC seste kuzenim rol bilmiyor, o rol zaten yüz karamız şeklinde yanıt verende sensin. :D)
Biz gerekli kanıt ile şikayet açtık, admin kadrosunun vereceği cezalarada razıyız. OOC kışkırtma diyorsun, sende şikayet açabilirsin buraya 50 tane oyuncu yazmanıza gerek yok.

#16 - 20.12.2025 16:03

Madem vurdun kanıt göster ben senden bunu istiyorum. Nerde Ak 47 nin gerçek mermileri.  Yeni açılmış gibi tabirde bulunmuşsun.. Yeni açılan birlik rol yapamaz mı ne alakası var bunda? OOC muhabbetleri vurgulamışsın burası OOC şikayet bölümümü  :)

Kanıtı sunmayacaksan tek tek ileti atarak milleti kışkırtma OOC kin yapan IC konuşma olmadan OOC savaşa çağıran sensin bunuda ekleyim ayrıca https://hizliresim.com/ok7xlqt

Bir R20 gibi değilde troll oyuncu gibi davranıyorsun   DM serveri değil burası.
« Son Düzenleme: 20.12.2025 16:13 SniperGod »

#17 - 20.12.2025 23:47

Madem vurdun kanıt göster ben senden bunu istiyorum. Nerde Ak 47 nin gerçek mermileri.  Yeni açılmış gibi tabirde bulunmuşsun.. Yeni açılan birlik rol yapamaz mı ne alakası var bunda? OOC muhabbetleri vurgulamışsın burası OOC şikayet bölümümü  :)

Kanıtı sunmayacaksan tek tek ileti atarak milleti kışkırtma OOC kin yapan IC konuşma olmadan OOC savaşa çağıran sensin bunuda ekleyim ayrıca https://hizliresim.com/ok7xlqt

Bir R20 gibi değilde troll oyuncu gibi davranıyorsun   DM serveri değil burası.
Organizasyon tanıtımındaki yaralı rolü ne iş veya Castucci karşısında adamımıza Ak girdi rolü ne? O arabanın patlamış tekerlerini sen mi patlattın :D

#18 - 21.12.2025 01:26
Sıktığın anın fotoğrafı yoksa şikayet tamamen yetersiz kanıt adam araba sürerken gittiği bir ssle bu çıkarımı yapamayız.

Diğer attığım fotoğrafa cevabın yok gibi..

Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecektir şikayeti kirletmeye gerek yok.

#19 - 25.12.2025 22:42
Şikayet incelemede.