Konu: Tp cleosu  (Okunma sayısı 660 defa)

1 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.12.2025 18:52
Videolu kaydı buraya gönder, şart koşma. Hile olmadığımı iki tarafta bildiği için sonuna kadar bu durumu uzatacağım. Hani sanırsın altımdakide at arabası, kuzenim yok 22.34 yok 22.36 böyle gereksiz savunmalarla gelmeyin, net gözüken bir video atınki yetkililer işini yapabilsin ha ben hile kullanmadığım için sıkıntı yok benden yana ama siz hala isim lekemeye çalıştıkca bende sizin ban yemeniz için elimden geleni yapacağım.
Şimdi yolluyorum.

#21 - 11.12.2025 20:21
Şahitliğimi onaylıyorum, ekibine hilesi olan dm gelsin diye bi kelime kullanmış. Böyle kişilerin VİCE aleminde barınmamasını talep ediyorum, ekibini kötüye kullanıyor hepsini hilelendirip dm'e çıkıyor, sonucunda 2 kişiye düşüyolar ve pdler paket oluyolar.
Şikayet ile bir alakam olmasa da arkadaşımı savunmak istedim. O ss'in olduğu zaman gerçekten hile kullananları tespit etmek için atıldı o mesaj. Çünkü düzgün ve samimi bir rol ortamında oyunumuzu oynamak istiyoruz. Kimseye hile indirin dm çıkalım gibi bir cümle söz konusu olmadı, olamazda.

#22 - 11.12.2025 21:25
Şahitliğimi onaylıyorum, ekibine hilesi olan dm gelsin diye bi kelime kullanmış. Böyle kişilerin VİCE aleminde barınmamasını talep ediyorum, ekibini kötüye kullanıyor hepsini hilelendirip dm'e çıkıyor, sonucunda 2 kişiye düşüyolar ve pdler paket oluyolar.
Şikayet ile bir alakam olmasa da arkadaşımı savunmak istedim. O ss'in olduğu zaman gerçekten hile kullananları tespit etmek için atıldı o mesaj. Çünkü düzgün ve samimi bir rol ortamında oyunumuzu oynamak istiyoruz. Kimseye hile indirin dm çıkalım gibi bir cümle söz konusu olmadı, olamazda.
Bizim arkadaşımız bizim şikayetimize yazınca şikayete karışmayın oluyor, sen yazınca bir şey olmuyor öylemi? Arkadaşlarının şikayeti olsa bile şikayete karışma kardeşim.

#23 - 11.12.2025 21:27
Videolu kaydı buraya gönder, şart koşma. Hile olmadığımı iki tarafta bildiği için sonuna kadar bu durumu uzatacağım. Hani sanırsın altımdakide at arabası, kuzenim yok 22.34 yok 22.36 böyle gereksiz savunmalarla gelmeyin, net gözüken bir video atınki yetkililer işini yapabilsin ha ben hile kullanmadığım için sıkıntı yok benden yana ama siz hala isim lekemeye çalıştıkca bende sizin ban yemeniz için elimden geleni yapacağım.
Şimdi yolluyorum.

Şimdi yolluyorum dedin kaç saat oldu, montaj falan mı yapıyorsunuz yoksa :D

#24 - 11.12.2025 21:28
Oluyormuş demekki.
Spoiler: GösterGizle

#25 - 11.12.2025 21:29
hepsini hilelendirip dm'e çıkıyor, sonucunda 2 kişiye düşüyolar ve pdler paket oluyolar.
Şahitliğimi onaylıyorum, ekibine hilesi olan dm gelsin diye bi kelime kullanmış. Böyle kişilerin VİCE aleminde barınmamasını talep ediyorum, ekibini kötüye kullanıyor
Oluyormuş demekki.
Spoiler: GösterGizle

Bu ss'in savunmasını ilk sayfalarda yaptım, böyle boş yanıtlar atmak yerine savunmalarımı oku anlarsın.
« Son Düzenleme: 11.12.2025 22:45 wandex »

#26 - 11.12.2025 22:46
Videoda gözüktüğü gibi berk kardeşime bir ss iletilmiş, hile bulmak, kullanmak gibi bir amacımız kesinlikle yok. Tek amacımız birliğimizdeki köstebeği bulmaktı, o kişi bulup birlikten gönderdik.
Arkadaş hile istediğini kabul etmiş. Birlikteki köstebeği bulmak için istedim diyede kılıf uydurmuş. İtiraf geldiğine göre daha fazla uzatmaya gerek yok. Herkes köstebek bulacam ayağına istediği ihlali yapsın, güzelmiş. Hadi görüşürüz kanka unbanda gelirsin geri 😄

#27 - 11.12.2025 22:48
Okuduğunu anlamadığına göre sanada bir savunma yapayım, hile kullanan ve köstebek olan arkadaşınız Daronte Desharious discord DM üzerinden benimle iletişime geçti, her türlü hileyi kullandığını ve ban yemediğini söyledi, bunun sonucunda arkadaşı birlikten postaladık. Şuanki konu benim TP Cleosu kullandığımla alakalı, benim ve adminlerin önüne hile kullandığıma dair net bir kanıt koyunki kimse uğraşmasın, ha hile kullanmadığım için böyle bir kanıt zaten sunamayacaksınız ama uzatmayı tercih ediyorsunuz.

Köstebek diye bahsettiğimiz arkadaş bu, ikinci ss detaylı incelenirse ( Forum ismi, birliği ve rolss attığı birlik ismi) anlaşılabilir bir durum.
« Son Düzenleme: 11.12.2025 22:57 wandex »

#28 - 12.12.2025 00:02
akıl sağlığından şüpheleniyorum knk attık ya zaten kanıtı her şey net bir şekilde ortada TP atmışsın

#29 - 12.12.2025 11:51
akıl sağlığından şüpheleniyorum knk attık ya zaten kanıtı her şey net bir şekilde ortada TP atmışsın
O videoda gözüken kişinin ben olduğum bile belli değil, o rolde merdivenden girip rayların sağından çıkıyorum.