Konu: Rocco_Schillaci  (Okunma sayısı 439 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.12.2025 13:18
Rollerin sonlarına doğru pc başına geçtim ve oyuna girdiğimde gördüğüm manzara buydu. Şu küfürleri, OOC hırsınızı görünce role girmemeyi tercih ettim.
savunmasını yapmış.

#11 - 02.12.2025 15:18
00:00 - 00:05 arası afk olduğumu ve karakterimin R20 olduğunu da hatırlatmak isterim. Ve uygunsuz rollere, ağır küfürlere maruz kalındığını belirtmek isterim. Rolün devamının vahşet içerikli emoteler ve sürekli olarak ağır küfürlü diyaloglar olacağını bildiğim için karşılık vermedim. Rahatsız oldum.
« Son Düzenleme: 02.12.2025 15:33 karizmatik devrimci »

#12 - 02.12.2025 15:42
00:00 - 00:05 arası afk olduğumu ve karakterimin R20 olduğunu da hatırlatmak isterim. Ve uygunsuz rollere, ağır küfürlere maruz kalındığını belirtmek isterim. Rolün devamının vahşet içerikli emoteler ve sürekli olarak ağır küfürlü diyaloglar olacağını bildiğim için karşılık vermedim. Rahatsız oldum.

Şu küfürleri, OOC hırsınızı görünce role girmemeyi tercih ettim. Bu rolün devamını azıcık sağlıklı düşünceli olan birisi ne olacağını kestirebilir.

Spoiler: GösterGizle

Saat 00:01 Burada görüldüğü gibi oyundasın, savunmanda söylediğin yazıyla çelişkili. Direkt olarak girmemeyi tercih ettim diyorsun, afk atıyorsun.

IC rollerin kadrajını rolden saymıyorsan bu senin sorunun ve ihlalin. Bunun öncesinde telefondan arayıp; para isteme, uyuşturucu isteme rollerini yapmayı biliyorsun, işine gelirse... Büyük resme bakıldığında bu gibi roller zaten rol niyetli, rahatsız oluyorsan IC üzerinden konuşmalısın. Zaten rahatsız olduğunu söylesen rol farklı ilerlerdi, konuşmak istediğinde @Jiggysaw ve @automatik sig sauer seninle küfürsüz bir ortam lehinde konuşurdu.

#13 - 02.12.2025 16:22

Ne olursa olsun devrimci, sürekli roleplay diye bir kural var. Rolünü yaparsın rolde bir sıkıntı varsa şikayet açarsın. Bu bir bahane değil.

#14 - 02.12.2025 23:33

Ne olursa olsun devrimci, sürekli roleplay diye bir kural var. Rolünü yaparsın rolde bir sıkıntı varsa şikayet açarsın. Bu bir bahane değil.

ben o rolün gidişatını bildiğim için katılmak istemedim. 1 saat boyunca yaratıcı emotelerinizi ve küfürlerinizi görmek istemedim.

#15 - 03.12.2025 16:29
Tamam iste bizde keyfine gore role katilip katilmamazlik yapamazsin, surekli rp ihlalini gerceklestirdigini soyluyoruz. Tekel bayi yalanini da yoneticiyi kandirma olarak isleme alirsak seviniriz. Sonuclanabilir.

#16 - 03.12.2025 20:04
Merhaba, rol içerisinde sonradan da olsa aktif olduğunuzu kendiniz atmışsınız. Role devam etmeniz gerekirdi.

Karakter cezalandırılacak.