Konu: RK + MİX  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.12.2025 13:23
Sana açılmış bir hile şikayeti ve bunny hop bulunuyor; sana nasıl güvenelim? Arkadaşlığınız olsun olmasın, bizim rolümüzü etkiliyorsunuz. PM’den çatı falan diyorsunuz; bunun daha ne açıklaması ve savunması olabilir? Apaçık mix yaptığınız ortadadır. İkinizin de işlem görmesini kesinlikle talep ediyoruz.

Arkadaşların savunma yapması bile saçma; her şey ortadadır. Aktif hotline rolünde mix yapıyorlar, sonuçlanabilir.

@Allen  @scealten

tekrar ediyorum, rolü etkileyen bir mesaj yok. çatıda diye bir pm yok. mix yok. kırpmadan 3 dakikalık tüm olayın videosunu attım zaten. okuma yazmanız da mı yok?

diğer şikayeti de sizin gibi haksız psikolojisine düşüp, kendine yediremeyen birisi benim şikayet açtığım kanıtlarla açtı. orada da her şey belli ve savunmamı yaptım zaten. ki senin güvenini ben ne yapayım? istediğini yap, bana ne?

#11 - 19.12.2025 13:28
@southliberty sonuçlansın lütfen

#12 - 19.12.2025 13:28
Sana açılmış bir hile şikayeti ve bunny hop bulunuyor; sana nasıl güvenelim? Arkadaşlığınız olsun olmasın, bizim rolümüzü etkiliyorsunuz. PM’den çatı falan diyorsunuz; bunun daha ne açıklaması ve savunması olabilir? Apaçık mix yaptığınız ortadadır. İkinizin de işlem görmesini kesinlikle talep ediyoruz.

Arkadaşların savunma yapması bile saçma; her şey ortadadır. Aktif hotline rolünde mix yapıyorlar, sonuçlanabilir.

@Allen  @scealten

tekrar ediyorum, rolü etkileyen bir mesaj yok. çatıda diye bir pm yok. mix yok. kırpmadan 3 dakikalık tüm olayın videosunu attım zaten. okuma yazmanız da mı yok?

diğer şikayeti de sizin gibi haksız psikolojisine düşüp, kendine yediremeyen birisi benim şikayet açtığım kanıtlarla açtı. orada da her şey belli ve savunmamı yaptım zaten. ki senin güvenini ben ne yapayım? istediğini yap, bana ne?
Tamam dostum en hakli sensin, birakta yetkili karar versin, seninle tartismaya girmem.

#13 - 19.12.2025 13:33
Ayrıca rolde /q attıkları için silahlarını da muhtemelen saklamışlardır. Silahlarının da nereye aktarıldığı bulunup silinmesini rica ediyorum.

Muhtemelen bu tarz aktarımları yapmak için zaman kazanmaya çalışıyorlar, lütfen incelensin.
« Son Düzenleme: 19.12.2025 13:34 flameofthewest »

#14 - 19.12.2025 15:20
Ayrıca rolde /q attıkları için silahlarını da muhtemelen saklamışlardır. Silahlarının da nereye aktarıldığı bulunup silinmesini rica ediyorum.

Muhtemelen bu tarz aktarımları yapmak için zaman kazanmaya çalışıyorlar, lütfen incelensin.
Bak guzel kardesim PD rolunde 60 dakika boyunca q atilamaz boyle bir kural var ve biz q atmadik. Daha fazla polemige girmiyelim saygi deger dostum bir oyun icin, yetkili log kayitlarini incelesin q atmadigimizi görecektir. Q atmadigimizi iyi biliyoruz fakat size anlatamiyoruz gerekirse rolude tekrarlariz sorun yok saygi deger dostum yetkili log kayitlarini incelesin bize cevap verir. Sonuclanabilir.

#15 - 19.12.2025 16:57

Cesar berganza mıdır Berzık mıdır nedir toksik olduğu her türlü görülüyor hayatında ilk defa görmüş beni Dm oluşumu diyor attığım ilk DM hotlinede gerçekleşti oda araba patlaması olup buga girmemiz sonucu yarıda kalmıştı.

Arkadaş toksik hale gelmiş bir VCPD oyuncusudur rica ediyorum gerekeni yapın, biz Pd'ye sallamıyorsak onlarda bizim oluşumumuza sallamaya hakkı yok.

@scealten  @Allen

#16 - 19.12.2025 17:45

Cesar berganza mıdır Berzık mıdır nedir toksik olduğu her türlü görülüyor hayatında ilk defa görmüş beni Dm oluşumu diyor attığım ilk DM hotlinede gerçekleşti oda araba patlaması olup buga girmemiz sonucu yarıda kalmıştı.

Arkadaş toksik hale gelmiş bir VCPD oyuncusudur rica ediyorum gerekeni yapın, biz Pd'ye sallamıyorsak onlarda bizim oluşumumuza sallamaya hakkı yok.

@scealten  @Allen

::) ::) ::) ::)

#17 - 19.12.2025 17:54

@Allen  @scealten

madem mix yapıyoruz neden ic chattan da rolleyelim? ic chatten rollediklerimizi hiç söylemiyorsunuz bile, çatı mevzusunun olayla alakası dahi yok, bazı interiorlarda y spamı ile çatı bulmaya çalışıyoruz bu yüzden ooc olarak sordum ne var bunda?

eğer discord verirsen sana daha farklı kanıtlar göstereyim flameofthewestx
Discord vermelik bir durum yok. IC chat varsa oradan konusacaksin kardesim bu kadar basit sonuclanabilir.
nereden kardeşin oluyorum ne zaman discorddan ekleyeceksin?
Kardeşim falan değilsin artık uzak dur, şikayet sonuçlansın.