Konu: Uygunsuz Oyuncu Profili - Juan Shaabaz  (Okunma sayısı 590 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2025 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wandex  Juan_Shaabaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @FalqoN Pablo_Aguilar, @lond1921

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/12/2025 18:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yetersiz oyuncu profili

Alıntı
OOC tehdit / Uygunsuz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Bu ne rezillik? Oyunda savaşıyoruz diye ooc tehdit mi alacağız? Mixing/Ooc kin/Uygunsuz oyuncu profili. Siz nasıl değerlendirmek isterseniz. Arkadaşlarımız bize bu ssi attığında şok geçirdik. Falqon arkadaşımıza ve diğerlerine pm üzerinden ettiği tehditler kabul edilemez. Bir birliği r20 olarak yöneten insanın bu tavırları birliğindeki oyuncularıda yansıtmaya yeterli. Adres isteyerek ya da adres vererek ne yapacaksın marlon? Bizi mi döveceksin? Oyunda vurulmak çok mu zoruna gidiyor? Sanal magandalığını git ötede yap kardeşim. Banlanmasını talep ediyoruz, böyle bir durum sunucuda görülmemiş ve kabul edilemeyecek bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):
bu gibi agrasif, OOC kin besleyen oyuncular ciddi bir şekilde ceza almalı. gereği uygulansın.
« Son Düzenleme: 14.12.2025 19:26 Carl_Green »

#1 - 14.12.2025 19:30
Şahitliğimi onaylıyorum. İnsanları oynadığın bir oyunda düştün diye ooc tehdit etmen sana birşey katmaz gözüm. Fazla film izleyip etkisinde kalmış gibi gözüküyorsun. İnsanları ooc tehdit ederek huzurlarını ve sunucu işleyişini bozuyorsun. Bu platform sen sanal magandalık yapıp ev adresleriyle tehdit et diye değil insanlar roleplay yapıp eğlensin diye kuruldu ve bu amaçla devam ediyor. Senin tarzında takılan insanlar bu sunucuda şimdiye kadar bulunamadı, bulunmayacaklarda. Yasaklansın.

#2 - 14.12.2025 19:35
Arkadaşın devam eden 3 tane şikayeti daha var, üstelik birisi hileden dolayı, bunları aşağıya bırakıyorum. göz önünde değerlendirilirse güzel olur.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179894.0
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180191.0
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179880.30

arkadaş ban yedikten sonra uslanmayacaktır. kişi ban yediği taktirde, 14.12.2025  19:30 itibariyle silah ve mal/mülk aktarımları kontrol edilsin.

#3 - 14.12.2025 19:46
Arkadaş konuya defalarca kez girmesine rağmen herhangi bir savunma göremiyorum.

#4 - 14.12.2025 19:54
Ama chati niye kestinizki böyle? Adres isteyip gelememek zaten yaptığınız bir şey, OOC tehditler ( panelcilik, adam yollamak.) Arkadaşın benim chatimin ardından adres istedi bende açık adres verdim, adminler loglara bakınca görecektir fakat arkadaş lafını yutup sessiz kalmayı tercih etti, chatte söylediğim şey OOC olaylara alakalı, kimse burada maraba ayağına yatmasın umutum, ettiğiniz tehditleri, adres isteyip gelememeleri, ihbarla tehdit etmelerinizi veya gece sürekli çağrı tehditlerini unutmadık. Sizin yapamadığınız şeyleri yüzünüze vurunca biz mi OOC kinli oluyoruz? Arkadaştan chatin devamını istiyorum, bizzat adres istiyor ve açık adresi veriyorum. Sonrasına şikayet açılmış. Ayrıca arkadaştan herhangi bir şekilde OOC bilgisini istememişim, LOG'lar kontrol edilirse adresimi istediği ve benimde açık adres verdiğim gözükebilir, sizin gibi on kuruşluk panellerin arkasına sığınıp magandalık yapmıyoruz, herhangi bir özel bilgi bulma, alma veya özel bilgi ile tehdit bulunmuyor, açılan şikayetten kuyruk acısı olduğunu düşünürüm ben. Altta bıraktığım linkte arkadaşın beni evimden dışarı çıkarmayacağını söylüyor, eski bir ss. Adminlerin açık açık görmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şikayet konusuna gelirsek atılan linklerden 2 tanesi benim üzerime olmakla beraber rol hatası üzerine açılan şikayette herhangi bir hatam bulunmuyor, hile konusundada kullanmadığım için boşa düşeceğini zaten biliyorum.
Özetlemek gerekirse bu arkadaşlarla yaklaşık 5 aydır OOC anlaşmazlığımız bulunuyor, tek amaçları beni banlatıp birliğimi kapattırmaktır, açılan şikayette herhangi bir özel bilgi istenmedi, şahsıma ait olan ikametgah adresini arkadaşın isteği üzerine onunla paylaştım, mahalleme gelmesini bekledim. Loglara bakılmasını talep ediyorum.

#5 - 14.12.2025 19:56
Şikayeti açan arkadaştan kanıtları tam sunmadığı için admin kandırmaktan işlem görmesini talep ediyorum.

#6 - 14.12.2025 19:57
discord kanıt niteliği taşımaz, o kadar uğraşarak yazı yazmışsın. ama boşuna efor sarfetmişsin kanka, ayrıca falqon ile shiwaz arasındaki farkı anlayamadım?  ::) kendini haklı çıkarmaya çalışma kingo, oyun içerisinde böyle bir yazı yazmaya hakkın yok.

#7 - 14.12.2025 19:58
Şikayeti açan arkadaştan kanıtları tam sunmadığı için admin kandırmaktan işlem görmesini talep ediyorum.
kanıtları tam bir şekilde sundum, discord kanıt niteliği taşımaz tekrardan belirtiyorum. ek olarak, oyunu discorda bağlayamazsın. boş yere sulandırma konuyu.

#8 - 14.12.2025 19:59
Savunma gelmiş, sonuçlana bilir.

#9 - 14.12.2025 20:04
Sizin bana açtığınız hile şikayetinde discord kanıt niteliği tanıyorda burada niye taşımıyor? Size börek bize çörek mi? Shiwaz'ın sen olduğunu burada ikimizde biliyoruz, oyunda arkadaştan isim, soyisim, adres, yaş, gibi bilgilerde istememişim. Oraya yazdığım şey " Asarız keseriz takılıyor ", burada tehdit görebiliyor musunuz? Fakat adminler chatin tamamını okursa arkadaşın benden adres istediğini görebilirler. Daha ileti gelmeyecek, umutta boş konuşmaya devam etmezse sonuçlanabilir.