Konu: Kieran Drake, Jwaun Crawford | DM, NONRP, B BÖLME, TÜRKÇE KARAKTER KULLANIMI, ++  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2025 23:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Drake / Jwaun Crawford

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM , NONRP , B Bölme, Türkçe karakter kullanımı, İllegal Kural İhlali, İC CHAT İHLALİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerin altında yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Mahalleden geçerken Jwuan isimli arkadaş "vur şunu vur" diyerekten vuruluyorum. DM

Ensemden tek eliyle yerde sürüklüyor, HULK olduğu için olabilir. NONRP

"ben bir rapor atayım, bayılma işini öyle çözelim en iyisi" B BÖLME

O kadar mesafeden emote vererek nasıl tokat attın anlamıyorum. NONRP

"Juan geçici hasara uğradı..." Geçici hasar izni almadan nasıl böyle bir rol gerçekleşiyor? İllegal Kural İhlali

"Bende uçan kanatlı hatunların ordan geldim..." Hatun türkçe kelimedir. Türkçe Karakter Kullanımı

Aktif rolde random. İC CHAT İHLALİ

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca birliğim açılalı 15 gün olmadı. Buda göz önünde bulundurulmalı.

« Son Düzenleme: 26.10.2025 13:52 wandex »

#1 - 22.10.2025 23:54
savunmalarımızı kanıtlı şekillerde yapacağız, gece içinde.

#2 - 23.10.2025 15:15
adam es 187 birliğinde, aktif savaş halindeyiz hiçbir şekilde dm yok ayrıca savaş halinde olmasak dâhi aktif çatışma bölgesinde olduğu için onu da vuruyoruz çünkü kendi mahallemizdeyiz ve canlarımız tehlike altındayken bu adam iş yaptıkları seville birliğindeki adam sıkarken yanından 3-5 defa geçerek onu savunur ve bize doğru araç sürüp kışkırtırsa çatışma anında onu vururuz vurma sebebimiz başlıca kışkırtmaydı eğer bu bir kabul değilse zaten es 187 ile aktif savaş halindeyiz karşılıklı illegal yasaklar olmasına rağmen bize çatışma açan bir birlik, bunun şikayeti de sürüyor zaten oluşum şikayetlerinde, 1.  ssdeki suçlamayı kabul etmiyorum gelelim 2. ss'e

2. ssde gayet normal bir şey karakterim oldukça kaslı 13 seviye kasım var bu bir gerçek ve olmasa bile sen yaralıyken senin kıyafetinden tutup tek elimle yerde sürükleyebilirim hiç mi yapmadın hayatında ya da hiç mi bir yük sürüklemedin yerden? anlamış değilim gelelim 3. ss'e

suçumu kabul ediyorum orada b bölmemem gerekiyordu, yaptığım hata için özür dilerim gelelim 4. ss'e

kieran drake biraz yolu kapattığı için başında durduğum zaman sende öyle gözükmüş olabilir bu ânın ssi yok çok aradım ama bulamadım. orada ufacık bir sistem hatası olabilir ha olmadığını farz edersek bile yanına iki saniyelik uzanıp vurabileceğim gayet bir mesafedeyim gelelim 5. ss'e

geçici hasar izni alınmıyor güzel kardeşim, kalıcı hasarla karıştırma bunu ayrıca rakip çete üyesisin bir de yani boş bir şey bence bu suçlama, gelelim 6. ss'e

yani hatun çok takılabilecek bir kelime değil diye düşünüyorum ama kararı yetkili belirler her zaman gelelim 7.'ye

yani AĞPHPAĞPHAĞHPAĞH diye güldüm diye boşuna kolunu yormuşsun başka hiçbir şey değil random atmak SDGKSDKGLSTKWTE veya lŞKSGLŞKsdgLSKgospğgosdğposd mesele sğdpopağotawğrtğpopawğapworpoawt ya da ÖVMÇXCBÇGMDLŞGKS veya QĞERPÜWĞPÜWTÜPWTĞÜ velhasıl :QWRA:DSSR:YeYR:se şu da olabilir :+E&TY5.Y:a%W:4:tswTR:seS yani bunlar ile AĞHAĞHAĞHĞHAĞHHAĞPH arasındaki yedi farkı bul kardeşim benim, hayırlı forumlar diliyorum

#3 - 23.10.2025 15:21
dipnot eklemek istiyorum bu rolü @Justice ortasından izlemeye başladı ve fear rp yapmadığı zaman uyarınca /b'den bir anda tepki vermeye falan başladı çok farklı bir arkadaş kendisi vurulduktan sonra konuş diyo SĞPOĞTPOWĞTPWTĞPEO ss burada; https://prnt.sc/uJAyg-_nlq8t

gardaşım iron man
https://prnt.sc/TH-CSUflHEhv

https://prnt.sc/a8R_qJIVUHoR adamı vurmuşuz, bacaklarını çekiçle dövmüşüz hala phahahah diyecek gücü buluyor böyle bir insanın açacağı şikayet anca bu kadar olabilirdi diyorum ve susuyorum, yetkili kararı bekliyorum

#4 - 23.10.2025 22:06
Shizaki gerekli savunmayı yapmış fakat eklemek istediğim birkaç şeyde var.

Sokağa gelip emotsuz bir şekilde ateş açan bir çete üyesine karşı kendimizi savunuyoruz. Gerçekci düşünüğümüzde bir çatışmanın içerisinde bulunuyoruz. Araban ile sanki ortada dönen rol hiç yokmuş gibi varsayarak araban ile rolün yaşandığı yere kafa atıyorsun. Zaten birkaç gündür kliğiniz sokağa ateş açıp duruyordu bununla ilgili bir oluşum şikayetide oluşturulmuştu. Çatışmayı gördüğün halde bile-bile ve isteyerek oraya girdiğinde böyle bir şey ile karşılaşma ihtimalinide göze almalıydın.

Türkçe terim kısmı için ise rolü baltayacak/akışını bozacak bir ihlal göremiyorum. Sadece ceza almam için bunu eklediğini düşünüyorum.

İyi forumlar, dilerim savunmam bu kadar :sampanya: :vice:

#5 - 23.10.2025 22:55
Karakterime daha 2. gün önce yeni NC atıldı, Birliğimin yaptığı çoğu role katılım sağlayamıyorum çünkü yoğun bir hayatım bulunuyor. Seville ticaret cart curt mevzularından haberim yok. Yoldan geçen ve tamirhaneye giden bir araca ateş açmak hangi akla hizmet anlamış değilim. Ayrıca birliğimiz açılalı on beş gün olmadan nasıl illegal role giriyorsunuz bilmiyorum. Ense mevzusunda ise sen ne kadar kaslı olursan ol 90 kiloluk birini 5 parmağınla ne kadar çekersen çek onu sürüklemeyi bırak ittiremezsin bile. Bahsettiğin üzere emotedede zaten ensesinden diye belirtiyorsun. /do'dan geçici hasar almış diye belirtiyorsun izin almadan bu rolu gerçekleştiremeyeceğini sende biliyorsun. İki tarafında hataları var, ek olarak eklemem gerekirse uzun süredir MTA platformunda rol çevirdiğim için VİCE'deki illegal rol kurallarını 41 level olmama rağmen oturtamadım, Yetkili arkadaş gelip b'den uyarmasaydı Fear yapmadığım için CK olacağımı bilemeyecektim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 23.10.2025 23:04 wandex »

#6 - 24.10.2025 00:59
İnceleyecek adminin kafası karışmaması için bir şey daha söyleyeceğim, sana ateş açıldığında kaçmaya çalıştın ve araban hasar aldığında attığın ss'deki konuma geldin. Olay yaşanırken araban ile tamda çatışmanın ortasındaydın.

#7 - 24.10.2025 16:50
Dostum aracım mahallede olduğu için ve aracı özel güçlerimle alamayacağım için başka gidiş yolu yok.

#8 - 24.10.2025 22:36
41 level olupta kuralları kafanda oturtamadıysan bu bizim sorunumuz değil ki gardas :D

#9 - 25.10.2025 23:54
Son olarak bir şey eklemek istemiyorum, birliğim hakkında açılmış bir şikayette savunmaları okuduğumda farkettim. Karşı taraf onlara sıkan kişiyle ortak iş yaptığımı yazmış. Adminler Oyuna giriş ve çıkış loglarımı incelerse bahsi geçen çatışma olduğu sürede oyuna yeni girmiş bulunuyorum. Size saldıran tarafın kim olduğunu bile bilmiyorum kısacası. Senaryolar yerine kanıt sunarsanız iki taraf içinde daha iyi olur.
« Son Düzenleme: 26.10.2025 00:16 wandex »