Selamlar devrimci, bazı şeyleri bahane etme artık biraderim vallahi tat kaçırmaya başladı. Biz arabayla gezerken yanımıza gelen Muzan Clan üyeleri söyledi bize senin sunshine apartmanlarında olduğunu ve inan bana devrimci sunucuda seni o kadar çok kişi sevmiyor ki herkes bize ya senin yada birlik üyelerinin yerini söylüyordu icden. Farklı rol yapacağım, herkesle aynı olmayacağım diye kendi topuğuna sıkıyorsun biraderim, haberin olsun.

Gördüğün gibi smsten teşekkür ediyoruz adama, başka kanıtıda varsa bizim çocuklarda atacağım.
Konumunu söyleyenler tam kim hatırlamıyorum ama
@y3mrs birisiydi sanırım. Değilsede bulunur zaten y3mrsnin yardımıyla. Apartman tamam evi nasıl buldunuz diyorsan, maymuncukla kilitli kapıları tek tek kırdık, tüm daireleri dolaştık.
Birde şu yok tekeldeydim afk idim ayaklarını geç, biz seni vururken nickname yanında çarpı yoktu ve vurduk. Nedense o çarpı sen düştükten sonra geldi ve bir daha gitmedi devrimci. Zaten hep çarpı olsa yanında damage yemiyorsun. Alt tab attın düştüğünü görüp, sana kin tuttuğumuz yoktan yere ceza aldırmak istediğimiz falan yok, sadece oyunu keyif alarak oynamak istiyoruz o kadar.