Konu: Teonce Hicks HİLE BİLDİRİMİ  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2025 23:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Teonce_Hicks @Blestfall
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eruhlu1
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/10/2025 19.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetçi olduğum kişi, oyunda arabasına binmemi söyledi ve bende bindim. İc'de tanışıyoruz Sonrasında bir çevirmeye takıldık ve kendisi polislerle dalga geçip "TP" Işınlanma attı saat ve chat loga bakarsanız anlayabiliirsiniz yaptığına anlam veremedim ve direk araçtan inip gittim. Kişiden şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum. olaya şahit olan polis arkadaşlarda gerekli açıklamayı yapacaklarına eminim bu tarz kişilerin oyun huzurumuzu bozup aramızda olmalarını istemiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını istiyorum.

#1 - 23.10.2025 23:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Teonce_Hicks @Blestfall
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eruhlu1
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/10/2025 19.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetçi olduğum kişi, oyunda arabasına binmemi söyledi ve bende bindim. İc'de tanışıyoruz Sonrasında bir çevirmeye takıldık ve kendisi polislerle dalga geçip "TP" Işınlanma attı saat ve chat loga bakarsanız anlayabiliirsiniz yaptığına anlam veremedim ve direk araçtan inip gittim. Kişiden şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum. olaya şahit olan polis arkadaşlarda gerekli açıklamayı yapacaklarına eminim bu tarz kişilerin oyun huzurumuzu bozup aramızda olmalarını istemiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını istiyorum.
@luis07 eklemeyi unuttum bu arkadaşımızda olaya şahit olmuştur.

#2 - 24.10.2025 01:51
Memur arkadaşlar şahit olacaktırlar ki rolümüzü yaptık ve ayrıldılar, onların gözü önünde teleport olayı olmamıştır. Araç içerisinde afk atıldığı zaman şansa bağlı şekilde araba kendi kendine ilerleyip buga girebiliyor ve yükselip ya da farklı bir lokasyona gidebiliyor. Bu oldukça normal bir durum, oyun içerisine girdiğim zaten eski konumuma geri döndüm. Şahit olarak yanda duran @Relaxsal  arkadaş şahitlik yapacaktır. Ortada bir teleport durumu yoktur.

#3 - 24.10.2025 01:55
Şahitliğimi onaylıyorum, hareket eden bir arabada Alt Tab atınca araba hareket etmeye devam ediyor. Yani bu sampın genel bir bugu buna yapılıcak birşey yok.
« Son Düzenleme: 24.10.2025 02:03 Relaxsal »

#4 - 24.10.2025 02:21
Memur arkadaşlar şahit olacaktırlar ki rolümüzü yaptık ve ayrıldılar, onların gözü önünde teleport olayı olmamıştır. Araç içerisinde afk atıldığı zaman şansa bağlı şekilde araba kendi kendine ilerleyip buga girebiliyor ve yükselip ya da farklı bir lokasyona gidebiliyor. Bu oldukça normal bir durum, oyun içerisine girdiğim zaten eski konumuma geri döndüm. Şahit olarak yanda duran @Relaxsal  arkadaş şahitlik yapacaktır. Ortada bir teleport durumu yoktur.
Yalan söylemeyi bir kenara bırakalım, direk birliğinin Hood bölgesine ışınlanman bir tesadüf mü yoksa? böyle durumlarda maptan aşşağıya düşersin tek ihtimal budur ve direk böyle birşey olması imkansız araçta göründüğü gibi bug'da vesaire değil PD arkadaşlar konuya dahil olacaktır beklemede kalalım.

#5 - 24.10.2025 02:23
Sinirlendiğini fazla belli ediyorsun, bir şey elde edemezsin. Bu sunucuda az zaman harcamadık, senin gibi insanla çok karşılaştım. En azından çalıntı skinler ile birlik r20leri ile love rp yapmıyorum :garip:

#6 - 24.10.2025 02:30
Kapsamlı bir savunma atayım. Memurlar tarafından çevirildik ve tehlikeli sürüş hakkında uyarıldım. Hâlihazırda Rodeo'ya gidiyordum ve memurların çevirmesiyle yolumu çevirdim ve Vicemall tarafından Rodeo'ya NoS açmış bir şekilde hızlıca ilerledim. Rodeo kapısının köşesi muhtemelen arabanın önüne bakar bir şekilde afk attım. Alttab attım discord üzerinden bir şeyleri kontrol ettim. Oyuna geri döndüğümde Rodeo gate'in önündeydim. Ortada bir teleport yok dediğim gibi, afk atma sebebiyle klasik bir samp bugu yüzünden arabam onların gözünde havalanmış gözüktü, oyuna döndüğümde ise eski konumuma geri geldim. Kum saati çıkma muhabbeti ya da çarpı konusuna gelirsek addon kaynaklı olmasıyla beraber arada buga girebiliyor ve isim kenarında çıkmayabiliyor. Bu konu yüzünden bir sürü kişi god şikayetine çarpıltırdı ve bu sorun tespit edildi. Adminlerin bu konu hakkında bilgili olduklarını düşünüyorum. Arada belirli bir süre olduğu için ortada rol çıkmaması oldukça normal, Vice mall'dan Rodeo'ya NoS kullanarak yaklaşık 10 saniyede gitmek mümkün.
« Son Düzenleme: 24.10.2025 02:49 Blestfall »

#7 - 24.10.2025 02:40
Kapsamlı bir savunma atayım. Memurlar tarafından çevirildik ve tehlikeli sürüş hakkında uyarıldım. Hâlihazırda Rodeo'ya gidiyordum ve memurların çevirmesiyle yolumu çevirdim ve Vicemall tarafından Rodeo'ya NoS açmış bir şekilde hızlıca ilerledim. Rodeo kapısının köşesi muhtemelen arabanın önüne bakar bir şekilde afk attım. Alttab attım discord üzerinden bir şeyleri kontrol ettim. Oyuna geri döndüğümde Rodeo gate'in önündeydim. Ortada bir teleport yok dediğim gibi, afk atma sebebiyle klasik bir samp bugu yüzünden arabam onların gözünde havalanmış gözüktü, oyuna döndüğümde ise eski konumuma geri geldim.
Güzel bir suçluluk psikolojisi, fakat kanıtlar ortada dostum yapacak birşey yok alt tab'da olsaydın Name tag'ın yanında çarpı işareti ile karşılaşırdık şimdi nasıl bir bahane uyduracaksın merak ettim doğrusu  :manifdog Ayrıca Rolümüzü yaptık gittik diyorsun, orada Chat log'da aşşağılayıcı "Konusma Y*rram*dan başka bir kelime yok?
Role dahi girilmemiş.  :-\
*Memurlar tarafından çevirildik ve tehlikeli sürüş hakkında uyarıldım* Diyorsun insan bi kanıtlara bakar, ters şeritte ilerlediğin için çevirildin doğruluk payı olmayan yalanların üstünü örtmeyecek hile kullanımını belirtmek isterim.

Şikayetçi olduğum kişi, verdiğimiz cevaplar sonrasında  konu üzerinde ağzıyla ifşaladığı açıklarını cevaplarım sonrasında düzeltmiştir. Site üzerinden iletilerin değişilmemiş hallerinin de kontrolünü yapılmasını arz ediyorum bu dolayısıyla da mal varlığınıda aktarmış olabilir dikkat edilmesini talep ediyorum iyi günler.
« Son Düzenleme: 28.10.2025 00:58 Lazzona »

#8 - 24.10.2025 19:30
İncelemede.

#9 - 26.11.2025 14:10
deneme