0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin bana açtığınız hile şikayetinde discord kanıt niteliği tanıyorda burada niye taşımıyor? Size börek bize çörek mi? Shiwaz'ın sen olduğunu burada ikimizde biliyoruz, oyunda arkadaştan isim, soyisim, adres, yaş, gibi bilgilerde istememişim. Oraya yazdığım şey " Asarız keseriz takılıyor ", burada tehdit görebiliyor musunuz? Fakat adminler chatin tamamını okursa arkadaşın benden adres istediğini görebilirler. Daha ileti gelmeyecek, umutta boş konuşmaya devam etmezse sonuçlanabilir.
Tamam kardeşim madem loglara bakılmayacak, arkadaşın neden pm'in tamamını atmak yerine bu kadarını atıyor? Ha bu ss'tede şikayetlik bir mevzu yok. Ben adminlerden PM'in tamamına bakılmasını istiyorum, sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 20:40Tamam kardeşim madem loglara bakılmayacak, arkadaşın neden pm'in tamamını atmak yerine bu kadarını atıyor? Ha bu ss'tede şikayetlik bir mevzu yok. Ben adminlerden PM'in tamamına bakılmasını istiyorum, sonuçlanabilir.Boş boş hikaye uydurma dostum, sende adminlerin bakmayacağını biliyorsun, olayı çorba yapmaya çalışıyorsun varsa kanıtın bekliyorum sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: Carl_Green - 14.12.2025 21:04Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 20:40Tamam kardeşim madem loglara bakılmayacak, arkadaşın neden pm'in tamamını atmak yerine bu kadarını atıyor? Ha bu ss'tede şikayetlik bir mevzu yok. Ben adminlerden PM'in tamamına bakılmasını istiyorum, sonuçlanabilir.Boş boş hikaye uydurma dostum, sende adminlerin bakmayacağını biliyorsun, olayı çorba yapmaya çalışıyorsun varsa kanıtın bekliyorum sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 21:29Alıntı yapılan: Carl_Green - 14.12.2025 21:04Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 20:40Tamam kardeşim madem loglara bakılmayacak, arkadaşın neden pm'in tamamını atmak yerine bu kadarını atıyor? Ha bu ss'tede şikayetlik bir mevzu yok. Ben adminlerden PM'in tamamına bakılmasını istiyorum, sonuçlanabilir.Boş boş hikaye uydurma dostum, sende adminlerin bakmayacağını biliyorsun, olayı çorba yapmaya çalışıyorsun varsa kanıtın bekliyorum sonuçlanabilir.orada seste abim bana birşey diyor bende ona evet abi diyorum ne yalan ss atıyorsun?
Alıntı yapılan: lond1921 - 14.12.2025 21:32Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 21:29Alıntı yapılan: Carl_Green - 14.12.2025 21:04Alıntı yapılan: wandex - 14.12.2025 20:40Tamam kardeşim madem loglara bakılmayacak, arkadaşın neden pm'in tamamını atmak yerine bu kadarını atıyor? Ha bu ss'tede şikayetlik bir mevzu yok. Ben adminlerden PM'in tamamına bakılmasını istiyorum, sonuçlanabilir.Boş boş hikaye uydurma dostum, sende adminlerin bakmayacağını biliyorsun, olayı çorba yapmaya çalışıyorsun varsa kanıtın bekliyorum sonuçlanabilir.orada seste abim bana birşey diyor bende ona evet abi diyorum ne yalan ss atıyorsun?Yalan ss değil yavrum bizzat sana sordum ver ver gibi cümle kullanıyorsun, açık değil mi bu?