Konu: [Marceline_Ellingsworth] İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 330 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2025 21:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marceline_Ellingsworth @Eswiper  Maskeli_45850 Maskeli_51968

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/12/2025 - 13/12/2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: "Metagaming" + İllegal - Legal kural ihlali + "Deathmatching"

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
4. Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.

Faction Management tarafından izin verilmiş sadece birlik liderlerine rol amaçlı bir karakter daha kullanma şansı verilebilmektedir. Gerektiği durumda FM ekibi bu şansı tanır, izin olarak talep edilemez.
Örnekler
- Alt karakterinizle bir birliğin bölgesine gidip rol yapmak ve daha sonra bu rolü ana karakterinize aktarmak
- Ana karakterinizle gerçekleştiremeyeceğiniz rolü (örneğin düşman bölgedeki kişilere sataşmak) alt karakterde yapmak
- Ana karakterinizle bir yasadışı ticaret için anlaşıp alt karakterinizi kurye olarak kullanmak

Kendi karakterleriniz arasında rolünü desteklemek adına (araç, ev vb. şeyleri alması için para aktarmak gibi) mal varlığı aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak mülklerin olumsuz durumlardan kaçmak adına karakterler arasında aktarılması yasaktır.
Örnekler
- Polis arama yapacağı için alt karaktere evi aktarmak ve ana karakterde mülk yokmuş gibi göstermek
- Alt karakterden aracı dünyaya çıkarıp ana karakterle sürmek
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marceline_Ellingsworth İsimli karakter ile, 10/12/2025 Tarihinde, küçük bir kaza gerçekleştirdik. Karakterime yönelik "Gerizekalısın" gibi bir kelime kullandı ve karşılında "Sen de" yazdım. Sonrasında takip etmeye çalıştı ve bulamadı. Ondan sonra yanına bir siyahı karakter alıp gün boyunca beni şehirde takip ettiler fakat aldırış etmedim. Olayın bu kadar boş bir sebepten dolayı günümüze kadar evrilleşeceğini tahmin etmemiştim. Takip edildiğim esnada şehirde mülk ve işletme arayışındaydım. Kısa bir süreliğine kenara çekmiş Alt tab'da takılırken oyuna döndüğümde aracımın camında maskeli bir siyahı karakter belirlenmiş şahsıma yönelik kazayla ilgili Marceline_Ellingsworth kast ederek beni tehdit ediyordu. Marceline biraz ileride arabasında bekliyordu. Bende o an gaza basarak kaçtım ve evime doğru ilerledim çünkü arkamdan kovalıyorlardı ve sıkma risklerine karşı o an ss alamadım evime ulaştım, evimde aldım. Oyuncuya pm üzerinden yaptığının kurallar dışında olduğunu ve sivil bir karaktere göre davranmasını söyledim. Fakat umursamadı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceğini bana karşı söyledi. Sivil bir karakterin illegal bir karakteri bomboş bir sebepten dolayı suç işlemesine teşvik etmesi, tamamen Roleplay mantığına uzak ve saçma bir davranıştır. Gün geçtikçe şehirde halen takip ettiler ben afkken yanıma gelip "başına kötü şeyler gelicek bu kime bulaştını bilmiyorsun gibi gibi" kelimelerde bulundu. Olayın sonuna gelirsek çalıların içinde afk atmışım beni gelip silahla düşürmüşler ve kaza gününden Marceline'den bahsediyorlar gerçekten trajikomik bir olay. Yerimi nasıl buldular ve 3 gün boyunca bulmaya devam ediyorlar anlamadım. Aynı gün evime giriş yaparken garajıma tekrar maskeli insanlar beliriyor ve evime giriş yapıyorum doğal olarak "korkarak". Evime polis çağırıyorum ve güvenliğimden şüphe ettiğimi söylüyorum. Bu arkadaşlar beni yaraladıklarını kanıtıda atacağım burada polise ihbar ettiğimi söylüyorlar kendilerine ait hiçbir isim belirtmedim sadece maskeli insanlardan bahsettim ve halen gelip burada ic'de şahıslarına etmişim gibi söylüyorlar olaydan polis kısmından nasıl haberdarlar yüksek ihtimalle "Metagaming" yaptılar, inkar ediceklerse kanıtlar niteliğinde cevap vermelerini konuyu ileti yağmuruna boğmaya gerek yok. Söylediklerimin tamamiyle doğru olduklarını kanıtlarım ile ve inceleyen yetkilinin daha kolay anlayacağı şekilde bırakacağım iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yanıma gelip tehdit ettiklerine dair kanıt, olayın kazadan ibaret olduğunu anlayabilirsiniz.

Kişiye yaptığının ihlal olduğunu ve sivil bir karaktere göre davranmasını söylüyorum ve itiraz ediyor devam edeceğini doğruluyor. [Sansürlediğim "PM" mesajları başkasına olaydan bağımsız bir kişiye ait kendi özelim oyuncu id'sinden anlayabilirsiniz.]

Tamamen emin olmak için, discord adresinden ticket açıyorum ve olayı anlatıyorum cevap ortada.

Son olarak, polisle aramda olan ve kimsenin bilmediği kendilerine yönelik isim vermeyerek yaptığım ihbari üstlenerek bana karşı söylüyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Polis'e bizi ihbar ettin, ismimizi verdin gibi savunmalar yapacaksanız belirtmek isterim ki o anların hepsini kayıt aldım kanıtlarım :) Kişilerin cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 13.12.2025 21:59
Son olarak, sivil olduğuna dair kanıt.

#2 - 14.12.2025 14:31
Olayı anlatacağım, münakaşadan uzak durmayı tercih ediyorum. Başlangıçta bir tartışma yaşıyoruz bu doğru, sergilediğin nonrp'den dolayı seni takip ediyorum. Aracıma verdiğin zararı karşılaman için konuşmak istiyorum, yanında kolluk kuvvetleri varken küfür ediyorsun ve uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Ben de yaptığın rolden ötürü yanına birini gönderiyorum, kişi yanına MASKELİ ve 20/20 güçte geliyor. Bunları hiç sayıp "Özür dilemem, söyle ona" diyorsun. Makul tamamdır, olayı salıyorum. Bir gün sonra yanıma gelip beni tehdit ediyorsun, tehdit etmenden 10 dakika sonra karşılaşıyoruz yine küfürler ve tehditlerin havada uçuyor, bu sefer aynı kişinin yanına birini daha alıp seni darp etmesini istiyorum. İki kişinin rol için gerektirdiği motivasyonu ve çıkarları tam olarak yerinde, para alacaklar ve rol neredeyse iki gündür devam ediyor. Neyse bu olayların sonrasında karakterlerden birisi yanındayken onu polise ihbar ediyorsun ve benimde adımı geçiriyorsun bölgede olan polislere. Hem tehditvari rollerde bulunup hem polise şikayet etmen (?) seninde o kadar masum (?) bir sivil karakter yönetmediğini ortaya çıkarıyor ki bence böyle roller yapabilirsin, sonuçlarını düşünerek yaptığına eminim benden yana bir sorun yok. Bizi polise ihbar ediyorsun, bu süreçte hakkımızda olmayan bir olaydan ya da attığın itiraftan dolayı APB açılabilir. Bölgede olmadığım için beni gözden ırak bir yere çağırıyorlar ve durumu açıklıyorlar, ben de vereceğim paranın iki katını vereceğimi söyleyip karakterleri suça teşvik ediyorum. Bölgede kullanacakları tabancayı ve parayı temin ediyorum. Beni ihbar edip üstüne iki gün boyunca verdiğin rahatsızlıktan ötürü vuruluyorsun.

Açtığın ticketta çok farklı bir şey yazmışsın, olayları keşke tamamen anlatsaydın da ona göre bir yazı alsaymışsın. Sivil karakterler tamamen legal değildir, onlarda yol seçebilir. Buna en kolayından örnek vermem gerekirse, siyahi bir karakterin çeteye girmeden önce gidip uyuşturucu satması, işi gücü olmayıp dili bile zor konuşan bir göçmenin yapabileceği en iyi iş olan hırsızlığa adım atması gibi. Böyle şeyler karakter gelişimidir, benim karakterimin bir gelişimi var ve yaptıklarından ötürü seni dövemem, vuramam ya da tehdit edemem. Bu işi daha iyi yapabilecek birisini tanıyorsa karakterim ona danışır ki rolde Dazhawn_West ve Elias_Munoz karakterleri buna en yatkın olanları illegal geçmişleri bulunan karakterler. Senin yaptığın ihbarla sadece bir karakter değil, tüm karakterler riske girmiş oluyor ve bu olay tek yönlü olmaktan çıkıyor. Henüz daha rolde görmediğin Elias_Munoz dahil olayda bulunan tüm karakterler yaptığın delilsiz ihbardan risk altında oluyor.

İlk gün yaşanan olaydan sonra yanına sadece göz korkutmak için birisini yolluyorum: GösterGizle

Yanına gelen 20/20 ve Maskeli karaktere karşı hiçbir Fear sergilemeyip gerçekleştirdiğin rol: GösterGizle

10 dakika aralıklı tehdit ve sonrasında dönen tartışma yine tehdit içerikli: GösterGizle

Hem bu tarz rollerde bulunup, sonrasında polise sığındığının görüntüsü: GösterGizle

Yaptığın onca rolden sonra üstüne ihbarından sonra yapılan konuşma ve rolün senin vurulmana evrilişi: GösterGizle

#3 - 14.12.2025 18:58
Olayı anlatacağım, münakaşadan uzak durmayı tercih ediyorum. Başlangıçta bir tartışma yaşıyoruz bu doğru, sergilediğin nonrp'den dolayı seni takip ediyorum. Aracıma verdiğin zararı karşılaman için konuşmak istiyorum, yanında kolluk kuvvetleri varken küfür ediyorsun ve uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Ben de yaptığın rolden ötürü yanına birini gönderiyorum, kişi yanına MASKELİ ve 20/20 güçte geliyor. Bunları hiç sayıp "Özür dilemem, söyle ona" diyorsun. Makul tamamdır, olayı salıyorum. Bir gün sonra yanıma gelip beni tehdit ediyorsun, tehdit etmenden 10 dakika sonra karşılaşıyoruz yine küfürler ve tehditlerin havada uçuyor, bu sefer aynı kişinin yanına birini daha alıp seni darp etmesini istiyorum. İki kişinin rol için gerektirdiği motivasyonu ve çıkarları tam olarak yerinde, para alacaklar ve rol neredeyse iki gündür devam ediyor. Neyse bu olayların sonrasında karakterlerden birisi yanındayken onu polise ihbar ediyorsun ve benimde adımı geçiriyorsun bölgede olan polislere. Hem tehditvari rollerde bulunup hem polise şikayet etmen (?) seninde o kadar masum (?) bir sivil karakter yönetmediğini ortaya çıkarıyor ki bence böyle roller yapabilirsin, sonuçlarını düşünerek yaptığına eminim benden yana bir sorun yok. Bizi polise ihbar ediyorsun, bu süreçte hakkımızda olmayan bir olaydan ya da attığın itiraftan dolayı APB açılabilir. Bölgede olmadığım için beni gözden ırak bir yere çağırıyorlar ve durumu açıklıyorlar, ben de vereceğim paranın iki katını vereceğimi söyleyip karakterleri suça teşvik ediyorum. Bölgede kullanacakları tabancayı ve parayı temin ediyorum. Beni ihbar edip üstüne iki gün boyunca verdiğin rahatsızlıktan ötürü vuruluyorsun.

Açtığın ticketta çok farklı bir şey yazmışsın, olayları keşke tamamen anlatsaydın da ona göre bir yazı alsaymışsın. Sivil karakterler tamamen legal değildir, onlarda yol seçebilir. Buna en kolayından örnek vermem gerekirse, siyahi bir karakterin çeteye girmeden önce gidip uyuşturucu satması, işi gücü olmayıp dili bile zor konuşan bir göçmenin yapabileceği en iyi iş olan hırsızlığa adım atması gibi. Böyle şeyler karakter gelişimidir, benim karakterimin bir gelişimi var ve yaptıklarından ötürü seni dövemem, vuramam ya da tehdit edemem. Bu işi daha iyi yapabilecek birisini tanıyorsa karakterim ona danışır ki rolde Dazhawn_West ve Elias_Munoz karakterleri buna en yatkın olanları illegal geçmişleri bulunan karakterler. Senin yaptığın ihbarla sadece bir karakter değil, tüm karakterler riske girmiş oluyor ve bu olay tek yönlü olmaktan çıkıyor. Henüz daha rolde görmediğin Elias_Munoz dahil olayda bulunan tüm karakterler yaptığın delilsiz ihbardan risk altında oluyor.

İlk gün yaşanan olaydan sonra yanına sadece göz korkutmak için birisini yolluyorum: GösterGizle

Yanına gelen 20/20 ve Maskeli karaktere karşı hiçbir Fear sergilemeyip gerçekleştirdiğin rol: GösterGizle

10 dakika aralıklı tehdit ve sonrasında dönen tartışma yine tehdit içerikli: GösterGizle

Hem bu tarz rollerde bulunup, sonrasında polise sığındığının görüntüsü: GösterGizle

Yaptığın onca rolden sonra üstüne ihbarından sonra yapılan konuşma ve rolün senin vurulmana evrilişi: GösterGizle

Öncelikle Metagaming şüphemi doğruladığın için sağol, birincisi Editlenmiş/kırpılmış ssler kanıt niteliği taşımaz. Attığın sslerde hiçbir zaman dilimide mevcut değil olayın rolsel gelişiminden bahsediyorsun şikayet açıldıktan bir gün sonrasında arkadaşlarını toplayıp ekran görüntüsü alıp chat loguda editlemek kolay iş icde olan biteni böyle olmuş gibi yansıtma Girişimin bana inandırıcı ve mantıklı gelmedi. İkincisi polisle evimin önünde yaptığım konuşmayı onca uzakliktan rağmen duyar gibi yapman chat loguna düşüyor diye herşeyi icde duyuyor farkinda olabilirsiniz mi sanıyorsunuz arkadaşım? Chat logda konuşulan birşeyden bilgi sahibi olman için logunda beyaz renkte olması gerekiyor. Hadi geçtim /me komutu verilerek gözcü rolü bile yok. Bunların farkında olmayabilirsin, bu kurallardan anlayışla karşılarım. Fakat seni PM üzerinden uyardığıma rağmen yapmaya devam etmen ve dediklerimi azda olsa merak edip yetkililere söyleseydin bunların hiçbiri yaşanmayacak olurdu herşeyi kendin göze alarak giriştin. Sivil legal kısmına geliyorum dedigin şu  "Sivil karakterler tamamen legal değildir, onlarda yol seçebilir"
Seçemezsin, sivil legal bir karaktersen ona göre yol yürüyüp ona göre davranışlarda bulunmalısın, komik olanda alt tarafı bir trafik kazasından karakterini sanki şehirde hüküm süren mafia babası gibi rollere sokup icde işi uzatıp beni kendine takıntı haline getiriyorsun adam taktırıyorsun peşimde, belliki kavga gürültü heyecan arıyorsun icde yaptığın mantıklı değil alta bırakacağım kural ihlalinin örneklendirilmesini dikkatlice okumanı öneririm.
5. Deathmatching: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

NON RP sürüşten bahsediyorsun, Fear gercekleştirmedin diyorsun ne alaka diyeceğim? Herşeyi kendi tarafından kendi lehine görebilmeni anlıyorum.
Karakterime yönelik, sadece tehditkar konuşma mevcut, kesici delici hiçbir göz dağı yok okey? Aracın içerisinde camım kapalı ve güvendiyim kaça bilme ihtimalim ve şansım var değerlendiriyorum. Bu savunmamda attığın yanıtı değersiz kılıyor. Emotemde mevcut.

Sana ettiğim küfürlerde beni yine tehdit eden sensin, seni gözüme kestirip seninle münakaşaya girebilirim bunda en doğal bir şey yok, senin legal bir karakter olup işin içine başka insanları sokup ego kasman saçma ve kuralların dışında anlamıyor musun kaçıncıya söyleyeceğim. Sivilsin silah sağladım para sağladım diyorsun gerçekten roleplay mantığına uzaktan yakından alakam yok giriştigin rolü baştan aşağı tasvip etmiyordum, halen öyleyim mantıksız seninle olayı orada, dahil ettiğin üçüncü kişileri diskalifiye edip birebir meseleye getirip ilerletme çabasındaydım fakat anlamayıp ihlal gibi bana karşı göstermen şaşırttı.
Görüşlerime ve söylediklerime inanmaya bilirsin fakat gene ticket açarak herşeyi aşşagıda belirttim birde yetkilinin cevabından görün herşeyi.

İhbara şahit olduk kısmın, rolsel olarak gerçekleşebilir değil ve Metagaming şüphem doğrulanmış durumda.

Editlenmiş/kırpılmış ssler kanıt niteliği taşımaz.

#4 - 14.12.2025 19:09
Adam bölgede, dışarıda ihbar ediyorsun. Evinin yanında olan adamı polise ihbar ediyorsun bunu duyabilir. Admin isterse oynanmamış halini de atarım, tarihli görüntüler. Foruma günü gününe, saati saatine atılmış ileti ve ssler hepsi. Sivil diyor halen daha, şikayeti inceleyen yetkiliden bu kişiye attığı PM'lerden dolayı ortak nezaketten işlem uygulamasını istiyorum.
Oynanmış sslerle şikayet açmış, oynanmamış/karalanmamış görüntüleri atsın yoksa bu şikayet geçersizdir.

#5 - 14.12.2025 19:11
Adam bölgede, dışarıda ihbar ediyorsun. Evinin yanında olan adamı polise ihbar ediyorsun bunu duyabilir. Admin isterse oynanmamış halini de atarım, tarihli görüntüler. Foruma günü gününe, saati saatine atılmış ileti ve ssler hepsi. Sivil diyor halen daha, şikayeti inceleyen yetkiliden bu kişiye attığı PM'lerden dolayı ortak nezaketten işlem uygulamasını istiyorum.
Oynanmış sslerle şikayet açmış, oynanmamış/karalanmamış görüntüleri atsın yoksa bu şikayet geçersizdir.
oynanmış ssler ile şikayet açan sensin arkadaşım  :manifdog benim oynadığım tek kısım PM mesajında başka bir oyuncuyla özelimi konuşmam oda oyuncu id'sinden belli oluyor onunda orjinali mevcut zaten algı girişimini keser misin artık?

Ayrıca ortak nezaket nerde bro? Her iletinde daha fazla şaşırıyorum, anlamamakta ısrarcısın sen sivil değil misin dostum benim icde Valahci R20si falan mı zannediyon kendini öyle bir konuşuyorsun ki dejavü yaşatıp duruyorsun
« Son Düzenleme: 14.12.2025 19:17 Lazzona »

#6 - 14.12.2025 19:22
oynanmış ssler ile şikayet açan sensin arkadaşım  :manifdog benim oynadığım tek kısım PM mesajında başka bir oyuncuyla özelimi konuşmam oda oyuncu id'sinden belli oluyor onunda orjinali mevcut zaten algı girişimini keser misin artık?

Ayrıca ortak nezaket nerde bro? Her iletinde daha fazla şaşırıyorum, anlamamakta ısrarcısın sen sivil değil misin dostum benim icde Valahci R20si falan mı zannediyon kendini öyle bir konuşuyorsun ki dejavü yaşatıp duruyorsun
Şikayet açıyorsan orayı burayı karalayamazsın dostum, ss'in normal halini atacaksın. Ben kendimi Valachi R20'si sanıyorum demedim, sadece sen yaptığın rolün karşılığını haddiyle gördün. Karakterimin özellikleri gereği seni gelip tarayamazdım, bunu başkasına yaptırdım. Öncesinde aşamalı bir şekilde önce göz dağı, sonra brawl girişimi en sonunda yanında olan adamı polise ihbar ettiğin için vuruldun. Gidin biraz oynadığınız karakterinizi geliştirin, sıfır gelişimle sivil rolü yapıyorsunuz. Sivil rolünü sadece PD-MD-Malibu sanan bir adamsın.

Bana attığın Ortak Nezaket ihlali gerçekleştirdiğin PM'ler
Spoiler: GösterGizle

#7 - 14.12.2025 19:24

Sivil illegal rol yapamaz  :D

#8 - 14.12.2025 19:25

Şikayet açıyorsan orayı burayı karalayamazsın dostum, ss'in normal halini atacaksın. Ben kendimi Valachi R20'si sanıyorum demedim, sadece sen yaptığın rolün karşılığını haddiyle gördün. Karakterimin özellikleri gereği seni gelip tarayamazdım, bunu başkasına yaptırdım. Öncesinde aşamalı bir şekilde önce göz dağı, sonra brawl girişimi en sonunda yanında olan adamı polise ihbar ettiğin için vuruldun. Gidin biraz oynadığınız karakterinizi geliştirin, sıfır gelişimle sivil rolü yapıyorsunuz. Sivil rolünü sadece PD-MD-Malibu sanan bir adamsın.

Bana attığın Ortak Nezaket ihlali gerçekleştirdiğin PM'ler
Spoiler: GösterGizle

Admine özelden atarım isterse, ayrıca boş rp yapma'ı galiba ortak nezaket diye düşünüyorsun Gereksiz roleplay anlamına geliyor, burda nezaket kural ihlali yok tdk göz atmani öneriyorum. artık ileti yağmurunu bırakıp sonuçlanmasını beklemeliyiz iyi günler.

#9 - 14.12.2025 19:27
"gereksiz roleplay", "boş rp yapma" yeter sana bu kadar ileti, tartışabileceğim konumda değilsin üzgünüm.