Konu: RK + MİX  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2025 23:20
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı (Allen_Betaplayer @Allen) :  Cesar_Berganza  -  Silas_Savic
Olaya dahil olan şahit(ler): N/A
Tarih ve saat: 18.12.2025

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.)
Olayı açıklayın: Arkadaş bize şikayet açmış chatlogda mix yaptıkları gözüküyor ek olarak yaralı düşen adama x2 defa ateş ediyorlar 2 defa düşürüyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://hizliresim.com/5ht25pk  -   Yaralı RK - https://hizliresim.com/p81xqnr   Yaralı rk x2 - https://hizliresim.com/dl9ulu4 

Diğer açıklamalar:

#1 - 18.12.2025 23:22
Şahitliğimi onaylıyorum, üstelik pd olacaklar fakat mix, win hırsı onları ele geçirmiş, eğer biz jail yiyeceksek kendileri neden yemiyor?

#2 - 19.12.2025 11:57
Cesar Berganza ile oyun dışında da bir arkadaşlığımız bulunuyor, PM konuşmalarımızda da oyunun gidişatını etkileyecek bir şey konuşmuyoruz, yani burada "MİX" diye eklediğiniz ihlal mevcut değil. Yaralı RK da nasıl bir ihlal, daha önce hiç görmedim ancak onla alakalı da bir problem yok.

Yaralı adama da ateş açılmamış, o an durumun etkisiyle 3 mermide düşen adama 5 mermi atılmış olabilir, bunda da bir problem göremedim, tarafımdan daha fazla savunma gelmeyecek.

Yaralıya düştüğünüz için /q attınız, sobeit kullanarak teleport attınız, jail/ban yiyeceğinizi anladığınızda da VCPD üyelerine boş boş şikayetler açmaya başladınız, dediğim gibi daha fazla savunma yapmayacağım, her şey ortada.

#3 - 19.12.2025 12:03
Cesar Berganza ile oyun dışında da bir arkadaşlığımız bulunuyor, PM konuşmalarımızda da oyunun gidişatını etkileyecek bir şey konuşmuyoruz, yani burada "MİX" diye eklediğiniz ihlal mevcut değil. Yaralı RK da nasıl bir ihlal, daha önce hiç görmedim ancak onla alakalı da bir problem yok.

Yaralı adama da ateş açılmamış, o an durumun etkisiyle 3 mermide düşen adama 5 mermi atılmış olabilir, bunda da bir problem göremedim, tarafımdan daha fazla savunma gelmeyecek.

Yaralıya düştüğünüz için /q attınız, sobeit kullanarak teleport attınız, jail/ban yiyeceğinizi anladığınızda da VCPD üyelerine boş boş şikayetler açmaya başladınız, dediğim gibi daha fazla savunma yapmayacağım, her şey ortada.

videoda açıkça görüldüğü gibi rolün gidişatını etkileyebilecek hiçbir şey PM kanalı kullanılarak konuşulmuyor.

haksız durumda olduğunuz zaman karşı tarafa saldırmak ne tür bir psikoloji fikrim yok, yine de belki olur da hileden ban yemeyip sunucuda oynamaya devam ederseniz diye ilgili kuralı buraya yapıştırıyorum. doğrusunu öğrenmiş olursunuz en azından.

Alıntı
4. Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

« Son Düzenleme: 19.12.2025 12:05 buzgibi »

#4 - 19.12.2025 12:26
Ne hilesi kardeşim tutturmuşsunuz ağzınıza hile.
Tk yapıyorsun işte adama 2 defa yaralı düşürüyorsun. Hotlinede pm den yer soruyorsun daha ne anlatayım size? Ağzını açan hile diyor ne hilesi??

#5 - 19.12.2025 12:47
Ne hilesi kardeşim tutturmuşsunuz ağzınıza hile.
Tk yapıyorsun işte adama 2 defa yaralı düşürüyorsun. Hotlinede pm den yer soruyorsun daha ne anlatayım size? Ağzını açan hile diyor ne hilesi??

pmden yer sorma kısmı nerede? farklı kanıtlara bakıyoruz herhalde, farkında değiliz. inceleyecek yetkili için tüm olayı kaydettiğim diğer şikayetimdeki videoyu alta bırakıyorum.

#6 - 19.12.2025 13:01
Sana açılmış bir hile şikayeti ve bunny hop bulunuyor; sana nasıl güvenelim? Arkadaşlığınız olsun olmasın, bizim rolümüzü etkiliyorsunuz. PM’den çatı falan diyorsunuz; bunun daha ne açıklaması ve savunması olabilir? Apaçık mix yaptığınız ortadadır. İkinizin de işlem görmesini kesinlikle talep ediyoruz.

Arkadaşların savunma yapması bile saçma; her şey ortadadır. Aktif hotline rolünde mix yapıyorlar, sonuçlanabilir.

@Allen  @scealten

#7 - 19.12.2025 13:17
Sana açılmış bir hile şikayeti ve bunny hop bulunuyor; sana nasıl güvenelim? Arkadaşlığınız olsun olmasın, bizim rolümüzü etkiliyorsunuz. PM’den çatı falan diyorsunuz; bunun daha ne açıklaması ve savunması olabilir? Apaçık mix yaptığınız ortadadır. İkinizin de işlem görmesini kesinlikle talep ediyoruz.

Arkadaşların savunma yapması bile saçma; her şey ortadadır. Aktif hotline rolünde mix yapıyorlar, sonuçlanabilir.

@Allen  @scealten

madem mix yapıyoruz neden ic chattan da rolleyelim? ic chatten rollediklerimizi hiç söylemiyorsunuz bile, çatı mevzusunun olayla alakası dahi yok, bazı interiorlarda y spamı ile çatı bulmaya çalışıyoruz bu yüzden ooc olarak sordum ne var bunda?

eğer discord verirsen sana daha farklı kanıtlar göstereyim flameofthewestx

#8 - 19.12.2025 13:19

@Allen  @scealten

madem mix yapıyoruz neden ic chattan da rolleyelim? ic chatten rollediklerimizi hiç söylemiyorsunuz bile, çatı mevzusunun olayla alakası dahi yok, bazı interiorlarda y spamı ile çatı bulmaya çalışıyoruz bu yüzden ooc olarak sordum ne var bunda?

Discord vermelik bir durum yok. IC chat varsa oradan konusacaksin kardesim bu kadar basit sonuclanabilir.

#9 - 19.12.2025 13:21

@Allen  @scealten

Discord vermelik bir durum yok. IC chat varsa oradan konusacaksin kardesim bu kadar basit sonuclanabilir.
nereden kardeşin oluyorum ne zaman discorddan ekleyeceksin?