Konu: Arijan Dreshaj - Revaz Chabukiani silent ve spread hileleri  (Okunma sayısı 1246 defa)

1 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2025 03:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Azad el pasha Revaz Chabukiani - @_FletcheR_   Arijan Dreshaj
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fellerTiberius
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Silent aimbot - Spread (sekmeme)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videonun girişinde Robert Castucci karakterinin can barını kontrol etmenizi rica edeceğim. (124) 15. saniyede /hasarlar komutu yazıldığında sadece uçağa iki kişinin ateş ettiğini görebiliyorsunuz. Birisi (maskeli_21990) Arijan Dreshaj - (maskeli_59681) Revaz Chabukiani karakterleri olduğu kesin. İki karakterinde mermileri doğrudan Robert Castucci karakterinin kafasına isabet ettiğini görebiliyorsunuz. Videonun başında uçağa ateş etmeye başlayan bu iki şahıs daha uçak bozulmadan 4 saniye kadar absürt bir sürede havada hareket halindeki bir uçakta düşürülüyor. Altını çizmek isterim, iki karakterin de bütün mermileri doğrudan Robert Castucci karakterinin kafasına isabet ediyor. Bu bile bu iki şahısın hile olmasını %100 ispatlamaya yeterken uçağın pozisyonuna da bakmanızı rica ederim, Robert Castucci karakteri uçağı süren kişi, aşağıdaki araçlardan ateş edildiğini varsayarsak tam ters köşedeki bir kişide vurmaları hayatın olağan dışı bir harekettir. 15. saniyede @fletcher 'ın bizzat editleyip youtube attığı video giriyor(video yedeklendi) Attığı mermilerin nerdeyse tamamı uçağın gövdesine gidiyor, kesinlikle o hareket halindeki bir arabadan, havada hareket eden bir uçağın şoförüne bütün mermileri kafa atması imkansız. Flecther'ın editlediği videoya dikkat ederseniz şoförün olduğu yere crossu bir saniye bile tutamıyor. Diğer (maskeli_59681) Revaz Chabukiani karakterinin de aynı şekilde o pozisyondaki bir uçağın şoförüne doğrudan kafa ile sıkması mümkün değil, kabul edilemez. Silent kullandığı açıkca ortadadır.

Videonun 34. saniyesinde yine (maskeli_21990) Arijan Dreshaj karakteri AK-47 ile Robert Castucci karakterini düşürüyor, hem kendi videosunda hemde fellerTiberius'un videosunda detaylı incelerseniz Flecther'ın mermilerinin sekmediğini, duvara çarparken düz gittiğini görebilirsiniz. Spread olduğu bâriz şekilde belli ve oyunu kuralına göre oynamadığı aşikâr. Kendisi bir R20 ve bu şekilde hile kullanarak karşıdaki kişileri oyundan soğutması tasvip edilebilecek bir durum değil. Sadece Robert Castucci karakterine de değil orada James Mangieri, Pascal Kovacic olmak üzere birçok karaktere spread ile üstünlük sağladığı görülebilir. Ekstra olarak yakın tarihte bu arkadaş hile üzerinden ban yemişti demek ki banının açılması onu değiştirmemiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

flethcer'ın kendi kanalına attığı videonun orjinali (silerse yedeğini atarız.)

Ek açıklamalar(varsa): İki karakterinde hesabındaki mal varlıklarının ve silahlarını aktaracağını düşünüyoruz, bu sebepten ötürü log kontrolü yapılarak aktarılan bütün silah ve mal varlıklarının tespit edilerek silinmesini talep ediyoruz. Çünkü bu kişilerin hileden ban yemek ve ders almak gibi bir korkularının olduğunu düşünmüyorum, tekrar aynı durumla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir. Flecther daha iki hafta önce hileden ban yemiş, bir hafta sonra unBan affından yararlanarak tekrar sunucuda hile kullanarak üstünlük sağlamaya çalıştığı görüntülenmiştir. Anlaşılan hile kullanmaktan usanmayan birisi.
« Son Düzenleme: 18.12.2025 23:55 grower fucking the great »

#1 - 18.12.2025 03:36
Emsal bir şikayette 27.11.2025 tarihinde Fletcher'a ait Anthony Corozzo karakteri ban yiyor. Daha bir ay geçmeden bu makul şüpheli kardeşimiz hiç akıllanmadan kendisine hile ile üstünlük sağlamak için tekrar aynı yola başvuruyor.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179732.msg1409655#msg1409655

Revaz'da aynı yıl içerisinde yine hile kullanımından ban yemeside ısrarla bu kural ihlalini işlediklerini gösteriyor.

[19/02/2025, 19:15] Arthur_Rehisov adlı karakter Brooklyn_Andretti isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
« Son Düzenleme: 18.12.2025 03:50 grower fucking the great »

#2 - 18.12.2025 07:03
öncelikle selamlar videoyu kontrol ederseniz driver tarafını tarıyorum, ve drive byda silahın sekmediğini bilmiyor arkadaş her halde burayı mta sanıyor 1 2 saniyede bir nadir hit atıyorum bu /hasarlardada gözüküyor yani kısacası çok doğal bir durum az birşey hileden anlayan admin bakarsa anlıyabilir. Her neyse, ooc kin ile açılan şikayetleriniz gayet gülünç, silent açsam o yanındaki (ryu) nasıl düşmüyor? Bana bunu açıklarsan iyi olur gibi FellerTiberus  :D

« Son Düzenleme: 18.12.2025 07:11 Azad el pasha »

#3 - 18.12.2025 08:45
İşe gidiyorum akşam savunmasını yapacağım.

#4 - 18.12.2025 09:11
Şikayete alakası olmayan kişiler yazarsa tekme tokat döverim.

#5 - 18.12.2025 09:33
Bu arada söylemeden edemeyeceğim madem hile olduğumu düşünüyordunuz neden banım açılır açılmaz AK47 ile Deagle verdiniz elime paşam?  :D :D Akşam detaylı savunma gelecek bu arada hiçbir konuşmanızı silmeyi denemeyin hepsinin yedeği bende var bir şikayette ben oluşturacağım akşam.

#6 - 18.12.2025 17:34
öncelikle selamlar videoyu kontrol ederseniz driver tarafını tarıyorum, ve drive byda silahın sekmediğini bilmiyor arkadaş her halde burayı mta sanıyor 1 2 saniyede bir nadir hit atıyorum bu /hasarlardada gözüküyor yani kısacası çok doğal bir durum az birşey hileden anlayan admin bakarsa anlıyabilir. Her neyse, ooc kin ile açılan şikayetleriniz gayet gülünç, silent açsam o yanındaki (ryu) nasıl düşmüyor? Bana bunu açıklarsan iyi olur gibi FellerTiberus  :D

Benim hilelerden anlamadığım doğrudur fakat yıllardır içerisinde bulunduğum şu platformun bütün mekaniklerini ezbere bilirim. Drivebyda atsan m4 ile hareket halinde bir arabadan, havada hareket halindeki bir dodoya hiç mermi kaçırmadan sıkmak mümkün değil, denemesi bedeva, aynı senaryoyu vice squad discordunda yöneticilere yayın açarak tekrarlayalım, iddia ediyorum tek bir mermi bile tutturamazsını, kimse çocuk değil, kendinizden başka kimseyi kandıramıyorsunuz, siciliniz bozulmuş bir kere.

Videoyu attığın iyi olmuş, kendi kendini biraz da ele verdin. Tek tek açıklıyorum.
azad el pasha'nın attığı savunma videosunda ilk beş saniyenin zaten bir önemi yok. Bizim gönderdiğimiz videoda Robert Castucci karakteri orada hasar almıyor, Santa Marina gişelerini geçtikten sonra canının 124 olmasından anlayabilirsiniz, ayrıca /hasarlar komutunda görüldüğü üzere Robert Castucci karakteri bütün mermileri 3 saniye gibi absüt bir sürede yiyor, bu kişinin havada dodo sürdüğünü, sıkan kişilerin ise arabada drive by halinde olduğunu düşünürsek akıl tutulması yaşamamak elde değil. Ayrıca azad el pasha'nın da corssu Robert Castucci'nin kafasına falan gelmiyor, bir saniye bile zar zor tutuyor, kendi videosunda görülebileceği üzere mermi sürekli uçağın gövdesine isabet ediyor. Şimdi birkaç görsel ile de özetleyelim durumu.

Bu görüntülerde Robert Castucci karakteri daha yeni hasar almaya başlıyor, yani daha öncesinde zaten hasar almamış. Azad el pasha'nın savunma videosundaki ilk beş saniye neden var anlamış değilim. Uçağın pozisyonu araçlara doğru değil, sola doğru bakıyor, Revaz karakerinin Robert Castucci karakterinin kafasını görüpte ateş edebilmesi mümkün değil.

Uçak iyice sola doğru yatmaya başlayınca hiç bir görüş açısı kalmıyor. Bu sırada Robert Castucci karakterinin canı 101'e düşüyor. Fakat bir saniye bile geçmeden 101 olan can bir anda 33'e düşüyor. Aynı anda hem ak-47  hem m4 mermisi yese yine o kadar canı gitmez. Ricam bizim gönderdiğimiz videoyu tam burada 0.25'e alıp izlemeniz.

hemen 33'e düşen can

azad el pasha'nın attığı video kanıt niteliği taşımıyor aksine hile kullandığını ap açık ortaya koyuyor, videonun ilk beş saniyesini koyarak bariz yönetimi kandırmaya çalışıyor, videonun ilk beş saniyesinde Robert Castucci hasar almıyor, Sanda Marina gişelerini geçtikten sonra ne hikmetse azad el pasha ve fletcher'ın mermileri hiç sekmeden Robert Castucci karakterinin doğrudan kafasına isabet ediyor :D bir de crossumu kafasına tuttum diyorsunuz, ya biz körüz ya siz çok zekisiniz. Hele o can barının 101'den 33'e bir danda düşmesine girmiyorum bile.
« Son Düzenleme: 18.12.2025 17:39 grower fucking the great »

#7 - 18.12.2025 17:45
Güzel kardeşim benim sizin gibi tanrıverdi.asi mi kullanıyorum o ilk 5 saniyeyi silent olsam seni orada bariz indirebileceğimi kanıtlamak için koydum 4 kere aynı şeyi söylemişsin, kanıt niteliği taşımıyor falan diyo bide

#8 - 18.12.2025 17:59
Anladım tek zeki sensin, o hileyi açıp kapatamıyor musunuz oyunda?  :D Haydi gel yönetime yayın açarak aynı senaryoyu tekrarlayalım, bak yine iddia ediyorum tek bir mermi dahi tuttur şikayeti geri çekeceğim, bir daha da size şikayet açmayacağım. Olay sırasında kaç tane birlik üyeniz hileden ban yedi? Adınızın geçtiği yerde bir de yanına sobeit ekliyorlar.

Alıntı
benim sizin gibi tanrıverdi.asi mi kullanıyorum

Benim bir şey kullandığımı kanıtla bu konuyu öyle tartışalım paşa.

#9 - 18.12.2025 18:02
Anladım tek zeki sensin, o hileyi açıp kapatamıyor musunuz oyunda?  :D Haydi gel yönetime yayın açarak aynı senaryoyu tekrarlayalım, bak yine iddia ediyorum tek bir mermi dahi tuttur şikayeti geri çekeceğim, bir daha da size şikayet açmayacağım. Olay sırasında kaç tane birlik üyeniz hileden ban yedi? Adınızın geçtiği yerde bir de yanına sobeit ekliyorlar.

Alıntı
benim sizin gibi tanrıverdi.asi mi kullanıyorum

Benim bir şey kullandığımı kanıtla bu konuyu öyle tartışalım paşa.
Format atmaya başlasanız iyi olur, geçmişte ne kullandıysam misliyle bunu verdik. Silent açacak kadar üst oyuncu değilsiniz karşımda, temiz oynadığım yer oldu hala açık kovalıyorsunuz. Size fazla yüz verdik ve tepeme çıkmaya çalışıyorsunuz, bundan sonra nasıl istiyorsanız öyle oynicaz anlaşıldı. Sene 2022 değil sizde eskisi gibi değilsiniz. Yakın zamanda görüşürüz elbet.