Tartışmak istemiyorum bu konuyu.
Kurallarda "Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir." bu şekilde belirtiliyor. Yaptığınız şey kuralı ihlal ediyor, bir kural ihlalim varsa benim için şikayet et oluşturunuz lütfen.
Tavrını düzelt normal bir şey değil bu hastalıklı bir görüşün var, arkasında durman bile irite edici. Sokaktan her geçene laf atamazsın, kuralları olan bir oyun sunucusu, DM veya free takılabileceğin bir yer değil. Böyle bir iğrençlikle ortada sebep bile yokken rahatsız edemezsin. Seni rolde tanımadığımız kabul ediyorsun.
Tanışmaya gelen kişinin ilk cümlesi bir kadının özel bölgelerine laf atmak mı? Kimse senin tacizine göz yumamaz sonuçta hepimiz insanız. Rol yapıyorum adı altında rahatsız edemezsin. Hala daha aynı düşünceyi taşıyorsun. Kadına yapılan taciz gibi istek dışı şeylerin rolde yapılmasını savunuyor resmen. Yetkiliden ricam uygun cezayı vermesi sana, hasta birisin.