Konu: Tp cleosu  (Okunma sayısı 679 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 12.12.2025 19:05
akıl sağlığından şüpheleniyorum knk attık ya zaten kanıtı her şey net bir şekilde ortada TP atmışsın
O videoda gözüken kişinin ben olduğum bile belli değil, o rolde merdivenden girip rayların sağından çıkıyorum.
kardeşim sen beni anlamak istemiyorsun, ya da gerçekten akıl sağlığında bir problem var. her şey ortada, bas bayağı hile istiyorsun. Birlikteki köstebeği bulmak için istedim ayağına bahane buluyorsun. videodaki kişi basbayağı sensin, her şey ortada dostum. daha fazla uzatmaya gerek yok. herkes köstebek bulacam ayağına istediği ihlali yapsın, şikayet yedikten sonrada ''o ben değildim'', ''ben şuradan gittim, böyle yaptım'' böyle bir şey yok kardeşim, TP attığın apaçık bir şekilde ortada. Sonuçlanabilir, daha fazla ileti atılmazsa sevinirim. arkadaş savunmasını yapmış. Juan Shaabaz isimli oyuncu ban yediği taktirde, 29.11.2025 saat 22.32'den sonra log kontrolünün yapılmasını istiyorum, silah aktarımı vs. durumları önlemlemek için.

#31 - 12.12.2025 22:31
Adminler tüm kontrolleri yapabilir, herhangi bir şekilde hile söz konusu değil, basbayağı videodaki arkadaşta nasıl benim onuda anlamış değilim. Bir işe girişip ardından foyanız ortaya çıkınca hile istedi gibi durumlara girmeyin. Benim hile kullanmayacağımı, bulsam bile nasıl kuracağım bilmediğimi tüm çevrem biliyor. Hile olmadığımı ilk savunmamdan beri tekrarlıyorum, daha fazla boş ileti gönderilmesin, adminler şikayeti sonuçlandırsın.

#32 - 12.12.2025 22:34
Bug olmuş, silinebilir.
« Son Düzenleme: 12.12.2025 22:45 wandex »

#33 - 12.12.2025 22:36
Bug olmuş, silinebilir.

#34 - 12.12.2025 22:41
Bug olmuş, silinebilir.

#35 - 13.12.2025 01:37
aslan kardeşim ban yiyeceğini anlayınca heyecan yaptı. senin çevren, senin neyi bilip bilmediğin, hile kurmayı becerip beceremediğin beni ilgilendirmiyor dostum. burada konu senin bahane üretme yeteneğin değil, videoda net şekilde görülen tp hareketin. Biz şikayeti tamamen somut delile dayanarak açtık. ‘'ben hile açmam, hile açmayı bilmem, hile açmayacağımı çevrem bilir'’ tarzı savunmalar sadece olayı sulandırma çabası. boş yere nefes tüketiyorsun kardeşim apaçık ortada eğer TP atmadığına dair bir video kaydın veya herhangi bir ss'in varsa(editlenmemiş bir şekilde) buraya atmanı bekliyorum dostum. admin incelediğinde neyin ne olduğu zaten ortaya çıkacak. o zamana kadar da gereksiz cümlelerle kendini temize çıkartmaya boşuna çalışma dostum. son kez buraya bir kayıt atıyorum, Juan Shaabaz isimli karakter attığı TP sonrası direk arkadaşımın ekranında net bir şekilde beliriyor. kardeşim bu kayıta karşı hiç bir şekilde haklı savunman olduğunu düşünmüyorum. arkadaş savunmasını yapmış, daha fazla ileti gelmesin bir an önce sonuçlansın. tekrar ileti gelmesin dediğim taktirde, arkadaş hemen yeni bir ileti gönderiyor yetkililerin kanıtlarımı ciddiye almaması için.  daha fazla ileti atma dostum savunmanı yaptın sonuçlanmasını bekleyelim. son olarak şunu tekrardan belirtiyorum; Juan Shaabaz isimli oyuncu ban yediği taktirde, 29.11.2025 saat 22.32'den sonra log kontrolünün yapılmasını istiyorum, silah aktarımı vs. durumları önlemlemek için.
https://streamable.com/rs8wtt
tp attığı videoda gözüküyor, videodaki kişi ben değilim demiş bunuda kanıtlamış olduk. bu videoda her şey ortada. daha fazla ileti gelmesin, arkadaş savunmasını yapmış. sonuçlanabilir.

#36 - 13.12.2025 10:52
Videonun net halini gördüm, oyunda laglardan dolayı bir problem olduğunu düşünüyorum, gerekli kontrolleri adminler yapabilir, farkediliği üzere bir oyuncu lag yediği zaman nasıl bir hareket sergiliyorsa (hareket halindeyken ileri geri yapılması) aynı o şekilde bir hareket mevcut. Daha fazla ileti göndermeyeceğim, sonuçlanabilir.

Not : Kaldıki hareket halinde bir moturun yana yatmış şekilde durmasıda mümkün değil, ortadaki şikayetin lagdan ötürü olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 13.12.2025 10:57 wandex »

#37 - 14.12.2025 17:07
Link silinmiş:
https://streamable.com/q662it

Evet kardeşim lag girdiği için kiralamadan el coronaya uçtun. Güzel savunmaymış. Çaresizliğin resmi diye yorumluyorum, çırpınma daha fazla. Kanıtlar apaçık ortada. Attığın tpyi lag olmuş diyerek savunmaya çalışıyorsun
« Son Düzenleme: 14.12.2025 18:52 Carl_Green »

#38 - 15.12.2025 20:51
Bu arkadaş prim kasmaya devam ettiği için daha fazla ileti gelmeyecek ortada ihlal basit ve açık.

#39 - 16.12.2025 13:33
Link silinmiş:
https://streamable.com/q662it

Evet kardeşim lag girdiği için kiralamadan el coronaya uçtun. Güzel savunmaymış. Çaresizliğin resmi diye yorumluyorum, çırpınma daha fazla. Kanıtlar apaçık ortada. Attığın tpyi lag olmuş diyerek savunmaya çalışıyorsun
Uçtun dediğin yer merdivenden girilip çıkılan yer :D Neyse sonuçlansın.