| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Shaabaz @wandex Arkell Dawson @aLtlnÇoCuK Daronte Desharious @Cha4tne Tommy Eles @MarkeyRanger Russell Hunter @Errah Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: FORCE CK + Ortak Nezaket + Spawn Kill + Mixing
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ayaklarım bağlı olmasına rağmen beni denize atıyorlar, ben özel eğitim almış eski bir askeri canlandırmıyorum. Arkadaşların bu yaptığı açık bir şekilde ihlaldir diğer yaptıkları ihlallerin detayları attığım kanıtlarda bulunmakta. İyi forumlar dilerim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada sokakta brawl rolü dönmeden önce Tommy Eles isimli kişi yanlışlıkla /pm kullanıcakken /me kullanıyor bariz bir şekilde mixing yaptığı görülmekte. Ve ardından hemen Juan Shaabaz isimli arkadaş geliyor. Gerçekten güzel tesadüf.
Burada ise Juan Shaabaz'ın sokağa geldiği ss. Burada 1 kere yaralandım buna dikkat edin çünkü ilerleyen zamanlarda sürekli beni yaralı durumuna düşürüyorlar.
Burada kaçmaya çalışıyorum, daha sonra Tommy Eles isimli arkadaş bana araçla çarparak durduruyor ve beni tekrar düşürüyorlar. Neden beni araçla ezdiğini sorduğumda ise "kes lan role uy" şeklinde bir söylemde bulunuyor.
Burada beni kaçırdıktan sonra tekrar sistemsel yaralı durumuna düşürüyorlar.
Daha sonra beni
ayaklarım bağlı bir şekilde, denize attılar. Bu yaptıklarının ihlal olduğunu pm üzerinden belirttiğim halde. Ve beni denize atarken tekrar sistemsel bir şekilde yaralı durumuna düşürüyorlar.
Ve burası en komik kısım, Juan Shaabaz isimli arkadaş yaptıklarının ihlal olduğunu anlayıp ayaklarını çözün diyor, ama artık çok geç beni suya atıyorlar.
Ek açıklamalar(varsa): Bu kişilerin en ağır kapsamda cezalandırılmasını istiyorum. Tüm herkese iyi forumlar dilerim.