Kapsamlı bir savunma atayım. Memurlar tarafından çevirildik ve tehlikeli sürüş hakkında uyarıldım. Hâlihazırda Rodeo'ya gidiyordum ve memurların çevirmesiyle yolumu çevirdim ve Vicemall tarafından Rodeo'ya NoS açmış bir şekilde hızlıca ilerledim. Rodeo kapısının köşesi muhtemelen arabanın önüne bakar bir şekilde afk attım. Alttab attım discord üzerinden bir şeyleri kontrol ettim. Oyuna geri döndüğümde Rodeo gate'in önündeydim. Ortada bir teleport yok dediğim gibi, afk atma sebebiyle klasik bir samp bugu yüzünden arabam onların gözünde havalanmış gözüktü, oyuna döndüğümde ise eski konumuma geri geldim.
Güzel bir suçluluk psikolojisi, fakat kanıtlar ortada dostum yapacak birşey yok alt tab'da olsaydın Name tag'ın yanında çarpı işareti ile karşılaşırdık şimdi nasıl bir bahane uyduracaksın merak ettim doğrusu

Ayrıca Rolümüzü yaptık gittik diyorsun, orada Chat log'da aşşağılayıcı "Konusma Y*rram*dan başka bir kelime yok?
Role dahi girilmemiş.

*Memurlar tarafından çevirildik ve tehlikeli sürüş hakkında uyarıldım* Diyorsun insan bi kanıtlara bakar, ters şeritte ilerlediğin için çevirildin doğruluk payı olmayan yalanların üstünü örtmeyecek hile kullanımını belirtmek isterim.
Şikayetçi olduğum kişi, verdiğimiz cevaplar sonrasında konu üzerinde ağzıyla ifşaladığı açıklarını cevaplarım sonrasında düzeltmiştir. Site üzerinden iletilerin değişilmemiş hallerinin de kontrolünü yapılmasını arz ediyorum bu dolayısıyla da mal varlığınıda aktarmış olabilir dikkat edilmesini talep ediyorum iyi günler.