Konu: Tarreion Moody - Multiaccount  (Okunma sayısı 508 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.10.2025 14:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion Moody @MrJoe , @samaverioo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Multi-account

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşın savunmasını yapanlar multisi olduğu için kendi hesabından savunma yapamıyor. Tüm şikayetlere multi hesapları cevap veriyor ve kendisi en son iletisini 2024'te yollamış. Muhtemelen arkadaşların hesaba erişimi var fakat sürekli hesabın adına savunma yapıyor arkadaş ve aktif olarak "Mr Joe; Adına" diyerek savunma yapıyor. Multisinin ceza yemesini bile istemiyor, o kadar garip hareketler sergiliyorlar. Multileri olduğu için aktif olarak tüm ihlalleri kolaylıkla yapabiliyorlar, gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. Şikayet
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178620.0;topicseen
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Şikayet
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178602.0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu hesabı kullanan arkadaşın son iletisi ;
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164996.msg1246740#msg1246740
Samaverioo adlı arkadaşımızın aktif olarak sürekli savunmaları ;

Spoiler: GösterGizle

Hesabın sahibi en yakın 16.10'da girmişler, hesaba muhtemelen erişimleri var fakat kesinlikle incelenmesini talep ediyorum.

Arkadaş 16.10'da girilmiş bir hesabın şifresini unutmanın mümkün olmadığını az çok anlayabiliyoruz 10 gün önce, mantıksız bir savunma daha. Önceden aktif bir şekilde kullanılan bir hesabın, "Hile"den dolayı ban yediği için oyunu bırakıp, arkadaşları hesabı açtırarak multi olarak kullanmışlardır. Tamamen bir yalan.

Daha önce hileden ban yediği için hesaba ban affı gelmiş SS;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar kendi aklıyla bizi kandırmaya çalışıyorlar fakat kesinlikle multi oldukları açık ve bariz bir şekilde belli, gereken neyse yapılmasını istiyorum. Sürekli Mr. Joe hesabı adına savunma yapıyorlar. Belki de hesabın sahibi bundan böyle şeyler yapıldığının haberi bile yoktur. Sözde daha önce açtığımız şikayetlerden onun adına savunma yaparak yalanlar havada uçuşuyor, hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Loglar veya IP adresler kontrol edilse de daha önce modeme reset atıldığında yeni IP oluşabiliyor, kesinlikle tüm IP logların kontrol edilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

« Son Düzenleme: 26.10.2025 14:11 owsrich »

#1 - 26.10.2025 14:07
 :colt:

#2 - 26.10.2025 14:08
loglar incelenip şikayet sonuçlandırılabilir

#3 - 26.10.2025 14:14
@MrJoe Bu hesap kesinlikle multi hesap, hesap sürekli aktif olarak elden ele dolaşıyor. Tüm hepsinin loglarını kontrol edilmesini talep ediyorum. Tek kişi olarak bakılmasını talep etmiyorum. @samaverioo Adlı arkadaşımız sadece bu hesabın savunmasını yapan. Diğerkiler birlik arasında bu hesabı elden ele dolaştırıyorlar. Dikkate alınmasında fayda var.

#4 - 26.10.2025 14:30
etiket atıp durma logları incelesinler şikayeti sonuçlandırsınlar

#5 - 27.10.2025 11:05
Şahısa ardı ardına kesilmeyen şikayetler açılıyor, kimse bu kadar yüksek level bir hesapta rahat bir şekilde hareket edemez. İnanılmaz derecede bir trolling söz konusu ve inatla bu kadar rahat davranmalarının sebebi kesinlikle önlemlerini alıyor olmalarıdır. Gereken detaya inildiği vakit sonuçlanacağını düşünüyoruz. 16.10'da hesaba girilebiliyorsa, 11. gün sonra da hesaba girilebileceğini düşünüyorum. Tamamiyle multi'den yakalanmamak için hesaplara sadece oyun üzerinden giriş sağlanıyor ve ellerine ne gelirse tüm trollerini gerçekleştiriyorlar. Bu kadar info'ya rağmen cezalandırılacağını düşünüyorum, bu şekilde multiyle oynayanların kapısını kapatmış oluruz.

Arkadaş üstelik birde dalga geçiyor, multim bu arada diye aşağıya sunuyorum ;

#6 - 27.10.2025 12:31
Büyük ihtimalle Multiaccount olabilir çünkü nedense hep onun adına yazıyor.

#7 - 27.10.2025 18:58
Arkadaş üstelik birde dalga geçiyor, multim bu arada diye aşağıya sunuyorum ;

#8 - 27.10.2025 19:01
şu şikayete son iletimi de atacağım ve başka bir şey daha yazmayacağım harbiden yordunuz

tüm loglarım rahatlıkla incelenebilir çünkü durum anlattığım gibi, arkadaşım forum şifresini unuttuğunu söylüyor ve bende şikayetlere onun adına yazıyorum. multi account gibi bir durum yok, yasaklatmak için elinizden gelen her hareketi yapıyorsunuz, gerçekten size acıyorum.

#9 - 27.10.2025 22:18
şu şikayete son iletimi de atacağım ve başka bir şey daha yazmayacağım harbiden yordunuz

tüm loglarım rahatlıkla incelenebilir çünkü durum anlattığım gibi, arkadaşım forum şifresini unuttuğunu söylüyor ve bende şikayetlere onun adına yazıyorum. multi account gibi bir durum yok, yasaklatmak için elinizden gelen her hareketi yapıyorsunuz, gerçekten size acıyorum.

1 yıldır ileti atmamış kastılı olarak foruma girmiyorsun multi olduğun loglara düşmesin diye :D