Konu: Alfonso Gonzales Octavio Cornejo - RK ve quit  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2025 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfonzo Gonzales Octavio Cornejo @ExBeXYX @owsrich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ve quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Octavio Cornejo üç farklı yerde üç defa ateş açıp vuruluyor, bunların birinde kick/ban yiyor. Ya hile olduğu için yiyor ya da bilerek kendini oyundan attırıyor düşmemek için. Alfonso Gonzales q atıyor ve geri girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Paylaşacağım videoyu 00.40'dan itibaren izlerseniz görürsünüz.

Ek açıklamalar(varsa): hırsınıza yenik düşmeyin

#1 - 26.11.2025 17:05
video çok kaliteli  :-*

#2 - 26.11.2025 17:59
Gerçekten komedisiniz, attığın videoda 2.kez RK yaptığın adamı da video kaydına alıp kendini de patlatmışsın. Seni gönülden tebrik ediyorum kardeşim benim. Siz sanırım RK ihlali ne demek bilmiyorsunuz, gelin öğretelim. Ayrıyetten beni orada /q diye işaretlediğin sırada Beni ve Octavio'yu zaten RK etmiştin bu şikayeti neye dayanarak açtınız bunu da açıklayın sevinirim.

2 Kez RK Ettiklerini videodan silmemeleri manasıyla altta sunuyorum ;
Spoiler: GösterGizle

Bu son attığım görüntü de ise benim bu olaydan yaklaşık olarak 20 veya 25 dakika önce Octavio ile RK düşürdükleri sahnedir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu ise sözde /q attığım kısmının kanıtıdır. ;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi kırpılmış bir videodan alıntılar yaparak bize şikayet oluşturmuşsunuz. Şikayet bu şekilde oluşturulmaz, tam şekilde ekran görüntüsü talep ediyorum. Bu şekilde saatleri de görmüş oluruz bakalım /q atmış mıyız , atmamış mıyız? Ayrıyetten şahısların RK ihlalinden ceza yemelerini talep ediyorum. Eğer yemeyeceklerse şikayet oluşturacağım.  Oyundan kopma durumlarını söyleyecek olursam oyuna yüklemiş olduğum bir kaç araba modlarımdan dolayı diğer modlarım çakışıyor ve gereksiz yere oyundan Crash yiyorum veya oyun droplanıyor. Rolde aksaklık olmama maksadıyla direkt oyuna giriş yapıyorum. Açıklamam bu şekildedir.

#3 - 26.11.2025 18:40
Gerçekten komedisiniz, attığın videoda 2.kez RK yaptığın adamı da video kaydına alıp kendini de patlatmışsın. Seni gönülden tebrik ediyorum kardeşim benim. Siz sanırım RK ihlali ne demek bilmiyorsunuz, gelin öğretelim. Ayrıyetten beni orada /q diye işaretlediğin sırada Beni ve Octavio'yu zaten RK etmiştin bu şikayeti neye dayanarak açtınız bunu da açıklayın sevinirim.

Bu son attığım görüntü de ise benim bu olaydan yaklaşık olarak 20 veya 25 dakika önce Octavio ile RK düşürdükleri sahnedir.

Şimdi kırpılmış bir videodan alıntılar yaparak bize şikayet oluşturmuşsunuz. Şikayet bu şekilde oluşturulmaz, tam şekilde ekran görüntüsü talep ediyorum. Bu şekilde saatleri de görmüş oluruz bakalım /q atmış mıyız , atmamış mıyız? Ayrıyetten şahısların RK ihlalinden ceza yemelerini talep ediyorum. Eğer yemeyeceklerse şikayet oluşturacağım.  Oyundan kopma durumlarını söyleyecek olursam oyuna yüklemiş olduğum bir kaç araba modlarımdan dolayı diğer modlarım çakışıyor ve gereksiz yere oyundan Crash yiyorum veya oyun droplanıyor. Rolde aksaklık olmama maksadıyla direkt oyuna giriş yapıyorum. Açıklamam bu şekildedir.
Octavio Cornejo düştükten sonra geri kalkıp savaşmaya devam ederse eğer bizler de kendimizi savunabiliriz. Octavio Cornejo ihlal yapmış oluyor bizler değil. RK ihlallerini bize öğretecek adam sen değilsin.

Bizlerin yakındığı konu zaten Octavio Cornejo'un sürekli YKİ yapıp bize karşı savaşmaya devam etmesi. Anlama sorunlarının olduğu açık ama bu tarz açıklamalar yapıp yönetim karşısında kendimiz açıklamamız gerekiyor yoksa dikkate alınacak insanlar değilsiniz. Oyun kurallarını incelemenizi öneririm.
« Son Düzenleme: 26.11.2025 18:45 the hasaninho »

#4 - 27.11.2025 10:10

Octavio Cornejo düştükten sonra geri kalkıp savaşmaya devam ederse eğer bizler de kendimizi savunabiliriz. Octavio Cornejo ihlal yapmış oluyor bizler değil. RK ihlallerini bize öğretecek adam sen değilsin.

Bizlerin yakındığı konu zaten Octavio Cornejo'un sürekli YKİ yapıp bize karşı savaşmaya devam etmesi. Anlama sorunlarının olduğu açık ama bu tarz açıklamalar yapıp yönetim karşısında kendimiz açıklamamız gerekiyor yoksa dikkate alınacak insanlar değilsiniz. Oyun kurallarını incelemenizi öneririm.
İnan bana sana RK kurallarını öğretebilirim. Hiçbir şekilde RK kuralından bir haber değilsiniz bizi her yakaladığınız yerde ESP ile gözlemlediğinizden dolayı DM atmak için volta atıyorsunuz. Sana akşam son bir kez cevap atıp sonlandıracağım.

Bence tekrardan kuralları gözden geçir ;
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179566.10
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179631.0 (Birlik üyesi daha kendi vurduğundan bir haber bile değil (: )
« Son Düzenleme: 27.11.2025 10:12 owsrich »

#5 - 28.11.2025 00:20
Merhaba, şikayet incelendi.

Kanıtlar yetersiz olarak görüldü, 5 dakika sonrası veyahut timestsamp görülmüyor. Edit videosuyla şikayet açılmış.

Şikayet reddedildi.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 00:22 Elynn »