Konu: CASTUCCİ R20 Car God  (Okunma sayısı 851 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.12.2025 00:01
dur şimdi sen yine anlamazsın, şunu atayım.

yani bu gözler can sabitleme durumlarını da gördü bu pek bir şey kanıtlamıyor hpyi sabitleyip kullanıyorsunuz siz galiba
:garip:

güzel böyle videolar ile kendini geliştirdiğini görüyorum, sana puanım 10 güzel kardeşim

#11 - 19.12.2025 00:04

yani bu gözler can sabitleme durumlarını da gördü bu pek bir şey kanıtlamıyor hpyi sabitleyip kullanıyorsunuz siz galiba

güzel böyle videolar ile kendini geliştirdiğini görüyorum, sana puanım 10 güzel kardeşim
Ben bu gelişimleri epey önce tamamladım, 10 yaşındaki küçük yeğenime önerdiğim videoları sana da önermek istedim.  8)

#12 - 19.12.2025 00:12

Ben bu gelişimleri epey önce tamamladım, 10 yaşındaki küçük yeğenime önerdiğim videoları sana da önermek istedim.  8)
çok iyi senin adına sevindim bende yeğenime gösteririm bu videoları grower bu videoları izleyip böyle olmuş sen izleme derim

#13 - 19.12.2025 01:23
dodonun sesi vehicle hpsi 650.0 den düşünce dodonun sesi değişmesi gerek ama sizde ne ses değişiyor ne farklı birşey  :-\

#14 - 19.12.2025 03:35

yaşıyla flex atan bir insan ile biz kendimizi nasıl kıyaslarız ki

#15 - 19.12.2025 03:37
İnceleniyor.

#16 - 20.12.2025 06:44
Savunma yeterli ve geçerli. Şikayet altında tartışma yaratan toxic iletiler gönderen kullanıcılar forum uyarısı alacak.