Konu: CASTUCCİ R20 Car God  (Okunma sayısı 852 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2025 07:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Castucci @fellerTiberius
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): seni 2 m4 bir sürü ak tarıyor vicede vehicle hpsi 999.0f sana rahat 50 60 mermi değiyor sampta araç patlama hpsi 345.0f ama senin aracın o kadar mermi yiyor fakat ne duman atıyor ne birşey yapıyor inip fix atma şansında yok saniye saniyesine kayıt var bakalım buna nasıl bir kolpa sıkacaksın ve sonucu ne olacak çok merak ediyorum. tahmin ettiğim sonuç olacak ama ::)

#1 - 18.12.2025 07:19
en az 60 70 m4 mermisi yiyor dododa fakat tık yok ne duman ne bir hasar klasik hiç ban man yemiyecek 100 de 100 eminimde bir umuttur yaşamak

#2 - 18.12.2025 07:20
en az 60 70 m4 mermisi yiyor dododa fakat tık yok ne duman ne bir hasar klasik hiç ban man yemiyecek 100 de 100 eminimde bir umuttur yaşamak

#3 - 18.12.2025 22:42
Benim videomda da senin videonda da Richman bölgesinde hiçbir şekilde hit yemiyorum. Gişeleri geçtikten sonra silent ile vurduğun yeri söylüyorsan eğer orada zaten sürücü hariç uçağın gövdesine & kanadına vs. ateş açıyorsun bariz şekilde görünüyor. Manipülenizi başka yerde yapın beyler.

#4 - 18.12.2025 23:14
Benim videomda da senin videonda da Richman bölgesinde hiçbir şekilde hit yemiyorum. Gişeleri geçtikten sonra silent ile vurduğun yeri söylüyorsan eğer orada zaten sürücü hariç uçağın gövdesine & kanadına vs. ateş açıyorsun bariz şekilde görünüyor. Manipülenizi başka yerde yapın beyler.

güzel flight sumilatör videosu kral tek eksiğin cargod videosuna savunman o kadar yakın mesafeden 2 aracın seni taramasına rağmen aracın niye bozulmuyor senin?

#5 - 18.12.2025 23:18

güzel flight sumilatör videosu kral tek eksiğin cargod videosuna savunman o kadar yakın mesafeden 2 aracın seni taramasına rağmen aracın niye bozulmuyor senin?

yazıyı tekrar oku

#6 - 18.12.2025 23:28
dur şimdi sen yine anlamazsın, şunu atayım.

#7 - 18.12.2025 23:35

yani bu gözler can sabitleme durumlarını da gördü bu pek bir şey kanıtlamıyor hpyi sabitleyip kullanıyorsunuz siz galiba

#8 - 18.12.2025 23:51
richman da ne senin videoda uçağın mermi yediği gözüküyor ne de benim videomda anlama sıkıntın mı var

#9 - 18.12.2025 23:53

yani bu gözler can sabitleme durumlarını da gördü bu pek bir şey kanıtlamıyor hpyi sabitleyip kullanıyorsunuz siz galiba
:garip: