öncelikle selamlar videoyu kontrol ederseniz driver tarafını tarıyorum, ve drive byda silahın sekmediğini bilmiyor arkadaş her halde burayı mta sanıyor 1 2 saniyede bir nadir hit atıyorum bu /hasarlardada gözüküyor yani kısacası çok doğal bir durum az birşey hileden anlayan admin bakarsa anlıyabilir. Her neyse, ooc kin ile açılan şikayetleriniz gayet gülünç, silent açsam o yanındaki (ryu) nasıl düşmüyor? Bana bunu açıklarsan iyi olur gibi FellerTiberus 

Benim hilelerden anlamadığım doğrudur fakat yıllardır içerisinde bulunduğum şu platformun bütün mekaniklerini ezbere bilirim. Drivebyda atsan m4 ile hareket halinde bir arabadan, havada hareket halindeki bir dodoya hiç mermi kaçırmadan sıkmak mümkün değil, denemesi bedeva, aynı senaryoyu vice squad discordunda yöneticilere yayın açarak tekrarlayalım, iddia ediyorum tek bir mermi bile tutturamazsını, kimse çocuk değil, kendinizden başka kimseyi kandıramıyorsunuz, siciliniz bozulmuş bir kere.
Videoyu attığın iyi olmuş, kendi kendini biraz da ele verdin. Tek tek açıklıyorum.
azad el pasha'nın attığı savunma videosunda ilk beş saniyenin zaten bir önemi yok. Bizim gönderdiğimiz videoda Robert Castucci karakteri orada hasar almıyor, Santa Marina gişelerini geçtikten sonra canının 124 olmasından anlayabilirsiniz, ayrıca /hasarlar komutunda görüldüğü üzere Robert Castucci karakteri bütün mermileri
3 saniye gibi absüt bir sürede yiyor, bu kişinin havada dodo sürdüğünü, sıkan kişilerin ise arabada drive by halinde olduğunu düşünürsek akıl tutulması yaşamamak elde değil. Ayrıca azad el pasha'nın da corssu Robert Castucci'nin kafasına falan gelmiyor, bir saniye bile zar zor tutuyor, kendi videosunda görülebileceği üzere mermi sürekli uçağın gövdesine isabet ediyor. Şimdi birkaç görsel ile de özetleyelim durumu.
Bu görüntülerde Robert Castucci karakteri daha yeni hasar almaya başlıyor, yani daha öncesinde zaten hasar almamış. Azad el pasha'nın savunma videosundaki ilk beş saniye neden var anlamış değilim. Uçağın pozisyonu araçlara doğru değil, sola doğru bakıyor, Revaz karakerinin Robert Castucci karakterinin kafasını görüpte ateş edebilmesi mümkün değil.

Uçak iyice sola doğru yatmaya başlayınca hiç bir görüş açısı kalmıyor. Bu sırada Robert Castucci karakterinin canı 101'e düşüyor. Fakat bir saniye bile geçmeden 101 olan can bir anda 33'e düşüyor. Aynı anda hem ak-47 hem m4 mermisi yese yine o kadar canı gitmez. Ricam bizim gönderdiğimiz videoyu tam burada 0.25'e alıp izlemeniz.

hemen 33'e düşen can

azad el pasha'nın attığı video kanıt niteliği taşımıyor aksine hile kullandığını ap açık ortaya koyuyor, videonun ilk beş saniyesini koyarak bariz yönetimi kandırmaya çalışıyor, videonun ilk beş saniyesinde Robert Castucci hasar almıyor, Sanda Marina gişelerini geçtikten sonra ne hikmetse azad el pasha ve fletcher'ın mermileri hiç sekmeden Robert Castucci karakterinin doğrudan kafasına isabet ediyor

bir de crossumu kafasına tuttum diyorsunuz, ya biz körüz ya siz çok zekisiniz. Hele o can barının 101'den 33'e bir danda düşmesine girmiyorum bile.