@_FletcheR_ 'ın susturması olduğundan kaynaklı onun yerine savunmasını ben atacağım.
Öncelikle selamlar, bana göre ortada savunma yapılacak nitelikte bir şikayet yok fakat yapacağım. Stonewell & Castucci ortaklığında gerçekleşen dövüş gecesini sabote ettiniz ve açıkça düşmanlığınızı ilan ettiniz. Bunun ardından size bir bedel teklif edildi, karşılamadınız. Biz ise rolün akışına uygun olarak sahaya indik ve günlerdir savaşıyoruz. Kesin bir şekilde de yendik, sıra şikayet savaşlarına mı geldi? Her neyse, karakterinizi defalarca kez gördük, yeni bir karakter değilsiniz. Almanlar ile de dün tanışmıyoruz, uzun süredir tanışıklığımız var. Sürekli hoodunuza girip çıkan karakterleriz. Aktif savaş içerisindesin, bizi takip ettin ve vuruldun. Eğer vurulmayı ve bu tarz rolleri hazmedemiyorsanız, legal bir karaktere geçin lütfen. Savaşta olduğumuz oluşumdansın, daha önce de görüldün. Savaş anında da vuruldun ve kaçırıldın. Keşke her şeyi OOC olarak tartışmak yerine oyun içinde bu durumlara bir çözüm arasanız, daha iyi olurdu sanki. Şu İC kanaldan konuşma olayına gelmem gerekirse eğer vuruldunuz ve kayboldunuz. Geri gelmeyi reddederek PM kanalınızı kapattınız, SUPPORT olmanız ile pek bağdaşmayan hareketler. Bunun akabinde rapor attım ve sizi bir şekilde oraya çektirdim. Adminin, yöneticinin müdahale ettiği ortamda rol duraksar. Neden? Çünkü admin & yetkili kişi orada OOC olarak vardır ve sorunu çözmek için gelmiştir. Onunla olan konuşmamı bile şikayete ekleyecek kadar açık aramamalısın, savunmam bu kadar. Ortada bir ihlalin olduğunu düşünmüyorum.
Edward'ın emote kısmına gelecek olursak eğer zaten silahı elinde bir şekilde bekliyordu arabada, silahı çekmiş bir şekildeydi sürekli bu sebepten doğrudan sıkacağı zaman silahı elinde olduğu için ateş etmiş.
Pascal Benjoram bizim birliğin bir üyesi, mantıken alakasıda var. O bölgede hood etrafında turluyorduk zaten, videoda görüldüğü gibi biz senin yanına gelmemişiz sen bize doğru gelmişsin. PG kısmına gelecek olursak ilk başta emote atıyor, sonra sen belirtince üç kişi arabaya bindiriyoruz seni.

https://www.upload.ee/image/18830385/corozzo3.png - Emote verdiğim veya yazı yazdığım esnada bu şekilde PM atamazsın. Burada yaptığın şey "Ortak Nezaket kuralanın dördüncü paragrafında" yer alan kısım ve sen bunu ihlal ettin.
"Stonewell & Castucci ortaklığında gerçekleşen dövüş gecesini sabote ettiniz" kısmına gelecek olursak, o rolün başında oradaydım biraz gözlem yapıp gittim devamında yaşanan olaylarla karakterimin herhangi bir bağı yoktu.
"karakterinizi defalarca kez gördük." Hiç bir savaşta bulunmadım, karakterimi görmüş olmanız bir şey ifade etmiyor.
"Eğer vurulmayı ve bu tarz rolleri hazmedemiyorsanız, legal bir karaktere geçin lütfen" - İllegal rol yapmak sadece çatışmalara dahil olmak değildir, bu algıdan çıkmanı öneriyorum. Ben maskeli ve kasklı bir şekilde kiralık motorsikletle hood bölgenizin etrafında dolaştım, bilgi toplayıp bu bilgileri oluşumumuzun yüksek rütbelilerine bildirdim, yaptığım rol buydu.
"Şu İC kanaldan konuşma olayına gelmem gerekirse eğer vuruldunuz ve kayboldunuz. Geri gelmeyi reddederek PM kanalınızı kapattınız, SUPPORT olmanız ile pek bağdaşmayan hareketler" - Geri gelmeyi reddetmedim, buga düştüğüm için rapor attım ve bekledim. "Geri gelmeyi reddederek" ne demek dostum? Support olmam ile ne alakası var bunun? Algı yaratma, şikayeti inceleyecek olan yetkilinin kafasını karıştırma.
https://www.upload.ee/image/18836780/Ekran_goruntusu_2025-11-25_202524.pnghttps://www.upload.ee/image/18836783/Ekran_goruntusu_2025-11-25_202355.png"Bunun akabinde rapor attım ve sizi bir şekilde oraya çektirdim." - Yukarıdaki SS'lere bakacak olursak bunu yapan benim, yine algı yaratmışsın.. yakışmıyor.
"Edward'ın emote kısmına gelecek olursak eğer zaten silahı elinde bir şekilde bekliyordu arabada" - Çoğu şikayette bu talep edilebilecek bir şey, emote attığına dair kanıtı varsa yapsın savunmasını.
"Pascal Benjoram bizim birliğin bir üyesi, mantıken alakasıda var. O bölgede hood etrafında turluyorduk zaten, videoda görüldüğü gibi biz senin yanına gelmemişiz sen bize doğru gelmişsin." - Size doğru gelmedim, Pascal karakterini takip ettim ayrıca o esnada maskeliydim, benim Alman'lardan olduğumu bilemez. Fark ettiysen videoda Alman birliğinin kapısına gitmişim ve kontrol etmişim. Belki düşmanlarıyım? Belki oradalar mı diye kontrol ediyorum? Bunu bilemezsin, aynı şekilde Pascal karakteride benim Alman birliğinden olduğumu bilemez çünkü maskeli, kasklı ve kiralık bir motorlayım. Kendisi beni görür görmez takip edeceğimi varsayarak nasıl oluyorsa sizin yanınıza çekiyor, sizin orada olduğunuzu nereden biliyor? Şıp diye buldu nedense.
"PG kısmına gelecek olursak ilk başta emote atıyor, sonra sen belirtince üç kişi arabaya bindiriyoruz seni." - Ne fark eder? Ben belirtmesem bile sonuçta tek başına kendisinden daha kilolu, kaslı birisini tek başına kaldırıp, kaldırırken ise aynı anda arabanın kapısını açıyor, bunu yapamaz.
https://www.upload.ee/image/18830481/Ekran_goruntusu_2025-11-23_211552.png - Burada beni hood bölgesinde gördüğünü iddia ediyorsun, bununla ilgili bir kanıtın var mı? Bence yoktur, görmüş olabilirsiniz fakat camhunt veya ALT-V tarzı bir üçüncü parti yazılım ile gördüğünüzden eminim, varsa gördüğünüze dair kanıtınız sunabilirsiniz.