Konu: hile sikayeti - silent aim  (Okunma sayısı 797 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2025 18:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lowercaseguy - Eliza Mendez ,  @enoxyfrix - Alejandro Calderon , Maskeli_61552
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @roman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2025 18.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
silent aim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:1.12.2025 tarihinde ihbar üzerine civarlarda dolaşırken beyaz premieri takipledik, biraz ilerledikten sonra silah gördük ve telsizden geçtik. Ardından araçtan inip ateş açtılar, yaklaşık altı saniyede 200 canlı iki kişiyi aniden erittiler. Videodada görülmek olduğu üzere bütün mermiler kafaya isabet etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): gereği yapılsın.

#1 - 01.12.2025 18:52
@CigARAm 'da dahil, maskeli arkadaş.

#2 - 01.12.2025 19:13
Şahitliği onaylıyorum, arac haraket etmesine rağmen aimi bizi takip ederek hiç kaçırmadan kafa şeklinde hasar verdi, yaklaşık 5-6 saniye içinde 98-78 canımızdan armorumuzdan hiç gitmeden yaralıya düştük.

Ek olarak bir video daha bırakıyorum, ; https://streamable.com/4u04w7

#3 - 01.12.2025 21:37
Öncelikle selamlar, /hasarlar'a baktığımda kendi adımı göremedim, silent şikayetini kendi tarafımca kabul etmiyorum.

#4 - 01.12.2025 22:01
Selamlar, iyi forumlar.

Olay anında araç içinde seyir hâlindeydik. Karşı karşıya geldiğimiz pozisyonda, araç içi ateş mekanikleri gereği hem benim hem de sizlerin model hitbox’ları üst bölgeye kayıyor. SA-MP’nin bilinen bir bug’ı nedeniyle araç içinden yapılan atışlarda body yerine kafa hitbox’ı tetiklenebiliyor. Bu yüzden vuruşların büyük kısmı headshot olarak işlenmiş gözüküyor.

Açı olarak sizin tarafı alçak bir noktada görüyordum. Pozisyon gereği hedefleme kolaydı. Kayıt almadığım için gösteremiyorum fakat araç bana doğru yaklaştıkça karakter modelleriniz üst bölgeden daha net görünür hâle geldi. Bu nedenle vuruşların hızlı gelmesi, herhangi bir üçüncü parti yazılım değil, tamamen araç içi hitbox ve pozisyon avantajından kaynaklandı.

Olayın dışarıdan şüpheli görünmesini anlıyorum fakat teknik olarak tamamen mümkün bir durumdur. Araç içindeki iki memura yaklaşık 6–7 saniyelik bir sürede ateş ediyorum. Araç doğrusal bir düzlemde geri geri geliyor ve ani manevra veya zikzak atmıyor; bu da hedefin sabit kalmasına neden oluyor. Bu durumda cross tutmak son derece mümkündür. Yakın mesafe, geniş araç camları ve görüş açısının net olması da hedefi takip etmeyi kolaylaştırmaktadır. Rastgele spray atmıyorum; uzun süredir kullandığım ayarlara alışık olduğum için recoil kontrolüm yerinde ve cross’umu sürekli head hizasında tutuyorum. Araç hareket halinde olsa bile yönü sabit olduğu için hedef takibi zorlayıcı olmuyor.

Ayrıca bu kadar kısa sürede vurulan hasar “tek kurşun-kafa” gibi algılanmış olsa da aslında bu, ardışık tutarlı isabetlerin sonucudur. Kamera açısı, vurulan oyuncuların araç içindeki pozisyonu ve alınan damage logları incelendiğinde bunun bir spray kontrol ve aim pratiği sonucu olduğu net şekilde görülecektir. Olay tamamen oyun mekaniği çerçevesinde gelişmiş olup herhangi bir üçüncü parti yazılım, exploit veya suistimal söz konusu değildir.

Savunmamda belirttiğim üzere, bu performansın sebebi tecrübe, refleks ve alışkanlıkla kazanılmış aim hakimiyetidir. Kayıtlar yönetim tarafından teknik olarak incelendiğinde olağan dışı bir durum olmadığı açıkça görülecektir.

Herhangi bir hile, aimbot veya üçüncü parti yazılım kullanmadığımı açıkça belirtiyorum. Olay tamamen SA-MP’nin eski motorundan kaynaklanan hitbox davranışı ve pozisyon farkı nedeniyle bu şekilde gerçekleşti.

İyi incelemeler dilerim.
« Son Düzenleme: 03.12.2025 22:35 CigARAm »

#5 - 01.12.2025 22:18
Selamlar, iyi forumlar herkese. Şehir içerisinde silahlı şekilde dolaşıyorduk, sizinle denk gelmemiz üzerine silahlarımızı kaybetmememiz açısından size sıkmak zorunda kaldık, buraya kadar herhangi bir sorun görmüyorum. Araç içerisinde aldığın bütün hitler kafaya gider, ekstra olarak araç içerisinde AK-47 silahı sekmez.
Sıkmanıza herhangi bir şey demiyorum zaten, deseydim DM başlığı altında bu şikayeti oluştururdum. Fakat bu ateş açmanız ve altı saniyede iki tane iki yüz canlı adamı bitirmeniz normal değil. Bunu normal kimse karşılayamaz.

#6 - 01.12.2025 22:39
Selamlar, iyi forumlar herkese. Şehir içerisinde silahlı şekilde dolaşıyorduk, sizinle denk gelmemiz üzerine silahlarımızı kaybetmememiz açısından size sıkmak zorunda kaldık, buraya kadar herhangi bir sorun görmüyorum. Araç içerisinde aldığın bütün hitler kafaya gider, ekstra olarak araç içerisinde AK-47 silahı sekmez.

Sürücü arkadaşı 2 saniye içinde düşürüp, bana dönüp 3 saniye içinde mermi kaçırmadan bütün mermilerini başarılı şekilde ben drive-by'dayken tutturman bence hile olduğunu açık bir şekilde açıklar, yaklaşık 20 mermi atıyorsun 20side tutuyor. Bir tane bile kaçırmıyorsun eğer kanıtın varsa videolu bir şekilde sunabilirsin harici bir savunma gerekli olmadığını düşünüyorum. Bariz ortada mermilerinin hepsi isabetli gidiyor.

#7 - 02.12.2025 00:58
Olayla alakam yok ama arabada atılan mermiler düz gider ve zaten canın 78 1 dg mermisi ve bir kaç ak mermisi yeterdi düşmene.

#8 - 02.12.2025 05:56
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum: Araç dışındaki çatışmada Bryce Aubrey (@Eruhlu1) ile 3’e 1 pozisyondaydık. SA-MP motorunda 3 kişinin aynı anda ateş ettiği bir oyuncunun ne kadar canı olursa olsun saniyeler içinde düşmesi tamamen normaldir.
İster 400 canla gelsin, fark etmiyor; odak ateşinde TTK (time to kill) çok düşüktür. Bu yüzden Bryce Aubrey'in düşmesi de normal bir durum.

Eğer hile kullanılıyor olsaydı, SWAT Bryce Aubrey (@Eruhlu1) oyuncusunun aldığı hitlerin tamamının kafa olması gerekirdi. Fakat hasar kaydını paylaşmamış. Bu kayıtlar bende herhangi bir 3. parti yazılım olmadığını, en net gösterecek şeydi.
« Son Düzenleme: 04.12.2025 05:56 CigARAm »

#9 - 02.12.2025 06:12
Bu arada önce kısa ve genel bir savunma hazırlamıştım. Daha sonra, durumu adminler açısından daha detaylı ve anlaşılır şekilde anlatmak için metni güncelledim.

Böylece hem mekanik hataları, hem araç içi ve araç dışı çatışmayı, hem de 3v1 TTK mantığını net olarak açıklamış oldum. Amacım savunmamı güçlendirmek ve yanlış anlaşılmaları önlemek.

Savunmam bu kadardır, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.12.2025 18:34 CigARAm »