Konu: John_Ignjatovic - Uygunsuz roller  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2025 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Ignjatovic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nicolas_Henrique

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2025 / 22:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9. Uygunsuz Roller
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Taciz.

Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta yürüyorduk, rol yaparken bir anda arabasıyla durdu ve arkamızdan yürümeye başladı. Neden arkamızdan geldiğini sorduk rolde. Karakterimin giydiği kiyafetlere laf attı "Bebeğim bu halin ne? Sokak fantezisi mi?" gibi cümleler kullandı, agresif tutum sergileyerek taciz etti. Uzaklaş dememize rağmen uzaklaşmadı, rahatsız edici rol sergiledi. Rahatsız olduk bu tutumundan durduk yere böyle bir şey yaşadık. Nicolas'ın kiyafetlerine laf attı sonra benim karakterime "çıplak geziyorsun" dedi, silah kullanmakla tehdit etti. Üzerime yürüyüp arkamdan gelmeye devam etti. Rol boyunca tacize sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İsmini forum üzerinden aratamadım. Admin kişinin forumunu şikayete ekleyebilir, bulamadım. Kişinin yaptığı uygunsuz rolden işlem görmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 14.12.2025 23:05 viozeys »

#1 - 16.12.2025 17:56
@Calwers Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 16.12.2025 18:06
SS'lerde gözüktüğü gibi rol yapmaya gidiyorum sürekli rol ihlali yapıyor. Konuşmaya başladığımın zaman tartışıyoruz. Evet kimsenin rolünü zedelemeye hakkım yok ama roleplay sunucusundasınız sürekli herkesle rol yapmak zorundasınız. Bir ihlal yok gibi.

#3 - 16.12.2025 21:34
Sürekli rp dediğimiz şey rolün bölünmemesidir, rolü sürdürmeye devam ettik. Tanımadığınız bir kişi ile tanışmak isterseniz onu taciz mi edersiniz? Özel bölgelerine ve elbiselerine laf mı atarsınız? Yaptığınız rolden rahatsız olduk. Kimsenin kimseyi taciz etmeye hakkı yok hele ki böyle mide bulandırıcı hareket ile. Hem gereksiz bir agresif tutum var hem de taciz var, sunucu kurallarına aykırı.

#4 - 18.12.2025 23:58
Senle tanışmaya gelen birine tacizci mi diyorsun? Sunucu sadece lovrp den ibaret değil arkadaşım.
Bazen fast rp bazen gunrp roleplay sunucu bu heran herşey yaşanabilir. Anladın mı?

#5 - 19.12.2025 02:56
Tartışmak istemiyorum bu konuyu.
Kurallarda "Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir." bu şekilde belirtiliyor. Yaptığınız şey kuralı ihlal ediyor, bir kural ihlalim varsa benim için şikayet et oluşturunuz lütfen.

Tavrını düzelt normal bir şey değil bu hastalıklı bir görüşün var, arkasında durman bile irite edici. Sokaktan her geçene laf atamazsın, kuralları olan bir oyun sunucusu, DM veya free takılabileceğin bir yer değil. Böyle bir iğrençlikle ortada sebep bile yokken rahatsız edemezsin. Seni rolde tanımadığımız kabul ediyorsun.
Tanışmaya gelen kişinin ilk cümlesi bir kadının özel bölgelerine laf atmak mı? Kimse senin tacizine göz yumamaz sonuçta hepimiz insanız. Rol yapıyorum adı altında rahatsız edemezsin. Hala daha aynı düşünceyi taşıyorsun. Kadına yapılan taciz gibi istek dışı şeylerin rolde yapılmasını savunuyor resmen. Yetkiliden ricam uygun cezayı vermesi sana, hasta birisin.
« Son Düzenleme: 19.12.2025 02:58 viozeys »

#6 - 21.12.2025 10:54
Şikayet incelendi,

Karakter ceza alacak. K&A