adam es 187 birliğinde, aktif savaş halindeyiz hiçbir şekilde dm yok ayrıca savaş halinde olmasak dâhi aktif çatışma bölgesinde olduğu için onu da vuruyoruz çünkü kendi mahallemizdeyiz ve canlarımız tehlike altındayken bu adam iş yaptıkları seville birliğindeki adam sıkarken yanından 3-5 defa geçerek onu savunur ve bize doğru araç sürüp kışkırtırsa çatışma anında onu vururuz vurma sebebimiz başlıca kışkırtmaydı eğer bu bir kabul değilse zaten es 187 ile aktif savaş halindeyiz karşılıklı illegal yasaklar olmasına rağmen bize çatışma açan bir birlik, bunun şikayeti de sürüyor zaten oluşum şikayetlerinde, 1. ssdeki suçlamayı kabul etmiyorum gelelim 2. ss'e
2. ssde gayet normal bir şey karakterim oldukça kaslı 13 seviye kasım var bu bir gerçek ve olmasa bile sen yaralıyken senin kıyafetinden tutup tek elimle yerde sürükleyebilirim hiç mi yapmadın hayatında ya da hiç mi bir yük sürüklemedin yerden? anlamış değilim gelelim 3. ss'e
suçumu kabul ediyorum orada b bölmemem gerekiyordu, yaptığım hata için özür dilerim gelelim 4. ss'e
kieran drake biraz yolu kapattığı için başında durduğum zaman sende öyle gözükmüş olabilir bu ânın ssi yok çok aradım ama bulamadım. orada ufacık bir sistem hatası olabilir ha olmadığını farz edersek bile yanına iki saniyelik uzanıp vurabileceğim gayet bir mesafedeyim gelelim 5. ss'e
geçici hasar izni alınmıyor güzel kardeşim, kalıcı hasarla karıştırma bunu ayrıca rakip çete üyesisin bir de yani boş bir şey bence bu suçlama, gelelim 6. ss'e
yani hatun çok takılabilecek bir kelime değil diye düşünüyorum ama kararı yetkili belirler her zaman gelelim 7.'ye
yani AĞPHPAĞPHAĞHPAĞH diye güldüm diye boşuna kolunu yormuşsun başka hiçbir şey değil random atmak SDGKSDKGLSTKWTE veya lŞKSGLŞKsdgLSKgospğgosdğposd mesele sğdpopağotawğrtğpopawğapworpoawt ya da ÖVMÇXCBÇGMDLŞGKS veya QĞERPÜWĞPÜWTÜPWTĞÜ velhasıl :QWRA:DSSR:YeYR:se şu da olabilir :+E&TY5.Y:a%W:4:tswTR:seS yani bunlar ile AĞHAĞHAĞHĞHAĞHHAĞPH arasındaki yedi farkı bul kardeşim benim, hayırlı forumlar diliyorum