Selamlar, iyi forumlar.
Olay anında araç içinde seyir hâlindeydik. Karşı karşıya geldiğimiz pozisyonda, araç içi ateş mekanikleri gereği hem benim hem de sizlerin model hitbox’ları üst bölgeye kayıyor. SA-MP’nin bilinen bir bug’ı nedeniyle araç içinden yapılan atışlarda body yerine kafa hitbox’ı tetiklenebiliyor. Bu yüzden vuruşların büyük kısmı headshot olarak işlenmiş gözüküyor.
Açı olarak sizin tarafı alçak bir noktada görüyordum. Pozisyon gereği hedefleme kolaydı. Kayıt almadığım için gösteremiyorum fakat araç bana doğru yaklaştıkça karakter modelleriniz üst bölgeden daha net görünür hâle geldi. Bu nedenle vuruşların hızlı gelmesi, herhangi bir üçüncü parti yazılım değil, tamamen araç içi hitbox ve pozisyon avantajından kaynaklandı.
Olayın dışarıdan şüpheli görünmesini anlıyorum fakat teknik olarak tamamen mümkün bir durumdur. Araç içindeki iki memura yaklaşık 6–7 saniyelik bir sürede ateş ediyorum. Araç doğrusal bir düzlemde geri geri geliyor ve ani manevra veya zikzak atmıyor; bu da hedefin sabit kalmasına neden oluyor. Bu durumda cross tutmak son derece mümkündür. Yakın mesafe, geniş araç camları ve görüş açısının net olması da hedefi takip etmeyi kolaylaştırmaktadır. Rastgele spray atmıyorum; uzun süredir kullandığım ayarlara alışık olduğum için recoil kontrolüm yerinde ve cross’umu sürekli head hizasında tutuyorum. Araç hareket halinde olsa bile yönü sabit olduğu için hedef takibi zorlayıcı olmuyor.
Ayrıca bu kadar kısa sürede vurulan hasar “tek kurşun-kafa” gibi algılanmış olsa da aslında bu, ardışık tutarlı isabetlerin sonucudur. Kamera açısı, vurulan oyuncuların araç içindeki pozisyonu ve alınan damage logları incelendiğinde bunun bir spray kontrol ve aim pratiği sonucu olduğu net şekilde görülecektir. Olay tamamen oyun mekaniği çerçevesinde gelişmiş olup herhangi bir üçüncü parti yazılım, exploit veya suistimal söz konusu değildir.
Savunmamda belirttiğim üzere, bu performansın sebebi tecrübe, refleks ve alışkanlıkla kazanılmış aim hakimiyetidir. Kayıtlar yönetim tarafından teknik olarak incelendiğinde olağan dışı bir durum olmadığı açıkça görülecektir.
Herhangi bir hile, aimbot veya üçüncü parti yazılım kullanmadığımı açıkça belirtiyorum. Olay tamamen SA-MP’nin eski motorundan kaynaklanan hitbox davranışı ve pozisyon farkı nedeniyle bu şekilde gerçekleşti.
İyi incelemeler dilerim.