Konu: Rocco_Schillaci  (Okunma sayısı 437 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2025 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rocco_Schillaci @karizmatik devrimci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mazzarovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Aracılık rolleri ile birlikte evine baskın düzenliyoruz, akabinde de Rocco karakteri oyundayken yakalıyoruz... hedefimiz kaçırmak; rolü tiye almış olacak ki AFK durumuna geçiyor, oyuna giriş sağlamıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): birlik lideri, birlik üyelerine çekmiş.

#1 - 02.12.2025 09:33
Bana evi nasil buldugunuzun kanitini atar misiniz?

Evde afk'ydim gelip dusurup gitmisler. Ne yapabilirim? O sirada pc basinda degildim. Tekel bayideydim. Kusura bakmayin tekel bayide foto cekmedigim icin. Sunucuda afk sistemi yoksa eger ben ne yapabilirim? Sizde okula giderken afk birakiyorsunuz. Iste biz bu yuzden afk'lari vurmuyoruz.

Isiniz gucunuz karizmatik devrimci'ye nasil ceza aldiririz olmus
« Son Düzenleme: 02.12.2025 09:36 karizmatik devrimci »

#2 - 02.12.2025 10:13
Selamlar devrimci, bazı şeyleri bahane etme artık biraderim vallahi tat kaçırmaya başladı. Biz arabayla gezerken yanımıza gelen Muzan Clan üyeleri söyledi bize senin sunshine apartmanlarında olduğunu ve inan bana devrimci sunucuda seni o kadar çok kişi sevmiyor ki herkes bize ya senin yada birlik üyelerinin yerini söylüyordu icden. Farklı rol yapacağım, herkesle aynı olmayacağım diye kendi topuğuna sıkıyorsun biraderim, haberin olsun.

Gördüğün gibi smsten teşekkür ediyoruz adama, başka kanıtıda varsa bizim çocuklarda atacağım.
Konumunu söyleyenler tam kim hatırlamıyorum ama @y3mrs birisiydi sanırım. Değilsede bulunur zaten y3mrsnin yardımıyla. Apartman tamam evi nasıl buldunuz diyorsan, maymuncukla kilitli kapıları tek tek kırdık, tüm daireleri dolaştık.

Birde şu yok tekeldeydim afk idim ayaklarını geç, biz seni vururken nickname yanında çarpı yoktu ve vurduk. Nedense o çarpı sen düştükten sonra geldi ve bir daha gitmedi devrimci. Zaten hep çarpı olsa yanında damage yemiyorsun. Alt tab attın düştüğünü görüp, sana kin tuttuğumuz yoktan yere ceza aldırmak istediğimiz falan yok, sadece oyunu keyif alarak oynamak istiyoruz o kadar.

« Son Düzenleme: 02.12.2025 10:21 cosmopolitan »

#3 - 02.12.2025 10:17
Selamlar,

Devrimci arkadasim sana bir sikayet aciliyor ve bunun icin senden savunma bekliyoruz. Konunun seni nasil bulmamiz gerektigiyse eger kanit var veyahutta sikayet olusturabilirsin. Beni nasil buldunuz demen rolu yapmayacaginiz anlamina gelmiyor. Seni buluyoruz, yaraliya dusuruyoruz ve alt tab a gecis sagliyorsun. Seni bekliyoruz fakat senden bir donus yok rp sunucusunda oynadigimizi unutmayalim. Savunman yoksa sonuclanabilir. Ek olarakta her yazdigin iletinin altina herkesin derdi devrimciye nasil ceza aldiririz gibi bir tabir yazman da seni gun yuzune cikartmiyor. Tekel bayide olup biz dusururken oyunda olup sonra birden alt tab'a dusmen ve masum rolunu oynaman yetkili arkadaslarimizi kandirman anlamina da geliyor hersey acik ve net.

#4 - 02.12.2025 11:03
Bana evi nasil buldugunuzun kanitini atar misiniz?

Evde afk'ydim gelip dusurup gitmisler. Ne yapabilirim? O sirada pc basinda degildim. Tekel bayideydim. Kusura bakmayin tekel bayide foto cekmedigim icin. Sunucuda afk sistemi yoksa eger ben ne yapabilirim? Sizde okula giderken afk birakiyorsunuz. Iste biz bu yuzden afk'lari vurmuyoruz.

Isiniz gucunuz karizmatik devrimci'ye nasil ceza aldiririz olmus
buney cocuk mu kandiriyon??? sslerin birinde afkdasin birinde degilsin. tekelde esc mi bastin alttab mi attin yalanci. millet sana niye ceza aldirmaya calissin vasfin ney ki #temizvice
« Son Düzenleme: 02.12.2025 11:09 gokturk »

#5 - 02.12.2025 12:16
Rollerin sonlarına doğru pc başına geçtim ve oyuna girdiğimde gördüğüm manzara buydu. Şu küfürleri, OOC hırsınızı görünce role girmemeyi tercih ettim. Bu rolün devamını azıcık sağlıklı düşünceli olan birisi ne olacağını kestirebilir. Vahşet içerikli emotelerinizi ve yaratıcı küfürlerinizi görmek istemedim.

Zaten kendileri de chatlogları silip SS almışlar. :D ettikleri küfürler gözükmesin diye.

« Son Düzenleme: 02.12.2025 12:18 karizmatik devrimci »

#6 - 02.12.2025 12:23
Rollerin sonlarına doğru pc başına geçtim ve oyuna girdiğimde gördüğüm manzara buydu. Şu küfürleri, OOC hırsınızı görünce role girmemeyi tercih ettim. Bu rolün devamını azıcık sağlıklı düşünceli olan birisi ne olacağını kestirebilir. Vahşet içerikli emotelerinizi ve yaratıcı küfürlerinizi görmek istemedim.

Zaten kendileri de chatlogları silip SS almışlar. :D ettikleri küfürler gözükmesin diye.

Bilgisayar başındayken role girmemeyi tercih etmiş, gereken ceza uygulanabilir.

#7 - 02.12.2025 12:31
oyunu alta almadan da bir yere gidince afk olabilirsin. ki aktif/sürekli roleplayer'in devam ettiği bir ortamda değilim. küfürlü chati de atmamışsınız zaten. tam rolu atmamışsınız.

#8 - 02.12.2025 12:36
oyunu alta almadan da bir yere gidince afk olabilirsin. ki aktif/sürekli roleplayer'in devam ettiği bir ortamda değilim. küfürlü chati de atmamışsınız zaten. tam rolu atmamışsınız.

Icden ettiğimiz küfürün nesini saklayalım devrimci? Ne saçmalıyorsun kankam lütfen ama. Hem sonradan afk attın kontrol etmeye girdiğinde başındaydık yine rol yapmamayı tercih etmişsin. Sonucu bekle işte milletin kafasını bulandırma

#9 - 02.12.2025 12:39
Chatloglari silme gibi bir aliskanligim var, kufurlerin neyini senden saklayacagiz. OOC hirs yapacak ne insanlariz, ne de bize ooc hirs yaptiracak birisin. Tekel bayi yalanindan sonra oyuna da girmissin. Baştaki dediğinle bu ortusmuyor. Adminleri kandirmaya bir daha calismamalisin. Ayriyetten caninin istedigine gore role girip girmeyecegine karar veremezsin. Oyunun kurallari var, buna gore oynarsin. Sonuclanabilir.