Konu: AİMBOT  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2024 14:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Tarreion Moody - @MrJoe
John Arziani - hapY
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
David Sherman - @Abaddon
Kieran Fletcher - @dişli bir rakip gösterin bana
Khanya Dawson - @hileys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
AİMBOT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 20.10.2024, saat 13.00 civarında sahaya çıktık ve bir ekibin sinyali üzerine olay yerine gittiğimizde şahıslar FCR üzerinde maskeli bir şekilde durmadan yanımızdan geçiyordu. Yaralanan ekip arkadaşlarımızı aldık, hastaneye götürdük ve tedavisini ettirdik. Olay yerine geri geldiğimizde kişiler bizi takip ediyor, dağın üzerine çıkıp ateş ediyor ve bizi durmadan yanlarına çekiyorlardı. Bizde gittiğimiz ve çatıştığımız sırada kişi saniyede 2 mermi atıyor ve hiç bir mermiyi kaçırmıyor. Sağ kol yapıyor ve oyun içerisinde vâr olan bütün bugları kullanıyor ve hile kullanarak kendisini övüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.10.2024 14:01
Tarreion Moody - @MrJoe
John Arziani - @hapY

#3 - 20.10.2024 14:03
David Sherman'ı direkt sağ kol yaparak saniyede 5 mermi atarak öldürüyor, beni ise direkt sağ kol yaparak vuruyor. Ağacın dibine girmeden önce fark ediyorsanız hem zırhım, hemde canım gidiyor. Bu ne demek oluyor yani kişi mermilerin tamamını kafadan vuruyor demek oluyor. AİMBOT olduğunun en büyük kanıtlarından bir tanesi, kişi bütün mermileri kafadan vuruyor ve can-zırh beraber gidiyor.

#4 - 20.10.2024 14:05

Bu iki SS'te de gördüğünüz gibi kişi saniyede 2 mermi atıyor. Deagle ile bunu yapmak imkansız. Bi tek hileyle yapabilirler.

#5 - 20.10.2024 14:06
Onaylıyorum.

#6 - 20.10.2024 14:14
Savunma gelecektir.

#7 - 20.10.2024 14:53
Hile kullanarak kendini övüyor kısmı ne oluyor tam olarak, nerede gördün de böyle bir şey olduğunu söylüyorsun. Gösterdiğin kollardan vuruyorum işte, başka aimbot şikayetinde de hemen hemen aynı savunmayı yaptım. Kendini gösteriyorsun ve mermi yiyip geri gidiyorsun. Allah'ıma şükür bileğimde aimim de yerinde. Kendi hasarlarını alamamışsın birde başkalarının hasarlarıyla şikayet açmışsın, yetersiz kanıttan başka bir şey değil. Gösterdiğin yerden mermi yediğin için hasarlarda da öyle gözükür, yani pek bir alakası yok. Hayatın da adam akıllı dm atmak ney onu bile bilmediğin için sağ kol bugu diyorsun, önce ateş ediyorum sonra cross tutuyorum. Cover almayı bile bilmiyorsun şikayet açıyorsun bana olmaz böyle. Ayrıca Hasarlar kanıtların da David'in hasarları göremiyorum. David'e sadece ben sıkmıyorum, @hapY arkadaşım da sıkıyor. :D :D İkimiz de ikinize farklı farklı hitler attık orta da söz ettiğin senin ve David'în hasarı yok. Yetersiz kanıt. İyi günler. ;)

#8 - 20.10.2024 14:56
Attığın kanıtta bir hile yok, düşünce biraz içerlediğinizden ötürü hile diye şikayet açıyorsunuz. @MrJoe dostumun savunmasına katılıyorum, yetersiz kanıt.

#9 - 24.12.2024 12:43
[23/10/2024, 20:56] Tarreion_Moody adlı karakter Sergio_Cattaneo isimli yetkili tarafından Yetersiz Oyuncu Profili sebebi ile yasaklandı.

MrJoe yasaklı, eğer ki yasaklı olmasaydı Hile Kullanımından yasaklanacaktı. Silent Aim bariz ve net.

hapY adlı oyuncu için kanıt yetersiz.

K&A