Konu: Richard Caporalli - RK ihlali , DM ve Mixing  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.11.2025 23:49
Spoiler: GösterGizle

Diego Castillo adlı karakterin şu anki güncel ateş ettiğinin kanıtı. Maskeli bir şekilde her gün bize ateş edip karşılık aldığınızda da şikayet açıp maskemiz varken bizim biz olduğumuzu nasıl anlıyorsunuz diye saçma bir şikayet girişiminde bulunamazsınız.

Maskesiz de sıktı ama o kısmı kayıt alamadım.
Maskesiz şekilde kanıtın varsa sun dostum, görelim.

#11 - 23.11.2025 23:52
Spoiler: GösterGizle

Diego Castillo adlı karakterin şu anki güncel ateş ettiğinin kanıtı. Maskeli bir şekilde her gün bize ateş edip karşılık aldığınızda da şikayet açıp maskemiz varken bizim biz olduğumuzu nasıl anlıyorsunuz diye saçma bir şikayet girişiminde bulunamazsınız.

Maskesiz de sıktı ama o kısmı kayıt alamadım.
Aynı zihniyetteysek neden hala savunma yapıyorsun? Sözünün eri ol. Nasıl şikayet oluşturacağım seni ilgilendirmez, sana güzel bir şekilde açıklamaya çalışırken konuyu şikayete dökmemi isteyen sendin. Her gün size ateş ediyormuşuz. Senin hoodunu bile bilmiyorum kardeşim rollenme bu kadar, sen bize sıkmaya gelebiliyorsan oda seni yakalayıp sıkabilir. Diego Castillo karakterini tamamen maskeli şekilde dolaştığını söylüyor, bu konuda dürüst olmanı taassup ederim. Tek başına hood basıyorsun, bence bi' kendine göz atman gerekiyor.  Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.11.2025 23:57 owsrich »

#12 - 24.11.2025 02:05
Sonuçlansın artık şunlardan kurtulalım.

#13 - 27.11.2025 22:51
Merhaba, şikayet yönetim ekibiyle incelendi.

Yapılan savunmalar ve sunulan kanıtlar incelendi. Aktif bir savaşta olduğunuz IFM tarafından da zaten takip ediliyor. Sizi bulması yada öğrenmesi zor değil. Savunma kabul edildi. Sunulan kanıtlar ile desteklenmiş.

Şikayet reddedildi.